Plaukų tiesinimasZinau, kad labai nesveika tiesinti plaukus, bet kartais tiesiog neiseina kitaip, kai reikia tiesiu plauku. Nera jie garbanoti pas mane, tik galuose vos vos banguojasi. Bandziau juos istiesinti laikydama istempus dziovinant ir i ranksluosti dregnus tiesiai apsukus, bet vistiek visiskai tiesus nesigauna be znypliu :/
Užtikau labai aktualią temą.
ankščiau žiauuuuriai dažnai tiesindavau plaukus, nes pas mane jie kartais taip kvailai banguoti, kad net gėda iš namų išeiti. Ir tik kai gerokai juos man nurėžė, tada supratau, kad daugiau taip nebedarysiu. Pradėjau galvoti, kad jei tiesinu be progos, dedu į taupyklę "svajonėms" 5lt, ir pasirodo visai gaunasi, dabar žnyples paimu tik įpatingomis progomis (šventė, gimtadienis, koncertas), o kasdien vaikštau susipynusi į kasa, netvarkingai surištu kuoduku. ![]() Na pati niekada netiesinau bet kai pamėginau tai ir pas mane irgi greit iš varlės buvo užsakytas tiesintuvas. Bet nemanau kad ir toliau tiesintuvą naudosiu, ataugus plaukams.
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

ankščiau žiauuuuriai dažnai tiesindavau plaukus, nes pas mane jie kartais taip kvailai banguoti, kad net gėda iš namų išeiti.