Įvairūs Gyvūnai

Gyvūnai neturintys prieglobsčio

Vartotojo avataras

grick125

Lankytojas

raseiniai

1,055.40 Lt

Standartinė » 2006 Spa 26, 20:41

O kad mes galetume ka nors padaryti as ir turiu kaciuka kuri radau gatveja benamį :( :no:
Žmones auginket gyvunus

--------------------------------------

Sprite

Lankytojas

Vilnius

446.30 Lt

Standartinė » 2006 Spa 31, 17:03

Nezinau kaip,bet prie mano namu prisiveise daug katinu,yra net tokiu mazuciu,grazuciu... :love: Tad as ir kai kurie kaimynai tiems kaciukams nesam ko nors pavalgyt,nes gaila juk tokiu benamiuku... :cry:

Vartotojo avataras

giemux

Apšilinėjantis

2,604.10 Lt

Standartinė » 2007 Sau 16, 14:21

As esu i namus priemes suniuka, kuri uzauginau ,ir jis yra geriausias mano draugas :) .Esu sutikes daug benamiu kaciuku,suniuku kuriuos kaip kada pamaitinu.As tai pat manau, kad reikia daugiau gyvunu prieglaudu , juk ne tik zmonems reikia prieglopscio. :roll: ;)

Vartotojo avataras

Ausriukas

Dalyvis

4,230.10 Lt

Standartinė » 2007 Kov 05, 11:42

šiaip tai tai zmogus turi apgalvoti ar gales islaikyti pasirupinti gyvunu ra gales su juo zaisti ar pas ji gyvunas jausis garai reikia stengtis kad gyvunas butu laimingas reikia kad ir pats seimininkas butu gyvunui geras nes kitaip pazeidziama gyvuno pzihika (ar kazkaip panašiai) reikia paruosti gyvuneliu vieta kur bus jo lova ir jei supranti kad gyvuno nebegalesi islaikyti tai geriau gyvuna atiduoti i gyvunu prieglauda ten juo pasirupins specelistai is ten ji gales pasiimti seiminikas kuris tikrai gales juo pasirupinti!!

Vartotojo avataras

Wilte

Įsijaučiantis

1,956.20 Lt

Standartinė » 2007 Bal 24, 10:36

Na gal tai ir teisybe zmones turi rupintis savo gyvunais! :roll:

pinigėlis :)

Įsijaučiantis

5,028.10 Lt

Standartinė » 2007 Geg 02, 17:31

Gyvūnų priglausti niekas neprašo. Jei žmonės galvotų ką daro, to išvis nereikėtų daryti. O jei jau pamatėte benamį būtų neprošal duotį gabalėlį maisto ar bent neparduoti jo už 15 Lt žmonėms, kurie jį užmuš.

Vartotojo avataras

Zm0gis

®espect

Grand Line

47.21 Lt

Standartinė » 2007 Geg 26, 16:00

Na taip... Zmonems gal tai ir gerai bet... Gyvunai gi kencia... :cry: na bet veliau jie gali daryti ka nori, nors ir daro tai :lol: bet jie neturi patys zinot ko ir negali veistis :oops: nors suo ar katinas atrodo nrml bet nera :lol:

Vartotojo avataras

SuMMer*girL

Lankytojas

Pajuris

498.00 Lt

Standartinė » 2007 Bir 06, 19:25

Tevai mano kaciukus isveze i prieglauda nes per daug pradejo ju veistis musu kieme ir mociute kuri nemegsta gyvunu pradedavo skustis,,,:(( Ir dabar dar labai liudziu kai apie juos pagalvoju,nes labai prie ju buvau prisirisus.. Mama man zadejo nupirkti suniuka bet taip ir nenupirko.. Nors vistiek niekas man ju neatstotu ,juk taip juos mylejau ir i joki suniuka ar kita gyvuna nebuciau iskeitus

Vartotojo avataras

Bite_Me

Forumo gyventojas

Vilnius.

57,027.79 Lt

Standartinė » 2007 Rgp 06, 19:20

Kiek daug visokių benamių lauke bėgioja.
Gaila.
Bet jų labai jau daug..
Dar pora gyvūnų prieglaudų tikrai nepakentų.

Vartotojo avataras

Erikuzytea

Įsijaučiantis

Kaunas

2,634.44 Lt

Standartinė » 2007 Rgp 19, 23:25

Man labai gaila visu benamiu gyvuneliu.Galetu buti daugiau benagiu gyvuneliu globos namu. :(

Sarlatane

Dalyvis

4,397.80 Lt

Standartinė » 2007 Rgp 20, 08:56

Jei tik galėčiau pati įsteigčiau globos namus. :roll:
Gaila,kad šiais laikais žmonės tokia beširdžiai. :dry:

Beast

Lankytojas

300.80 Lt

Standartinė » 2007 Rgp 20, 15:32

Kartą mama važiuodama iš kaimo pamate šalikelėje gulinti kačiuką, mažas dar buvo. Jų žvilgsniai susitiko, negalėjo pravažiuoti pro šalį. Sustojo, parsivežė namo. Matosi buvo išmestas ir paliktas likimo valiai. Sunkiai sekėsi kačiukui pradžioje atsigauti. Mes jo negalėjom laikyti, bute gyvenam, nelabai sąlygų yrą. Kai atsigavo, nuvežėm į kaimą pas močiutę. Bet nevaldė uodegos, teko amputuoti. Pritapo ten, kaime, bet vistiek prisibijo žmonių, ypač vyrų kažkodėl. Dabar atrodo kaip lūšis su trumpute uodega.
Vnž.. kažkas žiauriai pasielgė. Bet gerai, kad yra neabejingų žmonių.

Vartotojo avataras

silvutt

Apšilinėjantis

1,582.80 Lt

Standartinė » 2007 Gru 07, 21:51

as savo katyte raudau pakeleje ir nesusilakiusi pasiemiau buvo labai sunku ja prisijaukinti, bet dabar kaip sakant ji namuose ima valdzia net pavalgyti negali be jos :dance:

Vartotojo avataras

Eryka

Apšilinėjantis

2,555.60 Lt

Standartinė » 2007 Gru 07, 22:29

Man taip žiauriai gaila benamių gyvūnų :( Blyn praeini pro juos ir pagalvoji kaip gera būtų juos priglausti tačiau tiesiog negali - ar šeima neleidžia ar pan., bet tiesiog kažkaip norisi suteikti jam meilę ir šilumą. Pati turiu šuniuką..eh kaip faina kai turi gyvūną - jis tave pasitinka kai iš mokyklos grįžti ir pan. O va štai kiek daug tokių šuniukų yra tiesiog išmetami į gatvę. Ir negali praeiti pro juos abejingas. Manau turėtų būti daug daugiau gyvūnų prieglaudų. Ir štai per "sroves" liktai rodė kai pasielgė su šuniu - jį mušė ir pan.Tiesiog negalėjau aš žiūrėti tokios laidos,nes man skriaudžiamų gyvūnų taip gaila :( Manau jei kas nors neturi gyvūno galėtų jį pasiimt iš prieglaudos ar tiesiog iš gatvės priglausti (nuvestų pas veterinarą dėl viso pikto ir pan.).

Vartotojo avataras

lilylivered

Įsijaučiantis

1,974.40 Lt

Standartinė » 2007 Gru 28, 12:12

aš nesuprantu ką tie gyvūnai padarė kad juos palieka jie juk nekalti kad žmogus su protu susipyksta :roll: jiems taip pat reikia meilės ir šilumos :lol:

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių