‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-
linute72
- Lankytojas
-
- 117.00 Lt
» 2013 Vas 21, 21:14
Taip, jei nekeičiate, greičiau pasensta.
--------------------------------------
-
valerka09
- Lankytojas
-
- 117.00 Lt
» 2013 Kov 28, 12:35
Aš už lęšius visomis keturiomis  Tie akiniai, nei bėgiot su jais, nei kažką aktyviau veikti, toks diskonfortas, namie tai viska sok, bet išeiti kažkur su tais rėmais iš šalto į šiltą užrasoja nu nesamonė 
-
kamirut
- Lankytojas
-
- 117.00 Lt
» 2013 Bal 24, 15:51
Gal kas žinote, koks lęšių skystis yra geriausias? Pradėsiu nešioti lęšius nuo kitos savaitės, patyrusių žmonių patarimas būtų ne pro šalį 
-

mazikii
- Dalyvis
-
- 1,326.26 Lt
» 2013 Bal 24, 22:13
kamirut rašė:Gal kas žinote, koks lęšių skystis yra geriausias? Pradėsiu nešioti lęšius nuo kitos savaitės, patyrusių žmonių patarimas būtų ne pro šalį  Šiaip vienas populiariausių manau yra Opti-free
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2013 Bal 26, 21:08
aš iš manolesiai.lt patogiausia
-

mazikii
- Dalyvis
-
- 1,326.26 Lt
» 2013 Geg 04, 12:32
MuOn rašė:aš iš manolesiai.lt patogiausia ir šokoladuką duoda dovanų
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2013 Geg 04, 14:19
jo! tik buvo sunku kai laikiausi dietos: D O šiaip ten kokybė gera, niekad nenusivyliau, nebent tik kai užsakinėjau spalvotus.
-

Grytiz
- Lankytojas
-
- Druskininkai
- 43.44 Lt
» 2013 Geg 30, 16:25
MuOn rašė:Pasipasakosiu, gal kad įdomu bus. : D Jau seniai norėjau lęšių, ir čia rašiau, kad nepavyko įsidėti, bet pagaliau nusprendžiau atsikratyti žiauraus diskomforto - akinių. Nuėjau į optiką, pasitikrinau regėjimą, nusipirkau mėnesinius lęšius. Įsidėjau iš pirmo karto (keista), o išsiiminėjau apie 15 min (irgi keista). : D Bet visumoj, atėjusi namo vėl išsiėmiau, įsidėjau, viskas ok, pavyko greitai. Tik labai dabar prižiūriu higieną, bijau tuos lęšius sugadinti, suplėšyti ir t.t. Saugau vienu žodžiu. Diskomforto nejaučiu, dabar galvoju o dieve kaip galėjau su akiniais vaikščiot. : D Tik svarbu lašinti dirbtines ašaras į akis, kad neišsausėtų. (: Tai dabar vis žiūriu tinklapius, kur pigesni tie astigmatiniai lesiai ir skystis, nes aš palyginus daug sumokėjau. 101Lt. Taigi vat, kas nesiryžta, tai žinokit verta pasikankinti pirmą kartą, vėliau jau lengva, žiauriai patogu!
Man tas pats buvo, nuo akinių vieną dieną perėjau prie lęšių ir dabar neįsivaizduoju, kaip įmanoma su akiniais ant nosies gyventi  Labai labai išgelbėjo mane jie ir pagerino gyvenimą  dabar jau ~2 metai tik su lęšiais 
-
Ratsyte
- Lankytojas
-
- 285.00 Lt
» 2013 Lie 09, 09:18
Aš nešioju lęšius tik kartais. Man akinukai nereikalingi, bet nusipirkau spalvotus smalsumo dėlei  gražu !
-

insomned
- Forumo gyventojas
-
- Vilnius
- 296.00 Lt
» 2013 Lie 10, 17:46
aš tai visai norėčiau nešioti, bet vis neprisiverčiu nusipirkti:D nu ir šiaip, labai labai nekruopšti esu, tai baugu man truputį, kad dar ne taip įstatysiu ar ką. bet nu reiks pabandyt gi, nes akiniai tai truputėlį trukdo man kartais. o dar man spalvoti lęšiai labai gražu, rudi kokie:3
-

Thea
- Forumo gyventojas
-
- Ibiza
- 4,054.95 Lt
» 2013 Lie 20, 13:55
Nešioju rudus lešius, seniau vien del pačios spalvos nešiodavau, bet dabar su dioptrijom
-

Anytta
- Lankytojas
-
- Kaunas
- 202.00 Lt
» 2014 Geg 12, 13:26
Standartinė » 2013 Lie 20, 13:55
Nešioju rudus lešius, seniau vien del pačios spalvos nešiodavau, bet dabar su dioptrijom
Gi negalima nešioti paprastų spalvotų lęšių ilgesnį laiką... akys pavargsta ir šiaip gal turi kažkokios įtakos akims.. aišku, jei akiniai labai nepatogūs arba šiaip yra su jais yra vargo sportuojant ar pan. tai lęšiai tikras išsigelbėjimas, tik reik žiūrėti kad nebūtų alergijos akims. Esu girdėjus, kad kai kurių lęšių akys nepriima..
-

Anytta
- Lankytojas
-
- Kaunas
- 202.00 Lt
» 2014 Geg 12, 13:41
Aistė rašė:Nešioju,bet nepasakyčiau,kad labai patinka.Taip vaizdas pasakiškas,bet nuo jų akys tampa raudonas,dirglios plius man akys muo jų ašaroja. 
Gal tada netinkami lęšiai, nes tokia reakcija yra panaši į alerginę. Yra žmonių, kurių akys niekaip nepripranta prie lęšių - tai reiškia, na negali žmogus jų nešioti... reikia su tuo susitaikyti. 
-
lukrecija12
- Lankytojas
-
- 250.00 Lt
» 2015 Bir 29, 12:25
Pas mane kontaktiniai lęšiai jau seniai pakeitė akinius. iš pradžių buvo sunku juos įsidėti, ko dar nebuvau pripratus, bet kai pripratau, tai labai patogu. Nereikia jaudintis, kad atėjus iš šaltos patalpos į šiltą užrasos akiniai, taip pat nebebijau lietaus ar sniego, nes viską puikiai matau net tokiomis sąlygomis. 
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|