Diskusijos Grožis ir sveikata

Ausies spenelio skylės didinimas

Vartotojo avataras

supersun

Dalyvis

Kaunas

2,388.15 Lt

Standartinė » 2011 Vas 16, 20:59

devilish rašė:superun
Galiu tau pigiai parduoti spirales pasidarytas iš modelino ir iškeptas, nes man jos netinka, nes po 2 dienų kai buvau jį isidėjus tai man užpuliavo ;D

o tai tu turi tuneli ausi ar uzraukei?;D kiek tas pigiai?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

rausvas.katinėlis

Aktyvus dalyvis

9,634.98 Lt

Standartinė » 2011 Vas 16, 22:34

na, nežinau kiek laiko turėtų praeiti, ir kokiu kampu mano nuomonė turėtų pasisukti, kad pradėtų patikt šitie tuneliai.

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 16, 22:45

supersun rašė:

o tai tu turi tuneli ausi ar uzraukei?;D kiek tas pigiai?

Neturiu tunelio :D šitos visos spiralės eina storyn nuo ploniausios iki storesnės. Pirma galėsiu spirales nufotkint ir tau į pm atsiųst ir nuspresi ar jos tau tinka ar ne ir tada galėsim dėl kainos tartis. Kaip manai? ;)

Vartotojo avataras

supersun

Dalyvis

Kaunas

2,388.15 Lt

Standartinė » 2011 Vas 20, 12:14

ok siūsk,arba cia imesk,susitarsim jei tiks:))

Vartotojo avataras

HelenaMCR

Apšilinėjantis

Battery City

658.05 Lt

Standartinė » 2011 Vas 21, 21:59

buvau čia kažkada pasinešus ant tų tunelių. iš pirmo, kaip ir daugelis, plėčiau skylę ausy su auskaru liežuviui, paskiau bandžiau dėtis dantų krapštuką, bet pūliavo su kraujais, tad atsibodo tepliotis ir nutraukiau plėtimą :D o dabar taip ir liko dešinėj ausy liežuvio auskaras. :lol:

ai, dar turiu imitaciją iš gariūnkės, bet chirurginio metalo, tad truputį nusveria ir nelabai kaip atrodo. noriu iš fantasmagorijos tokio ryyyyškaus rago ar ilties imitacijos ^^
Paskutinį kartą redagavo HelenaMCR 2011 Vas 21, 22:12. Iš viso redaguota 2 kartus.

Vartotojo avataras

supersun

Dalyvis

Kaunas

2,388.15 Lt

Standartinė » 2011 Vas 24, 19:20

gal kas galit pasakyti kokį tepaliuką kuris platinimui skyrtas ten ankščiau rašė,bet jis receptinis:/

Vartotojo avataras

supersun

Dalyvis

Kaunas

2,388.15 Lt

Standartinė » 2011 Vas 24, 19:21

gal kas galit pasakyti kokį tepaliuką kuris platinimui skyrtas ten ankščiau rašė,bet jis receptinis:/

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 25, 19:04

Aš manau kad cinkas turėtų tikt, bet visiškai negarantuoju. : ))

Vartotojo avataras

lorce

Dalyvis

vilnius

3,678.08 Lt

Standartinė » 2011 Vas 26, 17:38

supersun rašė:

tai geru ideju pavarei eisiu vinies ieskot;D o kai uzsitrauke tai neliko zymes kad buvo platinta? paimciau tuneliuka bet as ne is sostines;/

zinai atsargiai ten su tais vinukais sterilizuok ir t.t ir ziurek ar tavo kunas priims ta metala ar ne.
pas mane dabar neliko ne zymes nu mazyte skylute tiesiog :) kaip ri turi but o.o uzsitrauke o.o wisiskai :)
o su dantu krapstukais nepatarciau plesti nes medis gali isiswaryti raksti ir t.t tada puluoja ir t.t

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2011 Kov 01, 08:26

Taigi dantų krapštuką prieš tai reikia nulakuot, nes nenulakuotas niekaip nelis o ir rakščių prisivarysi. :D

Vartotojo avataras

raminta

Patyręs forumietis

0.00 Lt

Standartinė » 2011 Kov 07, 22:43

manau, kad tokios temos forumuose yra labai kvailos ir pavojingos :) pati turiu dabar porą spiralių.
Bet, bet... Visas platinimas turi vykti labai palaipsniui, ir su reikiamais ragais, o ne su vinimis ar pieštukais :) Prisiskaičiau visokių komedijų čia, kad nori pradėt platintis nusipirkę 3mm ragą... Aš pati pradėjau nuo 1.6 tada 2 tada 2.4 jei ausis su vinimis plėšysit galimybė tik 1/10 , kad jums ta skylutė gražiai susitrauks. Keista, kad žmonės nepasidomėję kalba, kad kalbėt, internete pakankamai "tikros" informacijos, o ne "forumo patarimų" netingėkit paieškot ir platinkitės saugiai. Mylėkit save ir savo ausytes :)

O aplamai apie tunelius kalbant, tai man be galo gražu, pati kol kas esu tik procese, bet ateity svajoju apie medinius kamščius, jie man tiesiog nuostabūs, o dar ir gintarinių yra tekę matyt, bet kainos kandžiojasi :) Esu žiūrėjus kažkada kažkokį įrašą, ir ten viena tikrai išskirtinės išvaizdos mergina yra pasakiusi: "auskarai man padeda atsirinkti žmones, tas kuris mane vertina ir iš anksto nuteisia dėl mano auskarų, jau savaime dėl tokių bukų pažiūrų negalėtų būti man įdomus pašnekovas." Labai sutinku su šia mintimi ir tyliai kikenu iš tų, kuriems ne tai, kad tai nepatinka (normalu, niekad niekas visiems nepatiks) bet garsiai burnojasi, peikia ir keikia tokį pasirinkimą. Man - super gražu, va maniškiai:
Paveikslėlis

Vartotojo avataras

Mėlynas vėjas

Lankytojas

413.00 Lt

Standartinė » 2011 Kov 22, 20:12

vakar prasivėriau ausis,ir užsinorėjau tuneliuko,kokio daugiausiai 1 cm,bet is pradžių imitacija pasidarysiu iš fimo molio,pažiūrėti ar tiks. . :D o tuneliukas ne visam laikui būna,jeigu platinčiaus iki kokiu 7mm? nes kažkaip man atrodo,jeigu ilgiau prabūčiau prasiplatinus,ir išsiimčiau,tai nebūtų lyg ta ausis jau prigijusi,pripratusi kad ten būtų ragas ir dėl to neužsitrauktu? neliktų randelio kokio,jeigu tiek išplatintas būtų?
dar be to,norėčiau paklausti,tų kurie gamina ragus ar kitokius dalykus iš polimerinio molio,kur kepamas orkaiteje,tai iškepus būtina nulakuot specialiu laku? ar išvis lakuot nebūtina? nealergizuoja ausies jis? :D
ir daaar.. jeigu platinčiaus,tai būtina ten tepaliuku teptis kokiu? tiktų jeigu tepčiausi "caflon" ,nors jis skirtas,kad užgytų pravertos ausys?
ir šiaip,čia toms patarimas,kurios nori platintis,bet nori nešioti ir paprastus auskarus- galima prasiplatinus į tarpelį įsprast kabliuką gi,arba antrą skylę prasivert.

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2011 Kov 22, 20:38

Na aš esu išsikepus keletą auskariukų iš modelino, bet man skylė alergizavosi tai dar kartą nebandžiau dėtis. Na šiaip aš jų nesu nulakavus. Paviršius ir taip pakankamai slidus ir įsidėt pakankamai lengva ;D Tai dabar man tie auskariukai guli nenaudojami ir nereikalingi.
Pati tiesą sakant galvoju dėt skelbimą ir galbūt kas nors parduos man specialius tam skirtus auskariukus, nes manau man kitaip nieko nebus ir pūliuos. Va, kaip tik norėčiau paklausti, jei negali nešioti paprastų auskarų (tik sidabrinius) tai galima plėstis skylę ir tam reikalauja daugiau prižiūrėt tą skylę ar ne? 2 kartus bandžiau plėstis, bet abu kartus ir pūliuot buvo pradėję

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

10,630.92 Lt

Standartinė » 2011 Kov 24, 15:14

skylutė buvo jau ~4mm. bet pradėjo baisiai skaudėt, ausis išsipūtė kaip dramblio, teko net gydomąjį įsidėt, kad apgytų. dabar bijau vėl platintis.:D

Vartotojo avataras

Geltona20

Dalyvis

Vilnius

2,527.20 Lt

Standartinė » 2011 Bal 05, 19:02

Fu fu fu fu fu!!!!! Nanorėčiau. :cry: :cry: :cry: :cry:

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę