Diskusijos Gyvenimas

Kokia profesija Tau patiktų?

Vartotojo avataras

Paulnycka

Apšilinėjantis

Kaunas

4,281.44 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 02, 12:41

Aš norėčiau dirbti informacinių technologijų dėstytoja ,nes mane labai traukia kompiuteriai ir t.t. Mama kai mokinosi aš už ją visus labarotorinius darbus draydavau,kurdavau filmukus,dažnai tekdavo su visai nežinomomis programomis dirbt ir įveikdavau...Nenorėčiau taisyt kompų,gedimų ten jei kas nusprogsta,sugenda...Tiesiog traukia tas pats darbas su juo,alga xD ir galimybę mokinti kitus,perduot savo žinias...

--------------------------------------

Vartotojo avataras

WolkuZe

Apšilinėjantis

Vilnius

3,475.60 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 07, 12:04

Visad domino medikes darbas..Bet viena karta atsisdus pagalvojau.Ar as noriu vaikscioti su baltu chalatu ligonineje?Ne :piktas:
Dabar mano darbas susyjes su pramogomis.Nors daugelis mano profesija smerkia..Bet darbas nera lengvas.Siaip rinksiausi malonuma,,kol kas tai ir darau.na bent jau kol mokausi mokykloje :roll:

Vartotojo avataras

Neeiline

Forumo gyventojas

Kaunas

37,870.39 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 07, 12:49

Oi nė nežinau :) Norėčiau kažką dirbti su turizmu :)

Believer

Užrakinta

Standartinė » 2008 Rgp 07, 15:08

O aš norėčiau profesijos kuri man tikrai patiktu,ketinu stoti i vet. medicina ir kada nors turėti savo klinika :D

Vartotojo avataras

Montclair

Dalyvis

Vilnius

12,620.00 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 07, 17:25

Perskaičiau visas žinutes ir pastebėjau, kad nemažai žmonių svajoja tapti aktoriais. Aš pati dirbu teatre ir kiekvieną dieną bendrauju su aktoriais. Jūs neįsivaizduojate, koks tai pragariškas darbas(savęs viso išsunkimas emociškai ir fiziškai), kad žiūrovas pamatytų gerą "nušlifuotą" reginį.
Gryna tiesa, kad trūksta teatruose jaunimo, bet pabaigę studijas, atrenkami vienetai į profesionalią sceną. Pakliūna ir lieka tik gabiausi, stipriausi dvasiškai ir emociškai.
Kam šiek tiek įdomu apie užkulisinį teatro gyvenimą, galit rašyti man į (pm)-ą, mielai praskleisiu uždangos kraštelį :)

Vartotojo avataras

DarkMia

Aktyvus dalyvis

Vilnius

9,954.81 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 08, 12:33

Na net nežinau gal būtų visai nieko but administratore kokio saito (kaip one.lt) sėdi namie ir bizni kuri....Ale visiem nusibostų vėliau niekas neitų...Tai geriau jau but prekybos agentu :D Bet labai jau nerimta...Visgi kol kas tai galvoju kad studijuosiu aktorystę o toliau.... :roll:

Vartotojo avataras

miduzza

Aktyvus dalyvis

vilnius

9,967.87 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 19, 19:17

svajoniu darbas : grimere. dirbti teatre ar kino studijoj. po metu butinai tai pradesiu igyvendinti.

Vartotojo avataras

Lorse

Įsijaučiantis

Kursenai

4,999.18 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 19, 23:32

Labiausiai norėčiau būt daininke užsienyje....o realiau tai galvoju ką nors su menu...dizianą arba gal muzikos prodiusere...na bet tiksliai nežinau nuomone dažnai keičiasi... :roll:

Vartotojo avataras

illuSionist

Apšilinėjantis

Vilnius

1,746.50 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 25, 01:01

Man bent kuri, svarbiause nereiktu Fizinio darbo :?

Vartotojo avataras

reli

Dalyvis

Kaunas

4,914.92 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 25, 16:44

Labi norėčiau būti archeologe, bet pagalvojau, kad tai labai nepastovus darbas... Juk Reikėtų keliauti iš vienos šalies į kitą, o šeima būtų Lietuvoj... Dabar nusprendžiau studijuoti teisę arba žurnalistiką. O po to būtinai fotografiją :love:

Vartotojo avataras

Montclair

Dalyvis

Vilnius

12,620.00 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 25, 21:35

miduzza rašė:svajoniu darbas : grimere. dirbti teatre ar kino studijoj. po metu butinai tai pradesiu igyvendinti.

Svajonė labai puiki. Tačiau iš savo patirties ir žinių galiu pasakyti liūdną dalyką, kad įsidarbinti beveik be jokių šansų.

Vartotojo avataras

Sinjorita

Aktyvus dalyvis

Panevezys

16,299.78 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 25, 23:46

Mano pomegiai : Kriminalistika,menas,organizavimas,sportas,bendravimas su zmonemis... Daug masciau kokia specialybe sie pomegiai galetu atitikti :) Nes manau kuo zmogus domisi,darbas turi susieti su pomegiais :) Megstu psihologika,bet tai neesu isitikinus ar tas darbas man tiktu... Domiuosi astrologija ir panormaliais dalykais :D Traukia organizavimas,nes manau kad tai gali susieti visi mano pomegiai :) megstu tyrineti ir kai buvau maza visa laika mintis buvo...jei as buciau mokslininke ka galeciau israsti :P Galvojau,galvojau , bet niekas nesove i galva... supratau viena,kad tikrai nebusiu mokslininke

Vartotojo avataras

Kerry.

®espect

948.17 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 25, 23:50

Mokslininkais irgi negimstama,o tampama po bemiegių naktų,skaudančia galva ,su geromis idėjomis galvoje ir galimybę jas įvykdyti.

Vartotojo avataras

Meibė

Dalyvis

Future Avia City

4,576.28 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 17, 18:53

Aviatorė ir tik aviatorė. Neįsivaizduoju savęs jokia kita profesija.

Vartotojo avataras

Easy

Dalyvis

Šiauliai

1,026.46 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 17, 19:01

Kažkaip norėčiau psichologiją ir mediciną. Bet ne dirbt sesute, nuo ko kiekvienas turėtų pradėt pasirinkęs tokias studijas, bet tam, kad geriau suprasčiau žmonių psichiką (elgesį, baimes ir pan.), sugebėčiau padėti žmonėms patekusiems į nelaimę, t.y. rimtai susižeidus, apsinuodijus, patekus į avariją.
O kaip pragyvenimo šaltinį rinkčiausi nuosavą verslą. Kažkaip tėtis man tą nuo mažens skiepijo - jei turėsi kažką savo, pinigų užsidirbsi. O jei turėsi įgynedinamą idėją - pinigų užsidirbsi dar daugiau. :)

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių