Gyvenimas barake
74 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
mmm...kaip laukiu kai kraustysiu i baraka...tikiuosi kambarioke kokia fyfa nebus.
![]() visas aukstas kaip susitares pietu miego ir taip tylu, tylu... ![]() Zmones draugiski - svajojantys apie gera gyvenima, gera darba...bet retai... dazniausiai girdedavau kaip organizuojasi „apklausos“ ar „egzaminai“ ,visi viens kitam padedavo...Ir tai dazniausiai nespejus viskam pasibaigti pakildavo juokas... ![]()
Kas čia baisaus? Pats ir gyveno kauno rajone,važiuoju su dviem transportais,autobusais/troleibusais. ![]() O aš keliuosi max iki 05.30val,bet dažnai keliuos 5val.Nes ryte reikia prablaškyti miega.Ir dar dažnai maudaus ryte prieš paskaitas,o ne išvakaro,tai keliuos 4val. Na ir aš grįžtu vėlai.Jei nespėju į autobusa(užsitęsus paskaitoms) tai po 18val grįžinėjau.Sakant buvau pripratęs,dabar nuo ilgų atostagų gali būt sudėtinga kol vėl įprasiu...
![]() man juokingiausia kai zmones net negyvene tam barake ir sneka kaip ten blogai. Daugumos nuomone pasikeicia,kai cia pagyvena. Pliusai,daug draugu,greitas pasikeitimas informacija,greit gali susirast pasiskolint ko reikia,kad ir tu paciu knygu,vadoveliu. Tusai ir jie tikrai nera nesibaigiantys,juk budetojos yra ir priziuri tvarka. Kas nori tas ir pasimokint sugeba,aisku nepasimoko tie,kurie ir namuose be tevu liepimo neprisiversdavo mokintis. As nesuprantu sito dalyko,kiodel visi galvoja , kad barakas tai yra BLOGIS. Keiskit mastyma zmones. Beje,as is KTU barako.
Net nenorėčiau pagalvoti ką tai reiškia gyventi bendrike Lietuvoje, užteko man ir Anglijos bendriko. Nors atrodo viskas normaliai, turi savo nuosavą kambarį, kai kuriuose bendrikuose tai ir vonią netgi atskirą galima gauti, bet aš gyvenau kur vonia bendra, aišku yra atskiros dušo kabinos, kurios ramiausiai užsirakina, valomos kiekvieną dieną, tad tame problemų nėra, bet ... kai kuriems tai nesuvokiama, tačiau atvykau į universitetą mokytisi ir man kiekvieną dieną vyksiančios išgėrtuvės virtuvėje, kurios siena buvo bendra su mano miegamojo ir aš viską puikiausiai girdėdavau, visas muzikas ten jų dunksinčias ir stiklus dūžtančius ir šiaip esu žmpgus ramesnis ir man viso to nereikia. Taip, savaitgaliais prisijungdavau kartais, tada nieko prieš neturiu, kai tai savaitgali, bet nesu aš tokia išvertminga, kad sedėti ten iki paryčiu ir po to į paskaitas žygiuoti ramiausiai ryte. Tad po trijų mėnesiu išsikrausčiau iš jo. Ir taip ne itin traukė jame gyventi, bet vat ir pagalvojau, kad gal verta patirti tai... gal ir aišku reikėjo sužinoti ką tai reiškai, tačiau tai ne man... Nesu aš tokio tipo žmogus, kuriam bendrabučių gyvenimas yra smagus, nereikia man tų tusų ištisinių, klubinių ir techno muzikos ištisinės, išgertuvių, visokių drinking games, kuriuos bent jau anglai labai mėgsta, ateini kurį vakarą į virtuvę darytis valgyti ir randi ten pusnuogius žmonės... man asmeniškai tai nėra itin malonu... kai pati šiek tiek išgeriu, normaliau į tai reaguoju, bet neišgerdavau ant tiek kiekvieną dieną...
Ypatingai kai ten jie nekainuoja pigiau nei nuomuotis normalų kambarį pas kažką name, ar su keliais žmonėm susidėjus būtą. Aišku, čia tik man teko taip patirti ir net ne LT... kaip čia nieko nežinau, nors ne itin gerus atsiliepimus esu girdėjusi.... visų pirma dalintis miegamąjį reikia su kažkuom... kartais net ne su vienu žmogumi, o keliais.... ir šiaip tokie aptrinti nemalonūs ir purvini. UK tai viskas bent jau sutvarkyta, veikia viskas virtuvėje, šaldytuvus turi, viskas telpa, nereikia eilėse į dušą laukti, nes jų pakankamai ir tūliku taipogi ir kad viskas valoma kiekvieną dieną... Bet vistiek tai ne man. Aš namų žmogus, man reikia jaukumo ir normalumo. Manau, tas kas nori patirti tą stundetišką gyvenimą, tai pirmyn, bendrikas turi tikrai patikti ir jame turi būti smagu. Jei pati to norėčiau tai manau man būtu patikę ten, giliai širdyje kažkur irgi trokštu to studentiško gyvenimo potyrio, tačiau nemoku suderinti to kartu su mokslais, tad man reikia rinktis, arba arba.. pasirinkau mokslus, kadangi nemokamo mokslo negavau, tai noriu išsilaikyti ir pabaigti juos normaliai...
74 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |