Įvairūs Gyvūnai

Gyvūnų priežiūra

emo/girl/

Lankytojas

kaunas

-48.10 Lt

Standartinė » 2007 Lap 16, 19:57

man katinai apdraske rankas kojas, o po to geruciai murke i miauke..

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Fraise

Dalyvis

6,285.41 Lt

Standartinė » 2008 Sau 03, 18:20

ee.. turiu bėdą. ir noriu paklaust.. :fear: tai va, dingo mano katinėlis.. jam apie 5mėnesius, dingo prieš kokias 4dienas. neįsivaizduoju kas jam galėjo nutikt, šunų aplink nėra ir šiaip jis beveik iš kiemo niekur neidavo.. kažin yra tikimybė kad grįš?.. nes buvo toks gražus ir mielas :prašau: gal kam panašiai buvo?..

Vartotojo avataras

Nolee

Apšilinėjantis

1,282.00 Lt

Standartinė » 2008 Sau 03, 18:27

Man kartą taip buvo.
Mano šunelis dingo ir negrįžo.
bet žinai jeigu tu tarkim kur nors tą katiną vedžiojai su juo vaikščiojai tai yra sakoma kad katinas niekada neužmiršta kur yra buvęs.
o tai buvo katė ar katinas?

Vartotojo avataras

Fraise

Dalyvis

6,285.41 Lt

Standartinė » 2008 Sau 03, 18:47

katinas. aš jį trumpam išleisdavau lauk,o jis po kokių 15 minučių jau prie durų parbėgdavo.. niekada toli neidavo.. o dbr ėmė ir prapuolė..

Vartotojo avataras

Rimantė.

Dalyvis

7,843.10 Lt

Standartinė » 2008 Sau 03, 22:39

Užjaučiu...

*degute*

Lankytojas

165.60 Lt

Standartinė » 2008 Vas 09, 14:05

sveiki as noriu pirkti degu peliuka bet niekaip negaliu rasti ju pasaro gal kas zinot kur jo galima isigyti kaune?

Naktis_

Įsijaučiantis

3,764.93 Lt

Standartinė » 2008 Vas 10, 17:07

*degute* rašė:gal kas zinot kur jo galima isigyti kaune?

Ieškok skelbimuose.Nepirk iš kikos,nes jei imsi mergaitę,jau nuiteik jos kraičiui,nes jie neatskiria bernų nuo mergų.Imk geriau iš žmonių-žinosi,kad normaliai bendraus ir bus sveikesnis.

Liūtukas rašė:As tai fretka auginu (namini seska jei kas nesupranta). Gal kas taip pat toki augina ir galetu padet?? Mano seskas nuolat lenda i visokias spintas, stalcius ir visur kur tik imanoma miegot.

Hm.Jis turi narvelyje kokį nors hamaką?Jei ne,tas gali būti viso to problema-neturėjimas narve šiltos vietelės.

*degute*

Lankytojas

165.60 Lt

Standartinė » 2008 Vas 12, 17:45

As si sestadieni gavau dovanu issvajotaji deguti ir jis buvo is kikos bet dabar puikiai begioja po narveli o bandrauja dar fajnjau neimanoma narveli islaikyt nes tik ikisi ranka i narva tas jau islipt nori :lol:

Vartotojo avataras

braskyte

Apšilinėjantis

Druskininkai

2,271.90 Lt

Standartinė » 2008 Bal 05, 11:20

Gal prieš mėnesį nusipirkau žiurkėnę. Ankstesni per porą dienų namie priprasdavo, o šita niekaip... Kartais labai išsigąsta net menkiausio triukšmo ir šiaip labai pikta, kandžiojasi.. Nežinau, kaip susidraugauti :roll: Aš labai myliu šitą padarėlį :love: , rūpinuosi ir lepinu, tikrai neskriaudžiu.. Mama juokauja, kad patelė, todėl piktesnė už kitus.. ;) Bet aš norėčiau, kad nebūtų baisu išleisti ją iš narvelio :D

Vartotojo avataras

Isi.

Aktyvus dalyvis

Vilnius

6,910.19 Lt

Standartinė » 2008 Bir 27, 08:55

Del mazu kaciuku! Mazus kaciukus nuo mamos galim atskirti tik po 3 men. nes mano drauge pasieme kaciuka 2 men. ir jis net normaliai burkt nemoka ir ziauriai bailus..

Vartotojo avataras

Vovere74

Įsijaučiantis

palanga

3,796.76 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 28, 16:27

Auginu voveriuka 8) . As ji kiekviena diena isleidziu pabegioti bet bijau :cry: kad jis neuzkristu uz spintos ar kur su nagais neisikabintu.
Gal kas turi pasiulimu nes as nieko nesugalvoju :oops:

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Bal 27, 20:39

na o del gyvuneliu dingimo tai mano katyte irgi dingo, ir jau seniai... :roll:
praeitais metais (gerai atsimenu kad tai buvo valentino diena) as buvau kaime, kur buvo ir mano katyte. na mes ja ryte paleidom i lauka, o inai kaip negrįžta taip negrįžta :cry:
na o mes pagalvojom gal tik šiaip morcius...
praejo kelios dienos ir vis negryzo. mociute su kaimynais pasikalbejo, isklausinejo ar niekas nemate, bet niekas nezinojo kur ji. :cry:
as su teciu net aplink aplinkinius kaimus apvazinejome, klausinejome ar nemate, jokiu ziniu.
po kaima isvaiksciojome, galvojom, gal kas rado ir skelbima koki bus parases - nieko.
šiaip as pasidariau isvada nors nezinau ar ji teisinga. jau is kaimynu mociute susizinojo, kad salia musu gyvenantis kaimynas nemegsta kaciu. jau ir anksciau buvo dinge keletas katinu, ir sklinda kalbos, kad tas kaimynas kates i maisa ir i miska, na zinot kaip zmones kartais daro... :roll:
na stai kiek jau laiko as jos neturiu, bet - ka padarysi, toks gyvenimas.
beje pamirsau pamineti kad mano katyte kaip tik retkarciais megdavo to kaimyno su nekokia reputacija siltadarzyje gamtinius reikalus atlikineti, tad, nieko keisto :roll:

Vartotojo avataras

Urshii

Apšilinėjantis

1,138.08 Lt

Standartinė » 2009 Lie 18, 11:03

Aš irgi moku skųstis.Mano triušis,Šarlotė,jau kelias savaites pikta kaip širšė.Kandžiojas,kasa grindis,šnypščia kažkokiais garsais,drąskosi.Neleidžia nei prisiliest,nei prieit.Ne,ji negimdė.Skaičiau internete,kad ji nori berniuko,bet nemanau,kad dėl to.be to,po jos kakliuku ir prie nosytės šlapia.Gal žinot kame problema? :whata:

Vartotojo avataras

bebop

Aktyvus dalyvis

Vilnius

3,218.31 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 02, 17:02

tai ir aš pasiskųsiu. Laikau Biglį. Jai jau 3 metai ir jai vis nesiseka. Dabar patyrė traumą kažkokią. net neįsivaizduojam kaip!!! Ir vargšė nejudina uodegos visai ir negali tuštintis, nes jai labai skauda. Nuvežus pas veterinarą susakė kokius vaistus leist trijų skirtingų rūšių, kokias tabletes duot ir visa kita ir pasakė laikyt visiškoj ramybėj kad nešokinėtų nė kiek. nes jei šokinės jai dar pablogės ir suparalyžuos. bet taip pagalvojus, negali šuns apsaugot nuo šokinėjimo. juk lovos, sofos stovi kambaruose. tai ne žmogus kad pasakytum nelipk nes tau negalima. Kėdes visas pašalinom iš kambarių, o sofų tai nepašalinsi. uždaryt nėr kur. Dabar taip baisu ir liūdna.

Vartotojo avataras

MeezYyY

Aktyvus dalyvis

Kauno raj.

13,762.56 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 18, 11:42

Šešką turiu.Šiaip nėra su ja bėdų tik,kad šika visur kur tik pasitaiko.Dabar jau mažiau,bet..

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias