Įvairūs Gyvūnai

Gyvūnų globos namai

Vartotojo avataras

silvija1

Įsijaučiantis

Mažeikiai

4,534.30 Lt

Standartinė » 2008 Geg 07, 21:23

Ačiū visiems kurie myli, saugo ir globoja gyvūnųs.Gyvūnams svarbi mūsų meilė, ir tai kad mes esame su jais ar bet jau juos palaikome.. :sweet: :prašau:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Montclair

Dalyvis

Vilnius

12,620.00 Lt

Standartinė » 2008 Bir 30, 18:36

Gerai, kad bent kokie įsikūrė tie namai. Būna įvairių situacijų gyvenime, kad turi atsisakyti augintinio, nors ir skaudančia širdimi. Tai nors yra, kur palikti, o ne į gatvę paleisti. Man to daryti neteko ir tikiuosi neprireiks.
Smerkiu tuos žmones, kurie išmeta gyvūnėlius į gatvę. Gal ir žmonėmis jų nepavadinčiau, o tiesiog ... na nežinau net.
Gal paradoksas, bet žmonės su kuriais man tenka bendrauti, jei neturi namuose jokio gyvūno, nekenčia jų, dažniausiai yra pikti, nemalonūs, nemieli.
Neimkite gyvūnų į namus, jei nesiruošiate, jais rūpintis.

Vartotojo avataras

katyte1331

Aktyvus dalyvis

Vilnius.

10,181.07 Lt

Standartinė » 2008 Lie 01, 10:45

Nekenciu ir tuo tarbu kartu ir nesuprantu zmoniu kurie taip elgiasi.
kam pirkti gyvuneli jai juo nesirupinsi irba uzaugs ir atsibos. na gerai suprantu galima i koki kaima isvesti, arba paduoti skelbima kad norime atiduoti toki ir toki gyvuneli. nemanau kad reikia vesti ji i ta prieglauda gyvunu. buvau ten. verkiau labai ilgai. nes visi suniukai taip gailiai kauke. ir suzinojau kad vilniaus globos namuose gyvunu, 15 dienu laukia ko kazkas nepasims o jai niekas nepasiima tu gyvuneliu uzmigdo. tai ziauru. man taip ju visu gaila. o jie buvo tokie mieli. :prašau: :screw: :love: :cry:

Vartotojo avataras

knopke

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

18,752.74 Lt

Standartinė » 2008 Lie 01, 12:54

Man gaila tu gyvunu kurie yra globos namuose

Vartotojo avataras

kompasxxx

Apšilinėjantis

Utena

863.20 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 08, 17:09

Taigi taip jau buna vaikas su tevais nusiperka pvz. kačiuka po kiek laiko jis kačiukas uzauga ir vaikui jo jau nebereikia nei juo rupinasi o tevai ir atiduoda juos i globos namus.

Vartotojo avataras

knopke

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

18,752.74 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 08, 17:26

Nu taip juk negalima riekia ji parduoti :D tada ir zmonems bus geria nes pinigu gaus ir gyvunuj nes jis tures namus

Vartotojo avataras

ievuzia

®espect

Vilnius

3.00 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 08, 18:52

Paprastai žmonės labiau linkę pirkti mažus šuniukus...Seno šuns niekas nepirks. O ir šuo labai prie šeimininkų prisiriša. Kad ir kokie kiaulės jie bebūtų...Ar prieglaudoj, ar kituose namuose jam vistiek būtų bloga.. Mano tėvai pirkdami man šunį prigrasino, kad jei nesirūpinsiu atiduos į prieglaudą... :lol: Kurgi ne...Dabar nė už ką jos neatiduotų, net jei aš ja ir nesirūpinčiau.

Vartotojo avataras

Aistė

Moderatorė

33,526.76 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 24, 14:08

kad galėčiau,tai visus namo pasiimčiau :D

baisiausia,kai žmonės už gyvūnus moka ir po to juos į gatvę išmeta,nes jiem jie atsibosta ;/ :(

Vartotojo avataras

Vovere74

Įsijaučiantis

palanga

3,796.76 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 29, 12:18

Man tu gyvunu gaila žiauriai gaila :prašau: .
Mano katinas irgi buvo kažkieno ismestas :( nes mes ji radom prie musu duru ir pasijamem taigi jis pas mus jau kaip 9 m. :boogie: Ir as visai nesigailiu :D

Vartotojo avataras

Seco`ND

Dalyvis

Darien, IL

9,083.19 Lt

Standartinė » 2008 Spa 04, 03:20

as atsimenu gal pries kokius 3 menesius su mama nuvaziavom i kazkokia plaza kur daug parduotuviu buvo ir as norejau nueiti paziureti driezu ir voru visokiu i gyvunu parduotuve. ir pamaciau kad ten kaciuku yra. ir jiems vargsams ten duoda vaistu kad jie apsnude butu. tai vienas dar nedidelis buvo ir bande zaisti truputi, bet net ir tas nepavyko. bet kai kelis kitus kartus buvau ten tai maciau kad zmones rinkosi tuos kaciukus. as irgi labai noreciau ir prieglaudos kaciuko. nors tie keli kaciukai kuriuos esu turejus visi buvo beveik kaip is prieglaudos atklyde kazkur pas mane i namus :roll: nes man tokiu vargsu labiausiai gaila :(

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,705.06 Lt

Standartinė » 2008 Spa 04, 10:04

Vajetau...man ir ju gaila.Kai buvau mazesne as is gatves parnesdavau namo tai sunu, tai kaciu :D nu man laaaabai jau gaila budavo.Del sunu mano tevams viskas aisku: MEST IS NAMU! ;/ o kates, tai jie myli, is pradziu sakydavo ne ne atiduosim kam nors, mes ir taip 2 turim.AHA! :D Neisdege jiems! :D Gyniau as tuos katinus ir VUOLIA!Jie pas mane namuos dabar sedi :D

Vartotojo avataras

ZirguFeja

Įsijaučiantis

2,980.76 Lt

Standartinė » 2008 Spa 04, 10:15

Gaila man gyvunu tu gyvunu... Tai i kalbejau tevus kad leistu pasimt kaciuka... Neisdege kol rinkausi 1 tevai isrinko dar du ir niekaip negaliojo isirinkt :D TAigi teko pasiimt visus 3 :D

Vartotojo avataras

sonnata192

Patyręs forumietis

6,786.96 Lt

Standartinė » 2008 Gru 19, 15:34

kaip tik šiandien žiūrėjau diskusijų laidą apie gyvūnus, prieglaudas. rode video reportažus, tai taip gailų tų gyvunėlų pasidarė :( :love:

Vartotojo avataras

Tgirl

Įsijaučiantis

SKD-IRL

2,537.07 Lt

Standartinė » 2008 Gru 22, 16:59

Gerbiu tuos zmones kurie atranda jegu ir lesu padeti benamiams gyvuneliams kuriu vis daugeja :( Pati sutikciau paimt koki suniuka ar katyte bet dabar jau turiu gana daug gyvuneliu... Labai noreciau prisideti prie globos namu priziuret vargselius.... savanoriai ten visada laukiami nes zmoniu truksta taciau nei galimybiu nei laiko nera tikiuos atrasiu kada laiko ir galesiu bent siek tiek prisideti...neisivaizduoju savo gyvenimo be givunu ir nekenciu tu kurie gali ismesti iū gatve vargsa gyvuneli :cry:

Vartotojo avataras

Dovilė.

Aktyvus dalyvis

Šiauliai

18.00 Lt

Standartinė » 2009 Sau 16, 12:10

Aš pasisakau už tuos, kurie myli gyvūnus. :love:

Pavyzdžiui žinau tokį atvejį:

Žodžiu žmonės turėjo šunį, bet po to, kai įsikraustė iš namo į butą, jis jiems tapo nebereikalingas, tai nuvedė prie kažkokio ežero, vargšelį šunį sužalojo, ir paliko jį nuskęsti. Tačiau šuo, iš paskutiniųjų gryžo pas šeimininkus. Šeimininkai nuvedė jį užmigdyti. :cry:

Labai nekenčiu tokių žmonių, kurie gali šitaip žiauriai pasielgti. :x

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių