Diskusijos Grožis ir sveikata

Plaukų tiesinimas

Vartotojo avataras

Pasikėlus..

Įsijaučiantis

Mažeikiai

600.15 Lt

Standartinė » 2008 Gru 09, 20:27

O tai kokį tiesintuvą turi? Gal labai geras, kad nesausėja plaukai.[i]

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Easy

Dalyvis

Šiauliai

1,026.46 Lt

Standartinė » 2008 Gru 09, 21:45

Manau iš dalies ir nuo pačių plaukų priklauso. Mano matyt ištvermingi :D Šiaip turiu alyvuogių šampūną - aceit kad nesausėtų plaukai. O kai tiesini, tai vistiek visokių š tepi, kad ilgiau laikytų ištiesinti ir kad plaukui taip nekenktų.

O tas tiesintuvas, tai manau kad nebūtų už 15lt iš maximos ir tiek.

Vartotojo avataras

rimdukas

Dalyvis

Vilakviškis

248.83 Lt

Standartinė » 2008 Gru 10, 00:33

Kažkokia kvaila mada. Visos tiesinasi tiesinasi... Man beveik net savotiškai gražu yra kaip pana yra susivėlusi :P

murkyta

Lankytojas

398.95 Lt

Standartinė » 2008 Gru 11, 19:41

tiesinu su gautom znypelemis dovanu :D geros bet noreciau nauju su jonizatoriais :clap: tiesinamas kremas ruzavos loreal super :) turejau tigi brangu buwo geras bet kazkaip plaukai neptaip kvepejo jo patepus :cry: turiu dar loreal tiesinamaji balzama kuris apsaugo plaukus nuo grabanojimosi esantant dregmei bet sakyciau nelb veikiia :roll:

Vartotojo avataras

Antonella.

Įsijaučiantis

Vilnius.

1,499.55 Lt

Standartinė » 2008 Gru 13, 14:40

Na mano sese visada tiesinasi plaukus ir kaip žn taj lb yra nesveika. ;D
Ir jai slenka plaukaj.
tai geriau netiesinkit.

Vartotojo avataras

Tina

Forumo gyventojas

Kretinga

55,811.32 Lt

Standartinė » 2008 Gru 13, 15:31

Man visos klasiokės pavydi, nes joms plaukai garbanojasi, o mano natūraliai tiesūs.:P

Vartotojo avataras

Antonella.

Įsijaučiantis

Vilnius.

1,499.55 Lt

Standartinė » 2008 Gru 13, 15:57

As tada ir tau pavydžiu. ;D

Vartotojo avataras

Darkness

Lankytojas

492.63 Lt

Standartinė » 2008 Gru 13, 16:41

Pati naudoji Philips "žnyples" :D Yra devynios galybės priemonių, skirtų tepti plaukus prieš jų tiesinimą, neva apsaugančios juos nuo karščio. Neesu tikra kiek jos juos apsaugo, bet mano spintelėj šiuo metu stovi "L'Oreal Studio Hot Straight Cream". Skaniai kvepiantis daiktas :D Patarčiau pirkti plaukų tiesintuvą su keramikinėm plokštelėm (berods taip vadinasi), o ne metalinėm. Plaukai ne taip elektrinasi, kur kas efektyviau lygina, nes nereikia šimtą kartų braukyti per tą pačią sruogą, taigi ir degina patį plauką matyt mažiau. Tokios "žnyplės" paprastai parsiduoda be kitų priedų, tokių kaip papildomos plokštelės garbanoms ir panašiai. Ir kas be ko - būna brangesnės :D

Vartotojo avataras

everyone says

Apšilinėjantis

vilnius:>

1,514.02 Lt

Standartinė » 2008 Gru 13, 16:54

as viena kart gyvenime tiesinausi plaukus kirpykloj nes kirpejai sunku kirpt buvo kadangi greit isdziuvo o as garbane esu. siaip man graziausias naturalus grozis tai nesuprantu kam vargt ir plaukus gadint jei ir taip plaukai grazus kokie yra... 8)

Vartotojo avataras

Monika ;DDD

Patyręs forumietis

9,772.74 Lt

Standartinė » 2008 Gru 13, 18:18

o gal kas žino kokią priemonę,kad ištiesiniti plaukai drėgnu oru ne taip greit vėl susigarbanotų?? ;)

Vartotojo avataras

Rintt

Aktyvus dalyvis

Kupiskis

7,765.70 Lt

Standartinė » 2008 Gru 13, 19:00

TiNa rašė:Man visos klasiokės pavydi, nes joms plaukai garbanojasi, o mano natūraliai tiesūs.:P

as ir tau pavydziu.. :whata:

Vartotojo avataras

Darkness

Lankytojas

492.63 Lt

Standartinė » 2008 Gru 13, 22:17

Monika ;DDD rašė:o gal kas žino kokią priemonę,kad ištiesiniti plaukai drėgnu oru ne taip greit vėl susigarbanotų?? ;)

Oj :D Manau turim tą pačią bėdą :D Su šituo kovok nekovojus, perėjusi per drėgną orą vėl susigarbanoju ir kad ir ką daryčiau, niekas nepadeda. Pabandyk tiesias sruogas užfiksuoti laku ar kažkuo panašiu, vis šis tas. ;)

Vartotojo avataras

Vesta*

Dalyvis

Panevėžys

8,531.25 Lt

Standartinė » 2008 Gru 13, 23:42

mano taip tiesūs.

Vartotojo avataras

Monika ;DDD

Patyręs forumietis

9,772.74 Lt

Standartinė » 2008 Gru 14, 16:14

Darkness rašė:Oj :D Manau turim tą pačią bėdą :D Su šituo kovok nekovojus, perėjusi per drėgną orą vėl susigarbanoju ir kad ir ką daryčiau, niekas nepadeda. Pabandyk tiesias sruogas užfiksuoti laku ar kažkuo panašiu, vis šis tas. ;)

labai erzina kai susitvarkai ,o po poros minučių nieko nebelieka..;[ na lako beveik nenaudoju,nes nesveika plaukam..;//

Vartotojo avataras

melissa

Dalyvis

Kaunas

5,761.42 Lt

Standartinė » 2008 Gru 16, 16:29

kad siais laikais nera nieko sveiko, tas pats uzterstas oras nera sveika nei plaukam, nei paciam organizmui :roll:

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (1712) buvo 2026 Bal 14, 02:02

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių