Įvairūs Gyvūnai

Gyvūnai neturintys prieglobsčio

Vartotojo avataras

Dija

Forumo gyventojas

Kaunas

41,323.06 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 17, 21:47

Gyvūnų be prieglobsčio nemažai, visais nepasirūpinsi, nors būtų galima.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Kerry.

®espect

948.17 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 18, 23:07

Gaila man tokių gyvūnų...Ypač šaltu oru.Vaikšto purvini,alkani,neturintys prieglobsčio...Žiauru kai žmogus paaugina gyvūną ir paprasčiausiai išmeta gyvūną į gatvę...Jei žinai,kad tau bus sunku ar nepajėgsi rūpintys gyvūnu tai išvis geriau jo neimti auginti...Juk gyvūnas pripranta gyventi būste ir būti pavalgiusiam ir be to išmestam į gatvę dunku prisitaikyti prie šitokių gyvenimo sąlygų... :roll:

Vartotojo avataras

Ta*pati

Įsijaučiantis

3,482.53 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 20, 18:58

Man irgi Gajla pamacius koki Suni ar Kate.Galetu tikraj buti daugiau prieglaudu. ;)

Vartotojo avataras

Foamiux

Apšilinėjantis

Klaipeda

1,323.32 Lt

Standartinė » 2008 Gru 30, 21:19

Lengwa pasakyti tiesiog gaila, reikia kazka daryti mes priwalome ... bet is kur pinigai? wisus juos prakeikti seimunai susiwoge arba kad ir tos gywunu priegaudos. zinojote tai kad pagrindine gywunu prieglauda noraras gryni sukciai jie uz kiekwiena suniuka ar kaciuka i diena gauna po 50 lt prieziurai, o ka jie daro? 70 % gywunu kurie turetu buti prieglaudoje yra uzmigdomi bet uz juos gaunama pinigu aceit jie wis dar priziurimi... tai ar cia teisybe? o kas baisiausia spekit kaip jie tai daro pagal viską turetu juos uzmigdyti suleidus waistus bet tai aceit jiems per brangu todel jie imeta warksus gywunelius i gelezines grotas apipila wandeniu ir paleidzia elekrtos srowe... zinau tai nes mano sessuo dirba weterinatre... kad jus tik zinotumete kaip man ju gaila... :( :roll:

Vartotojo avataras

Sk8'ere

Aktyvus dalyvis

Viekšniai

15,352.14 Lt

Standartinė » 2008 Gru 30, 21:40

Aš tai turiu silpnybę tokiems gyvunėliams.Eini ir matai kaip koks šuniukas pakampiais maisto ieško.Tempčiau visus į namus, bet mama ir taip sako , kad zoologijos sode gyvenam.Atsimenu,kažkada gal prie 2-3 metus gatvėj lakstė toks vilkšunis,išnešdavom mes jam pavalgyt,daug kas išnešdavo,sakė tėtis jei nepasiims niekas jo tai mes pasiimsim,bet kažkas priglaudė pirmiau mūsų.Blem,gaila man tokių šuniukų,ypač maiukų.O kačiukų tai ne tiek daug.Nu nebent mažų. ;)

Vartotojo avataras

Villea

Aktyvus dalyvis

Kaunas

10,471.37 Lt

Standartinė » 2008 Gru 30, 21:50

kai mažytė buvau tai visą zoo sodą būčiau su mielu noru parsitempus namo. aš net varną auginau ;D

Vartotojo avataras

Sk8'ere

Aktyvus dalyvis

Viekšniai

15,352.14 Lt

Standartinė » 2008 Gru 30, 21:53

Kai Airijoj buvau tai ten radom toki špokiuką ar kaip jis ten tokį negalintį paskrist.Parsitempėm su pusbrotanais jį namo.Bet vėliau jis labai smirdėjo ir pradėjo pusbrotanų papūgą žudyt tai padėjom atgal kur buvo :D

Vartotojo avataras

Juock3

Patyręs forumietis

Mzk

19,719.42 Lt

Standartinė » 2008 Gru 31, 00:50

Nors pati nesu priemusi jokio gyvuno is gatves,bet tai man gailakai jie vaiksto gatvem ir neturi namu.Tai as irgi uz tai!!

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2008 Gru 31, 12:34

Labai norėčiau priglaust visus benamius šunis ir kates.
Ar bent jau įsteigti savo gyvūnų priegaludą. :] :love:

Vartotojo avataras

Saulytea160

Dalyvis

Kretinga

1,340.24 Lt

Standartinė » 2009 Bal 05, 21:10

Aš atsimenu, kad mes vaikščiojom sudraugėm po kiemą ir vienas vyras mums davė mažą šuniuką. Pasakė kam nors atiduot arba palikt kur nors krūmuos. Niekas jo nenorėjo, bet mes nepasidavėm ir atradom jam šeimininkę.

Aš irgi manau, kad gyvūnų prieglaudų trūksta. Kiek yra tų benamių gyvūnų. Gaila man jų. :(

Vartotojo avataras

madmozelė

Aktyvus dalyvis

11,250.94 Lt

Standartinė » 2009 Bal 06, 21:24

kam steigt dar tų prieglaudų jei ir esamos vos sugeba save išlaikyti? dauguma jų egzistuoja vien dėl rėmėjų. mama mano remia kaip galėdama vieną prieglaudą gyvūnų. veža pinigus jiems, siuva šuniukams ir katėms pagalves ant kurių jie galėtų miegot ir tt. sunku ten nuvažiavus būt. savininkas pasakojo kad jam tiesiog įvažiuoja į kiemą ir išmeta šunis nereikalingus.

Vartotojo avataras

Red_lollipop

Aktyvus dalyvis

Vilnius

12,696.72 Lt

Standartinė » 2009 Bal 07, 20:26

Būtų labai smagu, jeigu žmonės pasijimtų globoti gyvunėlius ir prieglaudų. Girdėjote apie Pifą.lt? Tai įstaiga, kurioje yra globojami namų neturintys gyvunėliai. Jiems galima padėti viskuom. Galite nešti nuo sauso ėdalo iki guolių. Mano mama pervėdė savo 2% Pifas.lt. Pasidomėkite, jeigu sudominau ( www.pifas.lt )

P.S. Atleiskit, jeigu jau kažkas rašė apie Pifą. Neskaičiau komentarų visų.. :roll:

Vartotojo avataras

Domi.

Dalyvis

Kaunas

1,757.22 Lt

Standartinė » 2009 Lap 24, 11:00

Aš esu paėmus rotveilerių patiną iš gyvūnų prieglaudos kaune "Nuaras"
Jį jo buve šeimininkai paliko kleboniškių miške,vargšiuko taip pagailo,tad paimėm,nors aišku,ten tokių ir dar didesnių vargšiukų pilna,bet galėjau išsirinkti tik vieną.
Dabar laimyngas gyvena pas mane pavadintas vardu Kentas. :sweet:
Paskutinį kartą redagavo Domi. 2010 Kov 09, 17:52. Iš viso redaguota 2 kartus.

Vartotojo avataras

aujumi

Dalyvis

3,978.25 Lt

Standartinė » 2009 Lap 26, 15:50

Ir manau reiketu jei pamatote lauke beglobi suni priimti i savo namus i jei netui salygu auginti tai surasti jam kitus namus. Dar girdejau toki dalyka , kad kazkokiuose (jau pamirsau kokiuose) gyvunu globos namuose (prieglaudoje) ten tu gyvunu ziauriaiiiiiiii daug ir ju ten nieks neseria ir nepriziuri nezinau ar cia tiesa , bet kazkur skaiciau tai :(

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2009 Lap 26, 16:39

man visada labai gaila gyvūnų, kurie būna palikti tiek gatvėse, tiek prieglaudose. jei nieko neauginčiau, tikrai ką nors priglausčiau, bet, deja.

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių