Diskusijos Grožis ir sveikata

Plaukų tiesinimas

Vartotojo avataras

adlliM

Apšilinėjantis

1,833.87 Lt

Standartinė » 2008 Gru 28, 23:05

As tai tiesinu plaukus jau kokius metus,nes pas mane jie toki durni banguoti.Bet plaukiai tai lb nukencia elektrinasi toki isauseje.bet vis geriau negu kažkokį banguoti.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Foamiux

Apšilinėjantis

Klaipeda

1,323.32 Lt

Standartinė » 2008 Gru 29, 02:29

ne ne geriau netiesink... turejau ilgus garbanotus plaukus metus patiesinau ir is ju beweik nieko nebeliko... nusprendziau nebetiesinti bet jie jau nebebuwo kokie bebuwe suplonejo, be to galai nusiuro ir garbanos nebetokios... tai nesenai teko plaukus kirti gan trumpai kad sweikai atrodytu dbr jau auginsiu ;) be to negalwokit kad nusipirkus brangu tiesintuwa jie nesusigadins... uz sawaji mokejau 350 lt ir wa koks s... gawosi, na bet jai jau ir nusprendei tai sekmes tau :play:

Vartotojo avataras

Monika ;DDD

Patyręs forumietis

9,772.74 Lt

Standartinė » 2008 Gru 29, 12:21

na maniškis neįtin brangus 99lt. keramikinis pavišius.. nuo vasaros juo tiesinuosi. na galiukai tik , kad greičiau suskilinėja. bet dažnai plaukus palepinu įvairiomis naminėmis kaukėmis ir jie biškuti atsigauna... :}

Vartotojo avataras

Jun.

Dalyvis

2,624.32 Lt

Standartinė » 2008 Gru 29, 13:54

konteineriu feja rašė:kazkaip, visvien labai norejosi pabandyt, knietejo paziuret kaip ten tie tiesus plaukai atrodytu ;D, ir šiaip dabar jau nebe tokie ryzi siek tiek patamsejo, ir man patinka kai patamseja issiryskina mano zila sruoga ;D

Jo man irgi elektrinasi plaukai po jo... (tik as ne tiesinu o garbanoju su tuo paciu)

Vartotojo avataras

melissa

Dalyvis

Kaunas

5,761.42 Lt

Standartinė » 2008 Gru 29, 16:19

Tiesinimas znyplemis duoda efekta, plaukai tiesus grazus, tik ne ju galiukai.. ;] gadina plaukus tas tiesinimas, tad pries tieesindamos geriau uztepkit koki kremuka plaukams, netaip gadinsis :)

Vartotojo avataras

Kamm

Įsijaučiantis

Kaunas

2,619.07 Lt

Standartinė » 2008 Gru 31, 15:12

Daug kas priklauso nuo lygintuvo. Manasis tai su apsauga plaukam, nelabai ir kenkia. Bet pinigo teko gražaus paklot.
Išsilyginu vieną, du kart per savaitę ir užtenka man, laikosi tiesumas, tik po kelių dienų susigarbanoja galai :dry: .

Vartotojo avataras

Deimoskea

Aktyvus dalyvis

Nesvarbu

11,671.74 Lt

Standartinė » 2008 Gru 31, 18:25

Tai kad ir taip tiesūs. Neturiu ką tiesint. x]]]

Vartotojo avataras

Fobija.

Forumo gyventojas

Kaunas.

4,233.51 Lt

Standartinė » 2009 Sau 01, 15:19

Turiu tiesintuva kirpyklini,tikrai geras zinoma,bet tau tokio pirkt nesiulau,nes visu 1 tu sumokesi apie 400. lt,o visu antra tai tau manau nera skirtumo ar labai geras ar tiesiog paprastas normalus tiesintuvas ir maziau kainuoja zymiai. Skirtumu galima sakyt neimanoma pastebeti ; D

Mrs. Dė

Įsijaučiantis

1,341.01 Lt

Standartinė » 2009 Sau 02, 20:41

Aš turėjau iš maximos. Ir man gerai buvo. ;DD
Jei planuoji tiesint plaukus (Nors geriau to nedaryt) nusipirkt iš gor2be tokiam violetiniam indelį skystį. Tiesina ir svarbiausia apsaugo nuo karščio. Kaina maždaug 20 lt. Man nuo jo plaukai ilgesnį laiką tiesūs likdavo.

Vartotojo avataras

Gabrė.

Aktyvus dalyvis

Vilnius

5,331.93 Lt

Standartinė » 2009 Sau 04, 14:58

Mano plaukai LABAI garbanoti ir jau taaaip užkniso , kad negaliu.
Tiesinu žnyplėm ir gana neblogai atrodo, bet gadina plaukus gerokai.

Chanel*

Užrakinta

Standartinė » 2009 Sau 06, 18:10

Seniau tiesindavau o dabar..
Susigadino plaukai ir tiek.

Vartotojo avataras

Salamandra

Įsijaučiantis

Kėdainiai

0.44 Lt

Standartinė » 2009 Sau 09, 18:44

plaukų tiesinimas-Gražu.
bet plaukams tai mirtinas dalykėlis :cry:
pati tiesinuosi retai, tačiau vieną kart kirpykloje kaip ištiesino tai keptu viščiuku pakvipo :lol: pagalvojau, kad gaaaaal aš daugiau jų nesvilinsiu :D

Vartotojo avataras

Luna**_

Įsijaučiantis

Kaunas

2,356.89 Lt

Standartinė » 2009 Sau 27, 12:41

As taip pat daznokai plaukus tiesinu. na, aisku ne kekviena diena, nes ir laiko gaila ir labai nesveika. Ir kaip issitiesinu, issilaiko iki pirmo plovimo ;]] gal daugeliui ne naujiena, ebt as nesenai atradau, kad su tieaintuvu labaai graziai galma susigarbanot ;o seniau ziuredavau i Victoria's Seceret panas ir grozedavausi ju plaukai ;DD o dabar ir mano panasus :dance: :rocks:

Vartotojo avataras

Kyborgas

Lankytojas

Vilnius.

187.96 Lt

Standartinė » 2009 Vas 03, 00:14

aš tai pradžioj tiesinau su draugės.
Ten toks kaip ir gan neblogas.
filipsas mantro.
nu maniau ten normalus.
bet tiesindavau pusvalandį.
na, mano plaukai nėra garbanoti, tik banguoti ir visų tiesint nereikia.
bet var nusipirkau savo babyliss už 250.
Skirtumas.
patikėėėkit.
perbraukiu kartą ir tiesūs, o ten kelis kartus reikdavo brūžint , kitą dieną jau galai užsirietę. dar labai elektrinosi.
dabar , kai su savo tiesinu nei elektrinasi, 3 dienas išlieka tiesūs ir šiaip čiki. išsitiesinu per 4 minutes. xD

Vartotojo avataras

Shiny

Įsijaučiantis

3,063.42 Lt

Standartinė » 2009 Vas 11, 19:07

Aš tai kiekvieną dieną tiesinu, bet jau tokie nusausėję ir šiaip nesveiki atrodo, reik mažiau tiesint :D

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (1712) buvo 2026 Bal 14, 02:02

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių