Siela - ar ji egzistuoja?
61 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Manau, kad mes visi turime sielą. Nemanau, kad ji įtakoja mūsų veiksmus. Nebent tik tai, ar mes darysime gerą, ar blogą. Pavyzdžiui mano siela (man rodos) yra vidutinišką. Ji nori būti ir gera ir bloga. Ji leidžia rinktis mano protui.
![]() Jei gyvūnai turi sielą - tai aš žudikė milijonus kart. Kiek uodų, skruzdėlių, mašalų, musyčių aš užmušiau. . . Tikiu, kad gyvūnai turi dvasią, bet ne sielą. O žmonės turi sielą. Ar man čia prisisapnavo, ar iš tiesų buvo, dabar nežinau. bet atrodo buvo darytas bandymas, kai mirštantis žmogusgulėjo ant svarstyklių. Ir iškart jam numirus svarstyklių duomenys sumažėjo, tai atrodo, kad sielos svorį išmatavo. Bet tai man galėjo ir prisisapnuot.
![]() as tai manau kad yra siela nes kai kurie zmones juk jauciasi kad ir jauni budami senesni, greitai pavargsta ir pan. ir kartais netgi suvokimas buna nebevaikiskas.. (nu ta prasme as kalbu apie jaunesnius)
bet as netikiu 'Dievu' . . . ir isvis.. kokia dar siela... šiaip tikiu tuo ka matau o jos dar nemaciau... nu kadangi pati katik paneigiau savo nuomone tai... šiaip zmogus yra organizmas, o organizmas sudarytas is organu sistemos, o organu sistema sudaryta is organu... niekur neparasyta kad i organizma ieina 'siela'.. jejgu kazkas ir yra zmoguje kas neieina i organus tai gal sazine.. ![]()
61 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Įvairūs ‹ Mistika |