Gyvūnų priežiūra
57 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
ee.. turiu bėdą. ir noriu paklaust..
![]() ![]()
Ieškok skelbimuose.Nepirk iš kikos,nes jei imsi mergaitę,jau nuiteik jos kraičiui,nes jie neatskiria bernų nuo mergų.Imk geriau iš žmonių-žinosi,kad normaliai bendraus ir bus sveikesnis.
Hm.Jis turi narvelyje kokį nors hamaką?Jei ne,tas gali būti viso to problema-neturėjimas narve šiltos vietelės. Gal prieš mėnesį nusipirkau žiurkėnę. Ankstesni per porą dienų namie priprasdavo, o šita niekaip... Kartais labai išsigąsta net menkiausio triukšmo ir šiaip labai pikta, kandžiojasi.. Nežinau, kaip susidraugauti
![]() ![]() ![]() ![]() na o del gyvuneliu dingimo tai mano katyte irgi dingo, ir jau seniai...
![]() praeitais metais (gerai atsimenu kad tai buvo valentino diena) as buvau kaime, kur buvo ir mano katyte. na mes ja ryte paleidom i lauka, o inai kaip negrįžta taip negrįžta ![]() na o mes pagalvojom gal tik šiaip morcius... praejo kelios dienos ir vis negryzo. mociute su kaimynais pasikalbejo, isklausinejo ar niekas nemate, bet niekas nezinojo kur ji. ![]() as su teciu net aplink aplinkinius kaimus apvazinejome, klausinejome ar nemate, jokiu ziniu. po kaima isvaiksciojome, galvojom, gal kas rado ir skelbima koki bus parases - nieko. šiaip as pasidariau isvada nors nezinau ar ji teisinga. jau is kaimynu mociute susizinojo, kad salia musu gyvenantis kaimynas nemegsta kaciu. jau ir anksciau buvo dinge keletas katinu, ir sklinda kalbos, kad tas kaimynas kates i maisa ir i miska, na zinot kaip zmones kartais daro... ![]() na stai kiek jau laiko as jos neturiu, bet - ka padarysi, toks gyvenimas. beje pamirsau pamineti kad mano katyte kaip tik retkarciais megdavo to kaimyno su nekokia reputacija siltadarzyje gamtinius reikalus atlikineti, tad, nieko keisto ![]() Aš irgi moku skųstis.Mano triušis,Šarlotė,jau kelias savaites pikta kaip širšė.Kandžiojas,kasa grindis,šnypščia kažkokiais garsais,drąskosi.Neleidžia nei prisiliest,nei prieit.Ne,ji negimdė.Skaičiau internete,kad ji nori berniuko,bet nemanau,kad dėl to.be to,po jos kakliuku ir prie nosytės šlapia.Gal žinot kame problema?
![]() tai ir aš pasiskųsiu. Laikau Biglį. Jai jau 3 metai ir jai vis nesiseka. Dabar patyrė traumą kažkokią. net neįsivaizduojam kaip!!! Ir vargšė nejudina uodegos visai ir negali tuštintis, nes jai labai skauda. Nuvežus pas veterinarą susakė kokius vaistus leist trijų skirtingų rūšių, kokias tabletes duot ir visa kita ir pasakė laikyt visiškoj ramybėj kad nešokinėtų nė kiek. nes jei šokinės jai dar pablogės ir suparalyžuos. bet taip pagalvojus, negali šuns apsaugot nuo šokinėjimo. juk lovos, sofos stovi kambaruose. tai ne žmogus kad pasakytum nelipk nes tau negalima. Kėdes visas pašalinom iš kambarių, o sofų tai nepašalinsi. uždaryt nėr kur. Dabar taip baisu ir liūdna.
57 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Įvairūs ‹ Gyvūnai |