Plaukų tiesinimasne ne geriau netiesink... turejau ilgus garbanotus plaukus metus patiesinau ir is ju beweik nieko nebeliko... nusprendziau nebetiesinti bet jie jau nebebuwo kokie bebuwe suplonejo, be to galai nusiuro ir garbanos nebetokios... tai nesenai teko plaukus kirti gan trumpai kad sweikai atrodytu dbr jau auginsiu
be to negalwokit kad nusipirkus brangu tiesintuwa jie nesusigadins... uz sawaji mokejau 350 lt ir wa koks s... gawosi, na bet jai jau ir nusprendei tai sekmes tau
Jo man irgi elektrinasi plaukai po jo... (tik as ne tiesinu o garbanoju su tuo paciu) Turiu tiesintuva kirpyklini,tikrai geras zinoma,bet tau tokio pirkt nesiulau,nes visu 1 tu sumokesi apie 400. lt,o visu antra tai tau manau nera skirtumo ar labai geras ar tiesiog paprastas normalus tiesintuvas ir maziau kainuoja zymiai. Skirtumu galima sakyt neimanoma pastebeti ; D
Aš turėjau iš maximos. Ir man gerai buvo.
D
Jei planuoji tiesint plaukus (Nors geriau to nedaryt) nusipirkt iš gor2be tokiam violetiniam indelį skystį. Tiesina ir svarbiausia apsaugo nuo karščio. Kaina maždaug 20 lt. Man nuo jo plaukai ilgesnį laiką tiesūs likdavo. As taip pat daznokai plaukus tiesinu. na, aisku ne kekviena diena, nes ir laiko gaila ir labai nesveika. Ir kaip issitiesinu, issilaiko iki pirmo plovimo
] gal daugeliui ne naujiena, ebt as nesenai atradau, kad su tieaintuvu labaai graziai galma susigarbanot ;o seniau ziuredavau i Victoria's Seceret panas ir grozedavausi ju plaukai D o dabar ir mano panasus aš tai pradžioj tiesinau su draugės.
Ten toks kaip ir gan neblogas. filipsas mantro. nu maniau ten normalus. bet tiesindavau pusvalandį. na, mano plaukai nėra garbanoti, tik banguoti ir visų tiesint nereikia. bet var nusipirkau savo babyliss už 250. Skirtumas. patikėėėkit. perbraukiu kartą ir tiesūs, o ten kelis kartus reikdavo brūžint , kitą dieną jau galai užsirietę. dar labai elektrinosi. dabar , kai su savo tiesinu nei elektrinasi, 3 dienas išlieka tiesūs ir šiaip čiki. išsitiesinu per 4 minutes. ![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

be to negalwokit kad nusipirkus brangu tiesintuwa jie nesusigadins... uz sawaji mokejau 350 lt ir wa koks s... gawosi, na bet jai jau ir nusprendei tai sekmes tau 

, ir šiaip dabar jau nebe tokie ryzi siek tiek patamsejo, ir man patinka kai patamseja issiryskina mano zila sruoga 

.

pagalvojau, kad gaaaaal aš daugiau jų nesvilinsiu