Įvairūs Studijos, mokykla

Gyvenimas barake

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Vas 27, 22:06

O man patinka ir labai. Nesiskundžiu. Nu per mažai veiksmo: nes yra du barakai ir išskirstyti mergos su bernais. Bet tikrai nėra blogai, nes bet kada gali susitarti su prižiūrėtojomis, svarbiausia su jomis mandagiai elgtis. :}

Gyvenau ir su nepažįstama panele dvyvietyje kambaryje ir blogo nieko nemačiau, kol neprasidėjo barniai truputį, nes truputį pralepinta buvo ;} bet dabar gyvenu viena. :excite:

Dušas bendras - nieko blogo. :} Visada tvarkingi.
Toletai atskiri kiekvienam blokui, tai +.

Tarakoną gyvą iki šiol mačiau tik vieną, o negyvų tik 3. Ir tai du iš seniai užsilikę tolete įmautėje ; :) (į įmautę tipo ale kažkoks lapas su prikolais būtų įdėtas) ; D

Tai aš į butą eičiau tik tuo atveju jeigu tikrai atsirastų belekiek tarakonų arba draugas atsikraustytų į Šiaulius. ;}
Kitokiu atveju - nei iš vietos.
Man labai patinka ir džiaugiuosi, nes galiu nei elektros nei vandens netaupyti. ;}

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Adiemus

Dalyvis

Vilnius

2,849.34 Lt

Standartinė » 2010 Vas 28, 00:24

Ew, tarakonai :x, man gerai ten tokių neteko pamatyti, nors būčiau nesistebėjusi, kadangi virtuvėje mano aukštas visad palikdavo kiaulidę. Neplauti indai visur būdavo sukrauti ir taip gulėjo kai kurie visus tuos tris mėnesius. Fui.
Šiaip jei aukštas kuriame tenka gyventi tvarkingas, draugiškas, tai tikrai be problemų.
Tas aišku, kad gali netaupyti elektros ir vandens tai bendrabučių pliusas, bet ir šiaip kai nuomuojiesi kažkieno name kambarį tai irgi moku tik už kambarį ir viskas, už tai kad vandens daugiau ar elektros išnaudoju tai nieko jinai iš manęs neima. Tad, na, aš kai toks žmogus, kuriam labiau namų reikia, teliko man reikia :) (bet rimtai mano studijuojamam dalykui man reikia žiūrėti televiziją) ir gero, normalaus, pakankamo miego, tai man bendrabutis netinka ir kai moku už tą kambarį vienos moteriškės name tiek pat kiek už bendrika, o tas kambarys ir gyvenimo sąlygos geresnės man tai bent jau man tai labiau tinka. Tik kartais trūksta daugiau žmonių, tad kitamet bandysiu rast su kuom nors butą ar namą nuomuotis, su kokiais bent 2-5 žmonėmis.

Vartotojo avataras

Allez

®espect

♣ Narnia

545.00 Lt

Standartinė » 2010 Spa 07, 21:18

Mano sesė gyvena kol kas jame.Kai buvau ten tai ką žinau...Košmaras :cry:

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,689.24 Lt

Standartinė » 2010 Spa 08, 21:21

Neteko ten gyventi.. bet bent jau kiek teko girdėti ten turėtų būti linksma. Pasakojo, kad ir žolytės jie ten pabando ir tūsofkių surengia :-)

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2010 Spa 10, 23:48

Kuo toliau, tuo labiau myliu baraką. Antra šeima čia ; D
Rimtai, niekur taip puikiai neįsigali komunizmas kaip pas studentus barake. Viskas bendra ir nereikia rūpintis, kad jei tingi gamint, liksi be pietų : ))

Vartotojo avataras

Fobija.

Forumo gyventojas

Kaunas.

4,233.51 Lt

Standartinė » 2010 Spa 11, 17:24

Um.. toli man iki studijų,bet baraką ketinu išbandyti ;d
ta prasme gal nevisam..kuriam laikui pasižiūrėt kaip kas ten. O jeigu paskui matysiu kad norisi buto tai nuomuosiuos čiuju. Tik va viena gyvent nenorėčiau taii jei nuomuočiaus būūtinai su kuo nors. ;d

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2010 Spa 13, 22:17

O aš kaip tik, kuo toliau, tuo labiau patikiu, kad visus 4 metus gyvensiu barake : ) Kambariokės ne ypatingos, bet yra draugų, kurių durys man visą parą atviros (hug)

Vartotojo avataras

balti.drambliai

Dalyvis

303.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 02, 20:09

Aš taip pat gyvenu bendrabutyje.

Tiesą sakant, pačioje pradžioje buvo daug baimės. Bijojau, kad gausiu kokias išlepintas ar įnoringas kambariokes (juk visokių kalbų tenka prisiklausyti iš pažįstamų), kad kambarys nebus panašus į kambarį, kad nebus įmanoma susikaupti ir mokytis, bet pirmos savaitės greitai išsklaidė šitas baimes.

Visų pirma, bendrabutis tikrai nėra baisus, bent jau mūsų. Vasarą vyko remontas, suremontuoti visi blokai, bendros patalpos, koridoriai. Tarakono kol kas nemačiau nei vieno.

Taip pat didelis pliusas (mano atžvilgiu) - bendrabutyje niekada nesijauti vienišas. Per pusę metų tikrai gerai susibendravome su didele dalimi aukšto. Mokomės kartu, gaminame valgyti kartu, tiek švenčiame kartu. Tiesiog nuostabu, kai kas nors pabeldžia į duris ir paklausia, ar nenori vieno ar kito.

Kambariokes taip pat gavau geras, turime daug ką bendro, kambarį įsirengėme tikrai jaukiai, jaučiuosi gerai. Žinoma, retkarčiais ateina tas jausmas, kai norėtųsi kažkokios vienumos, nes būna, jog tiesiog imi ir pavargsti nuo nuolatinio zujimo aplinkui, bet tai labai laikina.

O ir mokytis įmanoma. Aplinkiniai labai gerbia tavo norus bei poreikius.

Gal man tiesiog pasisekė, bet tikrai, kol kas bendrabučio nekeisčiau į butą. Juk reikia paragauti "tikro studentiško gyvenimo".

Vartotojo avataras

aguon

Dalyvis

Kaunas

555.52 Lt

Standartinė » 2011 Vas 02, 23:40

Aš dar turiu laiko iki tol, kol kur nors įstosiu, tačiau jau dabar galvoju, kad visai norėčiau pagyvent barake, pajust tą studentavimą. :} Nežinau kuo, bet mane ta mintis traukia. :-D

Vartotojo avataras

Duoviz*

Įsijaučiantis

Klaipėda

1,131.52 Lt

Standartinė » 2011 Vas 19, 01:48

Gyvenu barake ir tikrai nesiskundžiu. Barakas atnaujintas nėra šalta, kambarys su vaizdu į jūrą tai ar gali būt geriau? :D Aišku teko priprast prie kaimynų tarakonų, bet dzin apsipratom ir gyvenam. O dėl veiksmo jo visada čia yra :D

Vartotojo avataras

_indrukas_

Dalyvis

5,324.04 Lt

Standartinė » 2011 Bal 03, 19:23

gyvenu barake ir man tai patinka! dziaugiuosi kad patekau y baraka, nes ten suradau 100000000 kartu nuostabesniu zmoniu nei pazinojau seniau :))) Klysta tie kurie sako kad barake tik tusina, visai ne.. Nori mokytis - mokaisi, nemoki atsispirti baliams - pats kaltas. O del nuotykiu tai buve visko, kaip pvz: baliavojom su panom ir netycia sudauzem bide, teko kviesti greitaja, mane isveze y traumatologini, sugipsavo 2 pirstukus kojos :D taip pat valdytoja liepe nupirkti nauja bide, kuris kainavo beveik visas mano santaupas :D

Vartotojo avataras

Duoviz*

Įsijaučiantis

Klaipėda

1,131.52 Lt

Standartinė » 2011 Bal 04, 18:59

Klysta tie kurie sako kad barake tik tusina, visai ne.. Nori mokytis - mokaisi, nemoki atsispirti baliams - pats kaltas.
Labai gerai pasakyta :-) :up:

Pauliiina*

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2011 Lie 15, 13:43

zodziu, nuo rugsejo ir as gyvensiu barake :) Labai laukiu :D :P

Vartotojo avataras

JustuShe

Forumo gyventojas

0.00 Lt

Standartinė » 2011 Lie 17, 14:18

Chebrike, o pvz. galima baraką gauti gyvenant tam pačiam mieste? Aš pvz. šiauliuose gyvenu ir labai norėčiau pabėgti nuo tevų į studentišką baraką :D Gal kas iš šiaulių esat ir žinot kas, kur ir kaip?

Vartotojo avataras

Fobija.

Forumo gyventojas

Kaunas.

4,233.51 Lt

Standartinė » 2011 Lie 18, 09:49

Nelabai yra šansų manyčiau. Nebent gal jeigu tavo šeimos padėtis visai prasta,bet ir tai.. :roll: Bet aišku bandyk. Ką prarasi?

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Andriejus, Ubaldas, Vaidmantas, Bitė, Andrius

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių