Įvairūs Studijos, mokykla

10 klasės egzaminas žodžiu

Vartotojo avataras

Nightlord

Apšilinėjantis

Vilnius

4,461.20 Lt

Standartinė » 2008 Spa 10, 23:40

Nebijokit, aš irgi perėjau tą ugnį ir vandenį. Svarbiausia nedvejoti kuom sakai, geriausias pasiruošimas būtų žinojimas kokia tema norėtum labiausiai kalbėti, morališkai ruošis ir svarbiausia nedvejoti. Aširgi neplepus, bet man pavyko išlaikyt egzamina. Linkiu ir kitiems dešimtokams tokios kloties.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Dragon-fly

Aktyvus dalyvis

8,157.63 Lt

Standartinė » 2008 Spa 11, 18:27

va tas kalbėjimas buvo didžiausia baimė :shock: kai laukėm visi sėdom įsitempę, tačiau pakalbėję iš kabineto visi išėjo su šypsena :D labai baisu pradžioje, bet kai nueini, tai nėra taip baisu. va anglų kalbos kalbėjimo tai bijokit, ten baisu, bet lietuvių? juk mūsų gimtoji kalba. kai kurie net labai ir nepasiruošę gerai pakalba, jeigu neesat labai iškalbingi, tai vietoj 5 min kalbėjimo, apsiruoškit informacijos kokioms 10 minutėms.
beje, turiu 2 ar 3 referatus iš šperos.lt tema "jauno žmogaus pasaulis"
tad jeigu bus tokia tema, parašyk pasidalinsiu informacija ;)

Vartotojo avataras

Lumina

Patyręs forumietis

kretinga

434.00 Lt

Standartinė » 2008 Spa 18, 12:33

aš tai žiauriai bijau egzo matematikos ir žodžiu nes nežimnau,kaip tas mintis reikšti reikės o po naujų metų ruoštis pradėsim,o kitur jau dabar ruošiasi,nežinau,kaip bus su matematika,nes man matematika sunkiai sekasi negaunu nei vieno astuoneto didziausias pazimis 6.pačiai pikta ant savęs :piktas:

Vartotojo avataras

miduzza

Aktyvus dalyvis

vilnius

9,967.87 Lt

Standartinė » 2008 Spa 22, 20:09

o dieve, kas cia sunkaus, susizinojau egzo potemes is ryto, 12 val nuejau ir pasakiau ka namie buvau pasiruosus :D siaip ar taip , ta poteme buvo, kuria per mokslo metus mokytoja dave pasiruosimui, apie atsilima...

Vartotojo avataras

PunkyAngel

Patyręs forumietis

Klaipėda

28,787.00 Lt

Standartinė » 2008 Lap 08, 20:32

O kas buna jeigu neislaikai ? :shock:
as 9-tkoe

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

7,344.96 Lt

Standartinė » 2008 Lap 08, 20:37

as tai net nelaikiau kalbejimo.. :oops:
issigandau :roll:

Vartotojo avataras

Serpens

Dalyvis

Kaunas

5,339.38 Lt

Standartinė » 2008 Lap 08, 21:24

Save išbandai,labai gerai šis egzaminas.Pati bijojau,bet tai normalu,kai baimė neperžengia ribą.Jokios panikos neturėtų būti,juk tai egzaminas,ne koks teismas.Taigi sėkmės visiems kas laikys šį egzaminą ateityje;)

Vartotojo avataras

Dragon-fly

Aktyvus dalyvis

8,157.63 Lt

Standartinė » 2008 Lap 08, 21:44

PunkyAngel rašė:O kas buna jeigu neislaikai ? :shock:
as 9-tkoe

šiaip jie dar neprivalomi, ar ne?
na praėjusiais metais buvo neprivalomi dar, tad tie, kurie nelaikė, toliau galėjo lankyti mokyklą, nors grasino, kad negalės. o šiaip jeigu žmogus net neišlaiko manau lieka antriems metams arba pataisų eina, ne dėl egzamino, bet jeigu net 4 iš tokių paprastų dalykų surinkti negali, tai nemanau, kad pusmetis geresnis, o kai pusmetis neigiamas arba pataisos arba antri metai

Shanti

Lankytojas

Klaipėda

605.62 Lt

Standartinė » 2008 Lap 09, 18:20

10 kl egzu tikrai nereikia bijoti :D pati ejau i visus egzus visiskai pries tai nesiruosusi ir gavau lietuviu 10 matematika 8 vokieciu 8.. tai manau cia bijoti tikrai nera ko.. o del kalbejimo..pazimys priklauso ne nuo didelio pasiruosimo o mokejimo bendrauti, iskalbingumo.. svarbiausia nesielgti dirbtinai ir buti atsipalaidavusiam.. ;)

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2008 Lap 20, 21:54

Man reiks laikyt siais metais matematikos ir lietuvių egzus ir dar geografijos įskaitą, o jei neišlaikysim liksim antriems metams...:cry: Bent taip mums sakė :roll:

Vartotojo avataras

sonnata192

Patyręs forumietis

6,786.96 Lt

Standartinė » 2009 Sau 03, 15:20

Aš bijau matematikos egzamino :cry: bet tai Lietuvių mokytoja pradžiugino, kai neseniai pasakė kad gali dar būt neprivalomi ;) tai tikiuosi kad taip ir bus ;)

Vartotojo avataras

Lorse

Įsijaučiantis

Kursenai

4,999.18 Lt

Standartinė » 2009 Sau 04, 18:06

privalomi...ir as mirsiu :cry:

Vartotojo avataras

whatever

Aktyvus dalyvis

Bakneriada.

23,009.75 Lt

Standartinė » 2009 Sau 04, 18:35

Šiaip dar nenuspręsta ar privalomi.Gali būti,kad taps nebe,bet miglota čia dar.

Vartotojo avataras

FlamMa

Lankytojas

Vilnius

100.28 Lt

Standartinė » 2009 Sau 05, 22:44

Mane gasdino, kad sunku bus. (Ypac mokytojai) O as, pries tai isvaziavusi atostogauti ir niekam nesiruosusi, islaikiau juos geriau negu tikejausi :D Svarbiausia nedvejoti! As pati truputi uzsiparinau, pasakiau kazka <nepamenu tiksliai ka> kad mokytoja pradejo klausineti ar tiksliai tai zinau, nes ji kazkur skaiciusi kitaip itt. Taciau as uztikrinau, kad informacija paikima ir ji turbut patikejo :lol: :D Taigi. Tereikia tik tiketi savim!

Vartotojo avataras

whatever

Aktyvus dalyvis

Bakneriada.

23,009.75 Lt

Standartinė » 2009 Sau 07, 19:11

Tai va,draugužiai.Jau patvirtinta,kad 10 klasės patikrinimas NEPRIVALOMAS.Kas nori - tas laikys. :drunk:

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (1712) buvo 2026 Bal 14, 02:02

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių