Gyvenimas barake
74 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Pritariu nuomonei, kad kiekvienas tikras studentas turi pagyventi barake
Tai neikainojami ispudziai, begale sauniu draugu, pirmieji zingsniai i savarankiska gyvenima ir siaip
O del to, kad nusiure, prasta ir pan... nu jau.. gi galima susitvarkyt ir gyvent nuostabiai fantastiskai mmmh, barakas... pamenu, kai šis žodis man tikrai nekėlė susižavėjomo, dar kai supranti, kad tai tiesiogiai liesis su tavo likimu, bet dabar... tai mano namai
namai, į kuriuos malonu grįžti, kambariokai geri žmogučiai gavos ir visi barake jie neblogi, na tik kartais padaugina bet čia nėra paniurusių suaugėlių, kuriems trukdytų jaunų žmonių garsi muzika, kvailionės visokios, net ir gilioj nakty (juokas) žmonės jauni barake ir dar jų svajonės nėra dužusios, dar jie nemirę viduje, su ateities vizijom, svajonėm ar šiaip dabarties džiugesiu be to, smagu, kad šisai pastats randasi apsuptas gamtos, tolėliau nuo šurmulingo miesto, tai tikrai smagus dalykėlis ir dar tie neįpareigojantys jaunuolių, su panašiom mintim, pokalbiai darant sau valgį, šypsenos na yra minusėlių, pvz. neitin higieniški dušai, kietas vanduo, apskritai, kad nešalia yra dušas, tūlikas, kad negali su taip sau tik šeimyniniais ir basom nueit ryte pasisiot, nu kaip gi čia atrodys, o dar juk žiemą tai koridoriuj irgi nėra labai šilta.. (mirkt) bet tie minusėliai tik parodo, kad nesi pats angelas, nes kiekvienas gi suprantam ir matom aplinką pagal savo sugedimo lygį (dėstytojos vokiečių mintis (šmaikštuolė) ) (šypsena)As nesuprantu, kodel visi mano kad barake gyvenimo salygos tokios blogos. As pati barake gyvenu ir kas kiek norisi tas tiek tvarkosi. Zinoma jei koks "terlius" gyvena tai ir baisu, na o mes su kambariokem susiremontavom savo kambari, tai dabar taip smagu... Sienos graziai raudonos. Ir gyvent ten labai smagu
![]() Barake gyvenimas liuks
![]() Paskutinį kartą redagavo aurimass18 2008 Gru 13, 17:12. Iš viso redaguota 1 kartą.
74 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |

ir neteks manau..
Ir šiaip nuobodoka..
namai, į kuriuos malonu grįžti, kambariokai geri žmogučiai gavos ir visi barake jie neblogi, na tik kartais padaugina 

![Wink ;]](https://linksmas.net/images/smilies/wink.gif)