Įvairūs Gyvūnai

Gyvūnų globos namai

Vartotojo avataras

Miglaika2000

Dalyvis

kaunas

4,669.19 Lt

Standartinė » 2009 Sau 16, 17:42

Nu va - mes nuo mažens auginam kačiuką kuri radom pas močiutę,kaime labai veiksmingas budas: Nupenekit katinus ir niurkykit tol kol jiem atsibos .. po kokios valandos jie atsliukins pas jus ir miauks kad paglostytumet...
Taip mes auginame savo katina jau 6 metus:)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

reli

Dalyvis

Kaunas

4,914.92 Lt

Standartinė » 2009 Sau 16, 18:31

Prisidedu prie tų, kurie myli gyvūnus. Kaip galima jų nemylėt? Man nuo mažens gaila prieglaudose gyvenančių gyvūnėlių. O dar labiau gaila valkataujančių. Mano tėvai nenori, kad turėtume daug gyvūnų,bet bandau juos įkalbėt, kad pasiimtume iš prieglaudos šunį. Kol kas sekasi ne kaip, bet stengsiuosi iš paskutiniųjų. Negaliu galvot apie gyvūnus, užmigdomus vien todėl, kad jų niekam nereikia.

Vartotojo avataras

gintares5

Aktyvus dalyvis

18,510.97 Lt

Standartinė » 2009 Sau 17, 21:44

[quote="Ledinuku_feja"]Gerai, aš irgi pasakysiu. :piktas: Kokia nauda iš gyvūnų? Ką jie gero daro? Apdergia kilimus? :cry: Sudrasko sofas? Tai kam jie reikalingi. :blin: Jei tik dėl to, kad jie mieli, galima pasiimti pliušinį žaislą, jis irgi mielas. :cry:[/quote]
O kam tu reikalinga? Gi galima pasiimt baby born ir uzteks :piktas:
Jei nemoki gyvuno isauklet ir jis tavo namus apdergia tai cia tavo bedos...

Vartotojo avataras

VerM

Patyręs forumietis

Panevėžys

121.00 Lt

Standartinė » 2009 Sau 17, 22:30

www.lese.lt - gyvūnų globos namai.Paskaičiau ten komentarus tai net kai kur graudoka pasidarė..

Vartotojo avataras

Megan

Įsijaučiantis

Vilnius

2,158.16 Lt

Standartinė » 2009 Geg 21, 18:29

Man visalaik buvo siaubingai gaila tu vargsiuku,nuskriaustu gyvuneliu...
Is tiesu yra nesuvokiama,kaip zmones gali taip pasielgti. :(
Jei galeciau,tai namie turbut tureciau zoologijos soda :DO siaip noreciau padeti globos namuose,priziurint gyvunus-gal kada pavyks rasti tam laiko.
yra ziauriau nei ziauru,kai zmones sneka taip,kaip ledinuku_feja-gyvunai nereikalingi ir t.t.Sakes! :shock:Mane ziauriai siutas ima...

Vartotojo avataras

McPsyche

Patyręs forumietis

Telšiai

13,781.58 Lt

Standartinė » 2009 Geg 22, 10:59

Ledinuku_feja, šiaip pasaulyje yra visi reikalingi ir visi turi savo grandinę. Tik vienas padaras neturi savo grandinės žmogus. Šiaip jis labiausia yra nereikalingas. Bet ne apie tai.
Aišku, šiaip tikrai yra gaila tu gyvūnėlių.

Vartotojo avataras

Ksė.

®espect

Vilnius.

15,621.05 Lt

Standartinė » 2009 Geg 22, 13:08

Yra tokie globos namai pifas.lt
Dabar ir PC "Panorama" jie atvyko.
Aš ten padedu juos prižiūrėti.
Taip pat atvažiuoju į tuos namus.
Šiaip daugiausia prižiūrėjau tokį katiną Talismaną.
Nuvažiuosite, pasižiūrėkite į katalogą, rasite ir tą katiną.;>

Vartotojo avataras

Britkybe

Lankytojas

Vilnius

940.92 Lt

Standartinė » 2009 Bir 07, 01:12

Buvau gyvunu globos namuose atsiimti suns, draugas priziurejo suny o tas jam ikando ir pabego lauke, buvau ir Grindoj ir Pifas, tiesa pasakius Grinda nuo Pifo skiriasi kaip zeme ir dangus, Pife dirba nemazai savanoriu, kad ir ne daug tu lesu turi, bet matosi kad myli gyvulelius, priziuri, Grindoj siaubinga, uzejus smarve nereali, sunims patiesta medinis gultas o taip viskas isklota plytelemis, sisioja ir kakoja vietoj ir maisto dar gauna metant ant grindu sauja sauso edalo i visa ju slapima, moteriske tenai dirbanti bent priziuri, o vyriskis tai kaip liuciferis....
Drauge buvo is ten suny pasiemusi, tai nudvese po dvieju savaiciu, pozymiai buvo: vemimas, skystas kakojimas, issekimas sunio, kai pasiemiau savisky tai irgi buvo panasus pozymiai, taciau praejo, del Grindos globotiniu nudvesimo girdejau ne karta, pasiskaicius net forumuose daug kas pasitvirtina... Aisku gerai kai apskritai yra globos namai, taciau manau jiems reikia parodyt daugiau iniciatyvos kaip daro Pifas del savanoriu (jei jau jiems lesu neuztenka daugiau darbuotoju pasamdyti, ar esamiems moketi daugiau, kad geriau atliktu savo darba). Prieziuros ten tikrai truksta, gaila gyvuliuku, nekenciu zmoniu, kurie i gatve ismeta juos kaip nebereikalingus, jau geriau pas veterinara uzmigdytu ar kitu semininku paieskotu, nei kad leistu jiems pasijusti kaip siukslemis ir nebereikalingais, juk gyvunas atiduoda visa save seiminkui, o seiminkas to nemato....

Vartotojo avataras

Aushree

Aktyvus dalyvis

Vilkaviskis

33.00 Lt

Standartinė » 2009 Bir 17, 21:21

Pati pasiėmus iš Gyvūnų globos namų kaune bokserių veislės kalyte ir labai džiaugiuosi tokia ji miela , draugiška , sargi , be to dresuota . iš viso tai mane nervina tokie žmonės kur nusiperka gyvūną palaiko kelis mėnesius , nusibosta , atiduoda ir laimingi... :piktas:

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių