. medikų lietuvoje gerų pasitaiko 1 iš 100. o seselių gerų tai išvis retenybė. kol įduria ką nors tai tragedija. tipo venų nesimato. kažkokia kita seselė atėjo ir iš 1 karto idūrė. likau subadyta kaip narkomanė
Ligoninėsman kažkokia liga, nenustato normaliai kokia, tai man tokie priepoliai užeina, kad nenustoju vemt. tada veža į ligoninę. man taip nuo 5 metų ir atsitinka į metus 1 kartą
. medikų lietuvoje gerų pasitaiko 1 iš 100. o seselių gerų tai išvis retenybė. kol įduria ką nors tai tragedija. tipo venų nesimato. kažkokia kita seselė atėjo ir iš 1 karto idūrė. likau subadyta kaip narkomanė-------------------------------------- Buvau ligoninėj daug kartų,bet vieną atsimenu ypatingai...Tada išgulėjau tris paras reanimacijos palatoj,dėl plaučių uždegimo.Kai mane išvežė,man buvo 41,8 'C temperatūros...Buvo labai šalta...o dar po to išlindo kažkokia skrandžio liga,tai vėmiau ir negalėjau beveik nieko valgyti....
![]() Atsimenu tik vieną kartą, kai ten gulėjau... paguldė, nes įtarė apendicitą, jau liepė nevalgyti ir lašalinę pastatė, ruošė operacijai, kai kitą dieną atėjo ir pasakė, kad perkelia į kitą skyrių
o šiaip neturiu kažkokių rimtų ligų, niekada nebuvau jokio kaulelio susilaužius, retai sergu tai ir nevažiuoju ten Ak, iš tiesų reikia rimtai pamastyti siuo atveju...prisimenu,kad mano mociute isgirdus ta sirena amzinai dusauja...o pati kazkodel labai bijau ligonines ir kas su ja susyje...Tiesiog pragaras...manau daugumai vaiku taip.o is tikro nepamastome,kad jie isties mums padeda...tik labai nervina,kad tos daktarytes apkalbineja zmones...tfu
bet šiaip pati pamsatau retkarciais Man pačiai ligoninėje atsidurti teko labai trumpam laikui. Vieną kartą kai skarndį plovė, kitą kai operavo adenoidus, bet paleido tą pačią dieną. tačiau mano brolis kai buvo mažas gulėjo labai ilgai dėl miningito. Prisimenu kai eidavom lankyt. Mane visada atsivesdavo kartu, bet niekada į palatą neįleido. Jam tada labai blogai buvo, o aš pavydėjau...
Mažesnė ir kvailesnė buvau...Viena karta sirgau kazkokiu virusu, tai teko guleti infekcineje ligonineje. Pirmiausia palatoje buvau viena, buvo ziauriai nuobodu, mama šiaip beveik visa laika buvo. O nakti tai neuzmigdavau, nes ten palikdavo sviesa ir stebedavo mus, kaip mes jauciammes. Laime, kad paskui mane perkele i kita palata ten jau miegodavau. viena sesele labai norejo, kad as ilgiau pasilikciau, tipo man sake, kad tu dar ilgai cia busi, o paskui kai mane paleido tai sake- Ka jus ja jau paleidziate? Truputeli keista, as tai jeigu buciau sesele dziaugciausi, kad paleidzia koki vaika
... Daznai susimastau kai vaziuoja greitoji, ka ji veza ir ar tas zmogus isgyvens. O ligonineje tikrai yra tas kvapas keistas toks vaistu, bet jeigu kas nors suserga is mano seimos as aplankau.
Taip ir suprast tiesiogine prasme. ;) Esu kažkur girdėjas kai mama kalbėjuosi su tokia moterim ir sakė, kad kažkam gimė vaikas kurio visi organai buvo atvirkščiai tai galėjo gyvent tik su aparatais.
Yoo. Ir man teko važiuot. Kažkaip ne kaip aš ten pasijutau.
O pati paskutinį kartą gulėjau pusantrų metukų. Labai apsinuodijus buvau. Ir nedaug man iki mirties trūko. ;x na teko guleti ligononeje kai susilauziau 3 sonkaulius ir koja teko lankyti ir senely visai neseniai bet dabar viskas jam gerai
kai prisimenu tai nesinori ten daugiau isvis baisi vieta ten Visada jaučiuosi nejaukiai pamačiusi greitąją.Gal todėl kad daug vaikystėje ligoninėje teko pabūvoti.Teko atsidurti netgi situacijoje,kai per medikus vos netapau invalide,sakė kelios dienos ir galėjau paralyžių gauti.Dar labai puikiai pamenu Klaipėdos gydytojus,kuriais buvau sužavėta,didelis rūpestis ir jokio kyšio neikiši.
Vakar tik isleido is ligonines. Savaite ten kiurksojau. gerai tai, kad palatos drauge, kad ir dvigubai vyresne, bet lb miela buvo... O šiaip nepatinka man ten. 4 kateteriai, skausmas antibiotikai is 10 seseliu tik kelios normaliai moka suleist vaistus, vienu zodziu kankyne....
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

o šiaip neturiu kažkokių rimtų ligų, niekada nebuvau jokio kaulelio susilaužius, retai sergu tai ir nevažiuoju ten 
bet šiaip pati pamsatau retkarciais 

kai prisimenu tai nesinori ten daugiau isvis baisi vieta ten