Įvairūs Studijos, mokykla

10 klasės egzaminas žodžiu

Vartotojo avataras

applePIE

Aktyvus dalyvis

166.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 13, 20:05

jarka rašė:šiaip egzu nebijojau bet kai suzinajau kad reiks 6eis metai ju daugiau lakyt ir privalomi tai pradejo baimes o jei tas o jei tas. reiks laykity lietuviu, istorija, matematika, informatika ir dar nori anglu prideti jei prides tai visai jau bus :screw: :( :( :( :( :( :( :(

Iš kur čia tokios žinios, kad tiek daug egzaminų sugalvojo 10 klasėj padaryti?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

bedugnė

Apšilinėjantis

Vilnius

768.50 Lt

Standartinė » 2010 Bal 02, 12:02

Bijau matematikos,bijaaaau :cry:

Vartotojo avataras

kavamanija

Patyręs forumietis

Autostrada Vilnius- Panevėžys

54.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 02, 12:15

Nėra ko ten bijoti tų 10kl egzaminų. Nes pirma, jie lengvi, o antra, jie nieko nereiškia. :D

Vartotojo avataras

Apocalyptica

Aktyvus dalyvis

10,794.39 Lt

Standartinė » 2010 Bal 06, 15:53

Pasirinkau Kultūra ir jaunimas. Nebuvau peržiūrėjusi potemių, o kad jau šiandien reikės pasirinkti, visai pamiršau. Nesijaudinau dėl kalbėjimo, o dabar kai peržiūrėjau, jog daugiausia potemėse norima sužinot apie muzijus ir liaudies dainas susimąsčiau ar tikrai galėsiu protingai pašnekėti. :roll: kai pernai su mokytoja aptarinėjom kalbėjimą visai kitokią nuomonę buvau susidariusi apie temą Kultūra Ir Jaunimas, maniau, jog čia bus tokios temos kaip paauglių pomėgiai, grupės, požiūris į televiziją ar pop kultūrą, žalingi įpročiai ir pan., bet tokios temos pasitaikydavo ankstsniais metais, pernai metų rimtesnės pasirodė, o ir šiemet kažkas turėtų būti panašaus. Na pasirinkau, tai pasirinkau :D
Paskutinį kartą redagavo Apocalyptica 2010 Bal 09, 18:40. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

bedugnė

Apšilinėjantis

Vilnius

768.50 Lt

Standartinė » 2010 Bal 08, 14:38

Gal kas iš dešimtokų ėmė Knyga ir mes? Pas mus mokykloj apsoliutus marazmas,mokytoja iki šiol nepasakė kalbėjimo temų,reikėjo jas susižinoti kiekvienam savarankiškai o apie buvusias arba galimas potemes iš vis nieko nežinau. :( Gal yra tuo besidomėjusių?

Vartotojo avataras

Sandrutuliukas

Lankytojas

Šilutė

92.68 Lt

Standartinė » 2010 Bal 18, 16:02

Pasiėmiau "Žmogus ir aplinka" turit kas nors gal kokių idėjų? :) aš susikūriau tekstą, tačiau dėstyme taip nusigrybavau.. :oops:

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,705.06 Lt

Standartinė » 2010 Bal 18, 17:04

Aš pasirinkau "Jauno žmogaus pilietiškumas"
Blah blah...tikiuos viskas bus ok. Baisu tik dėl to, kad pamiršiu tekstą ir pradėsiu "aaa...m....eee....am..".

Vartotojo avataras

VakarPuse8

Aktyvus dalyvis

Kaunas

205.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 18, 17:28

bedugnė rašė:Gal kas iš dešimtokų ėmė Knyga ir mes? Pas mus mokykloj apsoliutus marazmas,mokytoja iki šiol nepasakė kalbėjimo temų,reikėjo jas susižinoti kiekvienam savarankiškai o apie buvusias arba galimas potemes iš vis nieko nežinau. :( Gal yra tuo besidomėjusių?

nueik į www.studijos.lt ir paspausk "moksleiviams",ten rasi praeitų metų kalbėjimo potemes ir egzaminus.

Aš pati manau rinksiuosi kalbėjimo temą: "Žmogus ir aplinka",nes jos potemėmis man kalbėti lengviausia.

Vartotojo avataras

bedugnė

Apšilinėjantis

Vilnius

768.50 Lt

Standartinė » 2010 Geg 08, 19:28

Aciu,pasidairysiu ;)

Vartotojo avataras

Passion

Aktyvus dalyvis

3,250.43 Lt

Standartinė » 2010 Geg 12, 09:55

Sveikučiai :)

Visų pirma, tai nepanikuokit taip dėl tų egzaminų, ir ypač kalbėjimo. (bet et...visada visi panikuoja, nors prieš tai būna prisiklausę, kad nėra ko, o kitais metais patys drąsina 10-okus :D )

Va, aš dabar 11-okė.
Pernai laikiau egzaminus. Kalbėti ėjau pati pirma iš visos mokyklos... savaime suprantama, kad potemių nežinojau. Aš, antras, trečias nežinojom potemių, ketvirtas jau atėjo internete pažiūrėjęs, bet nespėjęs visko pasirašyti, o nuo penkto visi atėjo jau suspėję http://www.nec.lt pasižiūrėti potemes ir pasirašę kalbas.
Vertinimas buvo toks: galima surinkti iki 11 taškų, po to juos daugina iš 2. Netekau vieno taško, nes pasakiau kažką tokio "kad gauti rezultatą" (grubi kalbos klaida, turėtų būti, kad gautume rezultatą ar pan.) - na, bet man mokytoja priekabi labai; anyway, iš visų 10-okų niekas už kalbėjimą negavo mažiau kaip 18 taškų. Beje, yra tokia tendencija: kas eina pirmi, į tuos žiūri truputį atlaidžiau, nes jie nežino potemių. Visus kitus jau vertina normaliai.
Buvau pasirinkusi "Žmogus ir aplinka" temą ir teisingai spėjau, kokios bus potemės - maniau, kad bus arba apie ekologiją, arba apie žmonių santykius. Buvo ir tokių, ir tokių :) Nepamenu, ką rinkaus, bet kalbėjau kažką apie internetą, dėl seksualumo pamišusius one.lt fanatikus ir atšalusius žmonių santykius.
Kalba (tas pats, kas per anglų kalbėjimą) - kaip mažas rašinukas...įžanga, dėstymas, pabaiga.
Na, mūsų mokykloje visi ir anglų laikėm, kadangi beveik visi ėmė A lygį, reikėjo atsijoti pagal stiprumą į grupes.
Grįžtant prie lt egziuko, viskas buvo beveik idealu, tik teksto suvokime praradau 10tšk. Man konkrečiai neaiškūs suvokimai kai kada būna. :lol: Bendras pažymys buvo 9.
Matematika - 10. Netekau poros taškučių, nes netyčia praleidusi pasilikau galui kažkokį uždavinuką su stačiakampiu ir paskui pritrūko laiko, o buvo lengvas ten kažkoks.
Turėjau tada vaikiną... jis 6 ar 7 gavo, nors matematikos pamokose varydavo trejetais, ketvertais ir penketais :D
Buvo pora 4 iš matiekos kažkam pas mus. Bet iš esmės išlaikė visi, kas bent kiek moka jaunesnių klasių kursą :) neišlaikiusių nebuvo. Ne, mes ne gimnazija - paprasta vidurinė.
Svarbiausia mokėti gaudyti kiekvieną taškiuką... Jei uždavinys 5tšk, vadinas pvz taškas už brėžinį, taškas už kažkokios lygtelės sudarymą, taškas už jos sutvarkymą, taškas už sprendimą ir taškas už teisingą ats. Net jei nežinai kaip spręsti, bet ats kažkaip išmąstei, bent parašęs ats taškutį gausi. Jei nežinai kaip spręsti - bent pabandyk. Vis taškas pareis gal. Taip pat jei nežinai kaip kažkokį geometrijos užd. spręsti - pasidaryti teisingą brėžinį pagal sąlygą. Na, bet jūs turbūt sprendėtės intike susiradę ankstenių metų užd. ir tikrinotės, tad žinot :)

Tai tiek.
Svarbiausia, nesigadinkit nervų. Gi pavasaris :)

Vartotojo avataras

bedugnė

Apšilinėjantis

Vilnius

768.50 Lt

Standartinė » 2010 Geg 15, 22:24

Tamsta pakeliau Jusu reputacija uz si posta,nuraminai. :D

Vartotojo avataras

Passion

Aktyvus dalyvis

3,250.43 Lt

Standartinė » 2010 Geg 17, 13:45

Smagu, kad pagelbėjau :)

Vartotojo avataras

Raminta1993

Dalyvis

888.96 Lt

Standartinė » 2010 Geg 17, 18:17

O tarkim pasirinkau temą "Knyga ir mes". Tai ateinu į egzą, tai kaip, tą potemę išsitrauksiu, ar išsirinksiu pati?

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Geg 18, 11:27

Nepamenu kaip man buvo 10klasėje, bet manau, kad taip pat kaip ir 12toje.
Tai ateini į klasę, tau duoda 5 potemes ir vieną iš jų tu pats išsirenki. Tada rašaisi kažkiek tai laiko ir tave veda į kitą kabinetą, kad atsiskaitytum tai.

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,705.06 Lt

Standartinė » 2010 Geg 18, 23:19

Jo, pirmiausia paklausia kokią temą esi pasirinkęs, tada tau iš tos temos paduoda potemes 5, vieną pasirenki ir 20 min. ruošies, pasirašai planą ką kalbėsi ir bla bla bla. Bet jei matysi, kad neturi ką pasakyt ta tema, tai sakė, jog bus galima pasikeist.

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių