ir galimybę mokinti kitus,perduot savo žinias...
Kokia profesija Tau patiktų?Aš norėčiau dirbti informacinių technologijų dėstytoja ,nes mane labai traukia kompiuteriai ir t.t. Mama kai mokinosi aš už ją visus labarotorinius darbus draydavau,kurdavau filmukus,dažnai tekdavo su visai nežinomomis programomis dirbt ir įveikdavau...Nenorėčiau taisyt kompų,gedimų ten jei kas nusprogsta,sugenda...Tiesiog traukia tas pats darbas su juo,alga
ir galimybę mokinti kitus,perduot savo žinias...-------------------------------------- Visad domino medikes darbas..Bet viena karta atsisdus pagalvojau.Ar as noriu vaikscioti su baltu chalatu ligonineje?Ne
Dabar mano darbas susyjes su pramogomis.Nors daugelis mano profesija smerkia..Bet darbas nera lengvas.Siaip rinksiausi malonuma,,kol kas tai ir darau.na bent jau kol mokausi mokykloje
O aš norėčiau profesijos kuri man tikrai patiktu,ketinu stoti i vet. medicina ir kada nors turėti savo klinika
![]() Perskaičiau visas žinutes ir pastebėjau, kad nemažai žmonių svajoja tapti aktoriais. Aš pati dirbu teatre ir kiekvieną dieną bendrauju su aktoriais. Jūs neįsivaizduojate, koks tai pragariškas darbas(savęs viso išsunkimas emociškai ir fiziškai), kad žiūrovas pamatytų gerą "nušlifuotą" reginį.
Gryna tiesa, kad trūksta teatruose jaunimo, bet pabaigę studijas, atrenkami vienetai į profesionalią sceną. Pakliūna ir lieka tik gabiausi, stipriausi dvasiškai ir emociškai. Kam šiek tiek įdomu apie užkulisinį teatro gyvenimą, galit rašyti man į (pm)-ą, mielai praskleisiu uždangos kraštelį Na net nežinau gal būtų visai nieko but administratore kokio saito (kaip one.lt) sėdi namie ir bizni kuri....Ale visiem nusibostų vėliau niekas neitų...Tai geriau jau but prekybos agentu
Bet labai jau nerimta...Visgi kol kas tai galvoju kad studijuosiu aktorystę o toliau.... Mano pomegiai : Kriminalistika,menas,organizavimas,sportas,bendravimas su zmonemis... Daug masciau kokia specialybe sie pomegiai galetu atitikti
Traukia organizavimas,nes manau kad tai gali susieti visi mano pomegiai Galvojau,galvojau , bet niekas nesove i galva... supratau viena,kad tikrai nebusiu mokslininke Kažkaip norėčiau psichologiją ir mediciną. Bet ne dirbt sesute, nuo ko kiekvienas turėtų pradėt pasirinkęs tokias studijas, bet tam, kad geriau suprasčiau žmonių psichiką (elgesį, baimes ir pan.), sugebėčiau padėti žmonėms patekusiems į nelaimę, t.y. rimtai susižeidus, apsinuodijus, patekus į avariją.
O kaip pragyvenimo šaltinį rinkčiausi nuosavą verslą. Kažkaip tėtis man tą nuo mažens skiepijo - jei turėsi kažką savo, pinigų užsidirbsi. O jei turėsi įgynedinamą idėją - pinigų užsidirbsi dar daugiau. ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

Galvojau,galvojau , bet niekas nesove i galva... supratau viena,kad tikrai nebusiu mokslininke