Ačiū visiems kurie myli, saugo ir globoja gyvūnųs.Gyvūnams svarbi mūsų meilė, ir tai kad mes esame su jais ar bet jau juos palaikome..
Greitas redagavimas
Linksmas.net
Parašytas: Gyvūnai > Gyvūnų globos namai
Reklamukas
4460.80 Lt
Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.
Greitas redagavimas
Montclair
Parašytas: 2008 06 30, 6:36 pm
Aktyvus dalyvisAmžius: 22Pranešimai: 150
8966.50 Lt
Gerai, kad bent kokie įsikūrė tie namai. Būna įvairių situacijų gyvenime, kad turi atsisakyti augintinio, nors ir skaudančia širdimi. Tai nors yra, kur palikti, o ne į gatvę paleisti. Man to daryti neteko ir tikiuosi neprireiks.
Smerkiu tuos žmones, kurie išmeta gyvūnėlius į gatvę. Gal ir žmonėmis jų nepavadinčiau, o tiesiog ... na nežinau net.
Gal paradoksas, bet žmonės su kuriais man tenka bendrauti, jei neturi namuose jokio gyvūno, nekenčia jų, dažniausiai yra pikti, nemalonūs, nemieli.
Neimkite gyvūnų į namus, jei nesiruošiate, jais rūpintis.
Greitas redagavimas
katyte1331
Parašytas: 2008 07 01, 10:45 am
Aktyvus dalyvisAmžius: 13Pranešimai: 113
3204.70 Lt
Nekenciu ir tuo tarbu kartu ir nesuprantu zmoniu kurie taip elgiasi.
kam pirkti gyvuneli jai juo nesirupinsi irba uzaugs ir atsibos. na gerai suprantu galima i koki kaima isvesti, arba paduoti skelbima kad norime atiduoti toki ir toki gyvuneli. nemanau kad reikia vesti ji i ta prieglauda gyvunu. buvau ten. verkiau labai ilgai. nes visi suniukai taip gailiai kauke. ir suzinojau kad vilniaus globos namuose gyvunu, 15 dienu laukia ko kazkas nepasims o jai niekas nepasiima tu gyvuneliu uzmigdo. tai ziauru. man taip ju visu gaila. o jie buvo tokie mieli.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume