Siela - ar ji egzistuoja?
61 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
O kas būna gero, kai tu pakrikštytas?
na zmogus automatiskai tiki kad ji kazkas saugo is kito pasaulio,savimi labiau pasitiki.jei esi pakrikstytas gali ko nors prasyti Dievo.na tarkim jis neegzistuoja kaip mano kai kurie, bet dauguma prasymu kurie yra adresuoti Dievui pildosi. na tu kaip nori bet cia mano nuomone kad nekristytas zmogus NEISSIGIMELIS,jam tiesiog paciam nera ko tiketis is konors, kad padetu, kad apsaugotu tau mylima zmogu.
na jei tu tikiesi kazkotai is to ko nesi pats mates-tu ne pasts nepastebesi kaip tu pats sau padesi ![]() mokslininkai yra istyre jei zmogus isties ko nors labai troksta pasamone dazniausiai vykdo tai.Nu kaip pvz.:viena diena nenorejau eiti i mokykla, nuejau ir buvo tik 2 pamokos-muzika ir daile. ![]() be to Tragika tu neatsakei i mano pateikta klausima:Tai vis delto kas gero kai nesi pakrikstytas?(šį kartą prasau neissisukinek! ![]() Nezinau man labiau priimtina pasaulio ir zmogaus atsiradimo is vienos molekules versija, tai kazkaip sumku tiket kad kazkas manyje dar yra emocijas ir charakteri veikia ne dvasia o smegenys ir auklejimas gal tiesiog mano tevai nera labai tikintys tai ir as tomis dvasiomis nelabai tikiu
sielos iš tiesų egzistuja.taciau siela ir protas du skirtingi dalykai,kai mirstame mes mirsta ir musu protas bei atsiminimai.taciau siela igauna tam tikra patirti.ir reinkarnuojasi i aukstesnio lygio kuna.ar butybe.zinau tik viena kad gimdamas zmogus igauna siela tam kad ji igautu patirties .gyvenimo tikslas tobulejimas,ir manau kad jai zmogus pakankamai issilavines visose gyvenimo srytise jis neturetu bijoti mirties.
61 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Įvairūs ‹ Mistika |