Ausies spenelio skylės didinimasTikiuosi čia dar yra gyvų kurie man atsakytu, nes kituose forumuose nalabai ką gero radau. Prieš 3 dienas prasivėriau 3mm sraigytę (žinoma ne iš karto, po truputį, kaip ir reikia). Iš pradžių nieko nebuvo, o šnd puliuot biškuti pradėjo ir nežinau nuo ko. Ar čia šiaip ar nuo to kad auskaras keptas iš fimo modelino ir alergija gavosi. Bet mano keli pažįstami irgi su jais vėrėsi ir dabar su jais būna ir jokios alergijos nėra. Pravalau aš tą skylę, bet kažkaip baisu truputį.
![]() http://www.100metu.lt/238/4006/pirmoji_pagalba/zaizdoms/betadine nusipirk šitą labai geras! tau paprasčiausiai infekcija isimetė, ir kad ir kaip bijotum reikia bent 2 kartus per dieną tą ausį valyti, o tame tirpale pliusas tas, kad jis nė kiek negraužia ir jį naudoja net operacinėse!
jei salone darysies tuneliuką, tai tikrai nebesusitrauks jis tau, nebent prisiūsi, todėl, siūlyčiau platintis pamažu. jokiu būdu nevalyt peroksidu! ryte nuplauti ragą paprastu muilu ir vandeniu ir atgal įsidėt. platint pamažu, kad nepūliuotų, kaip čia kažkas skundės (nesugrūst viso rago per dieną ar dvi). kas kokias 4-5 dienas jau galima keisti ragus į 2mm didesnius.
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |