Įvairūs Mistika

Siela - ar ji egzistuoja?

Vartotojo avataras

creta

Apšilinėjantis

Panevėžys

323.89 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 10, 18:27

daugeli amziu skirtingu kulturu bei religiju zmones tikejo (ir tiki), kad zmogaus kune gyvena nemirtinga siela, kuri po kuno mirties islieka. Mokslas neigia bet kokia sielos egzistavimo galimybe, nors kai kurie mokslininkai netgi atlieka sielos paieskas ir ivairius tyrimus.
Butu idomu suzinoti Jusu nuomone: ar manote, kad siela yra? O gal zmogus yra grynai fiziskas kunas, o siela geriausiu atveju tik smegenu veiklos rezultatas ir mirsta kartu su kunu?
Pasidalinkime mintimis! ;)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

akivaras

Forumo gyventojas

O._.O

3,077.60 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 10, 18:35

Man atrodo kad siela yra vien dėl to kad kiekvienas žmogus skirtinas kievieno gyvenimo būdas vis kitoks :roll:

Vartotojo avataras

creta

Apšilinėjantis

Panevėžys

323.89 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 10, 18:39

As visgi nezinau ar tiket ar ne...Nes vieni zmones sako kad tikiu siela,kiti skao kad tai nesamone... :)

Vartotojo avataras

illuminated

®espect

-13,073.73 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 10, 19:00

Kiekvienas turi savo nuomonę, o aš šiuo klausimu tai tikiu siela :>

Vartotojo avataras

DarkMia

Aktyvus dalyvis

Vilnius

9,954.81 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 10, 20:19

Aš tikiu kad turime siela , bet kai mirštame miršta ir ji.

Vartotojo avataras

PunkyAngel

Patyręs forumietis

Klaipėda

28,787.00 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 10, 21:34

Tai zinoma kad yra. Ne viska tie mokslininkai zino .Jie paprasti mirtingieji . Nebereikalo veikia tik trecdalis smegenu .:D . Siaip as manau kad siela itakoja jausmus ,mintis , prisiminimus,vizijas nuojauta,kai kuriuos pasiinkimus ir dar daug ka.

Vartotojo avataras

ievuzia

®espect

Vilnius

3.00 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 10, 22:32

Tikiu dvasiom ir pan. dalykais, manau, kad siela, mirus žmogui ir tampa jo dvasia...

Vartotojo avataras

Dragon-fly

Aktyvus dalyvis

8,157.63 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 11, 16:20

netikiu siela :roll:

Vartotojo avataras

Lorse

Įsijaučiantis

Kursenai

4,999.18 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 15, 18:15

Skaičiau knygą filosofojos..tai vieni rašo, kad siela yra mūsų pasamonėje kiti, kad per visą kūną...net buvo kžkokia istorija, kad žmogus neteko kojos bet kelias dienas ją vis dar jautė liktai ji vis dar būtų...šiaip tikiu, kad mes turime sielą...jos neturi gyvūnai.

Vartotojo avataras

Clavicula_nox

Aktyvus dalyvis

Kaunas

18,622.78 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 15, 18:24

As girdejau,kad buna taip,kai amputuoja koja,bet tu jauti kaip tau ja, pvz ,niezti..Labai erzina tai..O siela as tikiu..

Vartotojo avataras

akivaras

Forumo gyventojas

O._.O

3,077.60 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 15, 18:27

Lorse rašė:Skaičiau knygą filosofojos..tai vieni rašo, kad siela yra mūsų pasamonėje kiti, kad per visą kūną...net buvo kžkokia istorija, kad žmogus neteko kojos bet kelias dienas ją vis dar jautė liktai ji vis dar būtų...šiaip tikiu, kad mes turime sielą...jos neturi gyvūnai.

aš galvoju, kad ir gyvūnai ja turi :>...
Kiek pastebėjau ir gyvūnai turi characteri. ;)

Vartotojo avataras

PunkyAngel

Patyręs forumietis

Klaipėda

28,787.00 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 15, 18:29

Manau gyvunaiirgi turi . Ateis laikas ir suzinosim . Visi anksciau ar veliau suzino ...

Vartotojo avataras

Lorse

Įsijaučiantis

Kursenai

4,999.18 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 15, 18:41

Šuo kiek žinau ir kiek man pasakojo yra velnio gyvūnas, nes niekada nepamatysi šuns kapinėse vieno...nebent jis eitų su šeimininku... šiaip jei tikėti reinkarnacija tai gyvūnai taip išeina turi sielą bet jai pagal krikčionybę tai žmogaus siela iškeliauja...rašau tik tą ką esu girdėjusi...niekas to nežino. Galima ginčytis ir ginčytis...

Vartotojo avataras

[Opheliac]

Aktyvus dalyvis

Telšiai

22,119.66 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 15, 18:42

EnameL rašė:
Lorse rašė:Skaičiau knygą filosofojos..tai vieni rašo, kad siela yra mūsų pasamonėje kiti, kad per visą kūną...net buvo kžkokia istorija, kad žmogus neteko kojos bet kelias dienas ją vis dar jautė liktai ji vis dar būtų...šiaip tikiu, kad mes turime sielą...jos neturi gyvūnai.

aš galvoju, kad ir gyvūnai ja turi :>...
Kiek pastebėjau ir gyvūnai turi characteri. ;)

Krikščioniai sako, jog gyvūnai sielos neturi, budistai - kad turi...
Vėlgi, tikėjimo reikalas.

Vartotojo avataras

akivaras

Forumo gyventojas

O._.O

3,077.60 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 15, 18:57

Lorse rašė:Šuo kiek žinau ir kiek man pasakojo yra velnio gyvūnas, nes niekada nepamatysi šuns kapinėse vieno...nebent jis eitų su šeimininku... šiaip jei tikėti reinkarnacija tai gyvūnai taip išeina turi sielą bet jai pagal krikčionybę tai žmogaus siela iškeliauja...rašau tik tą ką esu girdėjusi...niekas to nežino. Galima ginčytis ir ginčytis...

Pamatysi pamatysi. ;)

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių