Įvairūs Gyvūnai

Gyvūnai irgi gedi

Vartotojo avataras

Moniania

Įsijaučiantis

Druskinikai

2,962.55 Lt

Standartinė » 2008 Bir 23, 00:14

tai negedejimas bet man buvo panasiai. Kai palikau savo kate kaime ji pabego nuo mociutes ir tris dienas praleido pasislepus darzineje. Mociute jos ieskojo bet ji nepasirode. Kai as atvaziavau i kaima vos isgirdusi mano balsa iskart pas mane atbego :)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

knopke

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

18,752.74 Lt

Standartinė » 2008 Lie 04, 13:57

Man gaila to suns juk jis i dangu nepateks bereikalo mire

Vartotojo avataras

As ;D

Apšilinėjantis

2,402.13 Lt

Standartinė » 2008 Lie 19, 20:08

Zinau kad taip yra ;[
As kai buvau kaime tai ten gyveno tokia teta su dede ir jie augino toki kaciuka. Katinelis ir seimininkas buvo labai geri draugai, o kai tas dedis mire tai tas kaciukas pradejo skriausti(Braizyti, kandzioti) ta teta ir tai parodyti kad del visko kalta tik ta teta

Vartotojo avataras

Rintt

Aktyvus dalyvis

Kupiskis

7,765.70 Lt

Standartinė » 2008 Lie 20, 01:10

na viena kart kai dar turejau savo mazaji suniuka mes isvaziavom su tevais porai dienu pas gimines ir palikom seneliui raktus namu kad pasertu suni.. per tas dienas kol musu nebuvo jis visai nieko nevalge.. :cry:

Vartotojo avataras

knopke

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

18,752.74 Lt

Standartinė » 2008 Lie 20, 19:28

Tai tegu nevalgo pats kaltas

Vartotojo avataras

Aistė

Moderatorė

33,526.76 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 06, 17:01

mačiau verkiantį arklį,žiaru,net pati apsiverkiau :roll:

Vartotojo avataras

Montclair

Dalyvis

Vilnius

12,620.00 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 07, 11:34

Ypatingai šunys pergyvena šeimininko netekimą. Mano apylinkėj vienas šuo, po šeimininko mirties, gal kokius tris mėnesius eidavo prie stotelės laukti šeimininko gryžtančio, tačiau deja. Gaila būdavo žiūrėti, graudus vaizdas.

Vartotojo avataras

sofa

Aktyvus dalyvis

9,494.62 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 28, 21:29

pilnai tuo tikiu,bet nesu tuo mates dziaugiosi tuo...Skaitydamas sita post susigraudinau nes vis atsimindavau apie savo suniuka bona labai as ji mylejau :prašau: nu jau visai db apsiverkiau mylejau as ta suni lb dar po 1metu atsimenu as ja galima sakyt per mane mire blogai jautiese suo nesakiau mamai galvojau kad mate po 4 dienu tik nuvezem nes tik po3 dienu pamate koks as .. buvau db kur turiu suni del jo galiu i karsta atsigult ar miske kur nors nesvarbu man :love:

Vartotojo avataras

Bouncy

Įsijaučiantis

Vilnius

1,729.35 Lt

Standartinė » 2008 Spa 29, 22:24

Ach.. Šunys tikrai turi jausmus. Mano šuo jaučia, kai man liūdna - eina linksmint, visaip glaustosi, juokina {atsistoja ant priekinių kojų ir vizgina uodegą}, ašaras nulaižo.. Gerai turėt šunį. ;]

Bet vargšai jie.. Kaip gaila žiūrėt kaip jie kankinasi dėl prarasto žmogaus. Tas išlikęs prisirišimas šeimininkui mirus graudina.

Vartotojo avataras

murd.

Įsijaučiantis

3,383.30 Lt

Standartinė » 2008 Spa 31, 12:41

knopke rašė:Tai tegu nevalgo pats kaltas

Bet tu tai žiaurus.

Vartotojo avataras

Megan

Įsijaučiantis

Vilnius

2,158.16 Lt

Standartinė » 2009 Geg 27, 19:32

Labai gaila gyvūnėlių.Dažniausiai jie neišlaiko to skausmo ir iškeliauja...
Esu girdėjusi daug tokių atvejų,vienas iš jų- kareivis mirė kare,o jo šuo daug metų vaikščiodavo į stotelę,kurioje kas dieną pasitikdavo šeimininką,kol galiausiai pats iškeliavo.Skaudu.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Geg 27, 20:47

O kai aš pradedu cypsėti su guminiu žaisliuku, mano katukas pradeda miauksėt ir trinasi į mane, kal pagaliau atsigula prie arba ant manęs :roll:

Vartotojo avataras

Akvilė.

Patyręs forumietis

Klaipėda

18,598.62 Lt

Standartinė » 2009 Geg 28, 14:23

O tai ne negedi...
Turėjau kažkada 2 banguotasias papūgėles ir nudvėsė viena...
Tai patinėlis taip gedėjo taip graudžiai klykė, o po to vis trankės į langą kol vieną dieną kai palikom atidarytą netyčia, staigiai išpuolė lauk...

Vartotojo avataras

Ssony_Vicious

Lankytojas

164.26 Lt

Standartinė » 2009 Lie 24, 00:24

Nesu mačiusi kaip gyvūnas gedi šeimininko.Bet esu mačiusi kaip gyvūnas gedi gyvūno :(

Vartotojo avataras

Gab.*

Patyręs forumietis

Kaunas

-400.93 Lt

Standartinė » 2009 Lie 25, 10:50

guste992 rašė:
Man tokio gyvūno matyti neteko. Ir gerai, nes vargšas gyvūnas, juk jo gedėjimas beprasmis.
nesutinku su tavimi... jo gedėjimas lygiai toks pat nuoširdus ir jam skausmingas kaip kad žmogaus gedėjimas... o jei mirtu tavo artimas žmogus, esu įsitikinusi kad gedėtum ir nemanau kad norėtum juk tavo gedėjima žmonės vadintų beprasmiu...
pritariu. kai perskaičiau tokius žodžius tai blemba apsiverkiau. neįsivaizduoju kaip jai ar jam negėda tai pasakyti

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias