10 klasės egzaminas žodžiuNebijokit, aš irgi perėjau tą ugnį ir vandenį. Svarbiausia nedvejoti kuom sakai, geriausias pasiruošimas būtų žinojimas kokia tema norėtum labiausiai kalbėti, morališkai ruošis ir svarbiausia nedvejoti. Aširgi neplepus, bet man pavyko išlaikyt egzamina. Linkiu ir kitiems dešimtokams tokios kloties.
-------------------------------------- va tas kalbėjimas buvo didžiausia baimė
labai baisu pradžioje, bet kai nueini, tai nėra taip baisu. va anglų kalbos kalbėjimo tai bijokit, ten baisu, bet lietuvių? juk mūsų gimtoji kalba. kai kurie net labai ir nepasiruošę gerai pakalba, jeigu neesat labai iškalbingi, tai vietoj 5 min kalbėjimo, apsiruoškit informacijos kokioms 10 minutėms.
beje, turiu 2 ar 3 referatus iš šperos.lt tema "jauno žmogaus pasaulis" tad jeigu bus tokia tema, parašyk pasidalinsiu informacija ![]() aš tai žiauriai bijau egzo matematikos ir žodžiu nes nežimnau,kaip tas mintis reikšti reikės o po naujų metų ruoštis pradėsim,o kitur jau dabar ruošiasi,nežinau,kaip bus su matematika,nes man matematika sunkiai sekasi negaunu nei vieno astuoneto didziausias pazimis 6.pačiai pikta ant savęs
![]()
šiaip jie dar neprivalomi, ar ne? na praėjusiais metais buvo neprivalomi dar, tad tie, kurie nelaikė, toliau galėjo lankyti mokyklą, nors grasino, kad negalės. o šiaip jeigu žmogus net neišlaiko manau lieka antriems metams arba pataisų eina, ne dėl egzamino, bet jeigu net 4 iš tokių paprastų dalykų surinkti negali, tai nemanau, kad pusmetis geresnis, o kai pusmetis neigiamas arba pataisos arba antri metai 10 kl egzu tikrai nereikia bijoti
pati ejau i visus egzus visiskai pries tai nesiruosusi ir gavau lietuviu 10 matematika 8 vokieciu 8.. tai manau cia bijoti tikrai nera ko.. o del kalbejimo..pazimys priklauso ne nuo didelio pasiruosimo o mokejimo bendrauti, iskalbingumo.. svarbiausia nesielgti dirbtinai ir buti atsipalaidavusiam.. ![]() Mane gasdino, kad sunku bus. (Ypac mokytojai) O as, pries tai isvaziavusi atostogauti ir niekam nesiruosusi, islaikiau juos geriau negu tikejausi
Svarbiausia nedvejoti! As pati truputi uzsiparinau, pasakiau kazka <nepamenu tiksliai ka> kad mokytoja pradejo klausineti ar tiksliai tai zinau, nes ji kazkur skaiciusi kitaip itt. Taciau as uztikrinau, kad informacija paikima ir ji turbut patikejo Taigi. Tereikia tik tiketi savim!‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |

labai baisu pradžioje, bet kai nueini, tai nėra taip baisu. va anglų kalbos kalbėjimo tai bijokit, ten baisu, bet lietuvių? juk mūsų gimtoji kalba. kai kurie net labai ir nepasiruošę gerai pakalba, jeigu neesat labai iškalbingi, tai vietoj 5 min kalbėjimo, apsiruoškit informacijos kokioms 10 minutėms.

Bent taip mums sakė