Ausies spenelio skylės didinimasnebe pirmą kartą į šitą temą rašau,bet nepamenu ką tuomet rašiau ,tai rašau vėl
![]() viena ausis mano 2mm kita 3mm c: jeigu kiek ištinsta ausis,tai išsitraukt ir įsidėt mažesnį ar išvis išsitraukt?..ar praeis?:D ir ar nieko tokio,jeigu kažkiek puliuoja,ar ten kažkas kitkas darosi,nes kai ištraukiu ragiuką ,tai jis toks šlapias būna,blizga.ai ir dar kažkokiam forume skaičiau,kad negalima peroksido naudoti kai platinies,ar čia tiesa? ![]() ![]() ![]() Gnukas- jeigu auskarai kabantys,tai galima įtalpinti į ta pačią skylę gi,o jeigu ant 'vinukų' tai irgi sutalpinti galima,pritaikius tunelį/ragą ![]() ![]() Sutinku
![]() Pas vienus graziai atrodo, o pas kitus visiskai netinka. Bet ir nesmerkiu zmoniu uz toki isvaizdos pagrazinima, cia ju asmeninis reikalas, as neturiu jokios teises kazka sakyti pries ![]() Man paciai netiktu, bet ir nenoreciau tokio papuosalo. Tiesiog tai ne man ![]() Rašiau prieš tau, kad negražu, bet dabar pakeičiau nuomonę. Norėčiau mažo,kokių 5-6mm tuneliuko. Tik tuo, kad kažin kaip atrodytų, jeigu vienoj ausy tuneliukas, o kitoj kabantis auskaras. Gal kas turit taip? Neatrodo baisiai? Ir per kiek laiko užgyja?
emilija-neatrodo,atrodo labai savotiškai ir gražiai.: ) plius į tuneliuką gali irgi tokį pat kabantį auskarą įsidėt. o užgyja tai čia tipo praplatinta skylė? gan greit. po savaitės maždaug jeigu 5-6mm buvo.still manau,kad visiems skirtingai,kiti sako,kad per naktį užsitraukia ir pnš,nors man taip nebuvo.
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |