Gyvūnai neturintys prieglobsčio
75 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Gaila man tokių gyvūnų...Ypač šaltu oru.Vaikšto purvini,alkani,neturintys prieglobsčio...Žiauru kai žmogus paaugina gyvūną ir paprasčiausiai išmeta gyvūną į gatvę...Jei žinai,kad tau bus sunku ar nepajėgsi rūpintys gyvūnu tai išvis geriau jo neimti auginti...Juk gyvūnas pripranta gyventi būste ir būti pavalgiusiam ir be to išmestam į gatvę dunku prisitaikyti prie šitokių gyvenimo sąlygų...
![]() Lengwa pasakyti tiesiog gaila, reikia kazka daryti mes priwalome ... bet is kur pinigai? wisus juos prakeikti seimunai susiwoge arba kad ir tos gywunu priegaudos. zinojote tai kad pagrindine gywunu prieglauda noraras gryni sukciai jie uz kiekwiena suniuka ar kaciuka i diena gauna po 50 lt prieziurai, o ka jie daro? 70 % gywunu kurie turetu buti prieglaudoje yra uzmigdomi bet uz juos gaunama pinigu aceit jie wis dar priziurimi... tai ar cia teisybe? o kas baisiausia spekit kaip jie tai daro pagal viską turetu juos uzmigdyti suleidus waistus bet tai aceit jiems per brangu todel jie imeta warksus gywunelius i gelezines grotas apipila wandeniu ir paleidzia elekrtos srowe... zinau tai nes mano sessuo dirba weterinatre... kad jus tik zinotumete kaip man ju gaila...
![]() ![]() Aš tai turiu silpnybę tokiems gyvunėliams.Eini ir matai kaip koks šuniukas pakampiais maisto ieško.Tempčiau visus į namus, bet mama ir taip sako , kad zoologijos sode gyvenam.Atsimenu,kažkada gal prie 2-3 metus gatvėj lakstė toks vilkšunis,išnešdavom mes jam pavalgyt,daug kas išnešdavo,sakė tėtis jei nepasiims niekas jo tai mes pasiimsim,bet kažkas priglaudė pirmiau mūsų.Blem,gaila man tokių šuniukų,ypač maiukų.O kačiukų tai ne tiek daug.Nu nebent mažų.
![]() Aš atsimenu, kad mes vaikščiojom sudraugėm po kiemą ir vienas vyras mums davė mažą šuniuką. Pasakė kam nors atiduot arba palikt kur nors krūmuos. Niekas jo nenorėjo, bet mes nepasidavėm ir atradom jam šeimininkę.
Aš irgi manau, kad gyvūnų prieglaudų trūksta. Kiek yra tų benamių gyvūnų. Gaila man jų. ![]() kam steigt dar tų prieglaudų jei ir esamos vos sugeba save išlaikyti? dauguma jų egzistuoja vien dėl rėmėjų. mama mano remia kaip galėdama vieną prieglaudą gyvūnų. veža pinigus jiems, siuva šuniukams ir katėms pagalves ant kurių jie galėtų miegot ir tt. sunku ten nuvažiavus būt. savininkas pasakojo kad jam tiesiog įvažiuoja į kiemą ir išmeta šunis nereikalingus.
Būtų labai smagu, jeigu žmonės pasijimtų globoti gyvunėlius ir prieglaudų. Girdėjote apie Pifą.lt? Tai įstaiga, kurioje yra globojami namų neturintys gyvunėliai. Jiems galima padėti viskuom. Galite nešti nuo sauso ėdalo iki guolių. Mano mama pervėdė savo 2% Pifas.lt. Pasidomėkite, jeigu sudominau ( www.pifas.lt )
P.S. Atleiskit, jeigu jau kažkas rašė apie Pifą. Neskaičiau komentarų visų.. ![]() Aš esu paėmus rotveilerių patiną iš gyvūnų prieglaudos kaune "Nuaras"
Jį jo buve šeimininkai paliko kleboniškių miške,vargšiuko taip pagailo,tad paimėm,nors aišku,ten tokių ir dar didesnių vargšiukų pilna,bet galėjau išsirinkti tik vieną. Dabar laimyngas gyvena pas mane pavadintas vardu Kentas. ![]() Paskutinį kartą redagavo Domi. 2010 Kov 09, 17:52. Iš viso redaguota 2 kartus.
Ir manau reiketu jei pamatote lauke beglobi suni priimti i savo namus i jei netui salygu auginti tai surasti jam kitus namus. Dar girdejau toki dalyka , kad kazkokiuose (jau pamirsau kokiuose) gyvunu globos namuose (prieglaudoje) ten tu gyvunu ziauriaiiiiiiii daug ir ju ten nieks neseria ir nepriziuri nezinau ar cia tiesa , bet kazkur skaiciau tai
![]()
75 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Įvairūs ‹ Gyvūnai |