Gyvūnai irgi gedi
66 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
tai negedejimas bet man buvo panasiai. Kai palikau savo kate kaime ji pabego nuo mociutes ir tris dienas praleido pasislepus darzineje. Mociute jos ieskojo bet ji nepasirode. Kai as atvaziavau i kaima vos isgirdusi mano balsa iskart pas mane atbego
![]() -------------------------------------- Zinau kad taip yra ;[
As kai buvau kaime tai ten gyveno tokia teta su dede ir jie augino toki kaciuka. Katinelis ir seimininkas buvo labai geri draugai, o kai tas dedis mire tai tas kaciukas pradejo skriausti(Braizyti, kandzioti) ta teta ir tai parodyti kad del visko kalta tik ta teta pilnai tuo tikiu,bet nesu tuo mates dziaugiosi tuo...Skaitydamas sita post susigraudinau nes vis atsimindavau apie savo suniuka bona labai as ji mylejau
![]() ![]() Ach.. Šunys tikrai turi jausmus. Mano šuo jaučia, kai man liūdna - eina linksmint, visaip glaustosi, juokina {atsistoja ant priekinių kojų ir vizgina uodegą}, ašaras nulaižo.. Gerai turėt šunį.
![]() Bet vargšai jie.. Kaip gaila žiūrėt kaip jie kankinasi dėl prarasto žmogaus. Tas išlikęs prisirišimas šeimininkui mirus graudina. Labai gaila gyvūnėlių.Dažniausiai jie neišlaiko to skausmo ir iškeliauja...
Esu girdėjusi daug tokių atvejų,vienas iš jų- kareivis mirė kare,o jo šuo daug metų vaikščiodavo į stotelę,kurioje kas dieną pasitikdavo šeimininką,kol galiausiai pats iškeliavo.Skaudu. pritariu. kai perskaičiau tokius žodžius tai blemba apsiverkiau. neįsivaizduoju kaip jai ar jam negėda tai pasakyti
66 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Įvairūs ‹ Gyvūnai |