|
‹ Įvairūs ‹ Mistika
-
Izabelė
- Dalyvis
-
- 770.00 Lt
» 2014 Geg 18, 22:59
lukas11xxf rašė:baig kol uzbaigsi! kiek tu diena ja force'ni?
Stengiuosi kuo ilgiau, i valandas neziuriu. Bet labaiii sunku prisiverst... 
--------------------------------------
-
Izabelė
- Dalyvis
-
- 770.00 Lt
» 2014 Geg 18, 23:00
Slaidas rašė:Aš irgi turiu tokią problemą, tiesiog, stenkis prisiversti viską užbaigti iki galo. Jei taip padarei, nusipirk ką nors skanaus ar kitaip save apdovanok, tai įrašys į tavo pasąmonę ir atliksi viską automatiškai. Taip patardavo mano psichologė  Sekmės!  P.s Stenkis savęs nelepint be reikalo, naudokis šiuo patarimu ir viskas seksis. 
Na, reiks pasinaudot tavo patarimu, nes labai norėčiau BENT JAU per vasarą susikurti tulpą 
-

Ozito
- Lankytojas
-
- 575.42 Lt
» 2014 Rgp 07, 21:34
Linksmybės baigės, tulpa pradėjo nebeklausyti, viskas baigės vizitais pas psichoterapeutą ir krūva antidepresantų, kadangi prasidėjo pastovūs panikos priepuoliai, dusinimas ir visiškas realybės nesuvokimas. Kartais nebesuprasdavau kuris iš mūsų esame tulpa. Jau daugiau kaip mėnuo viskas gerai. Nelabai apsimoka taip su smegenimis žaisti...
-
lukas11xxf
- Aktyvus dalyvis
-
- Klaipeda
- 3,892.94 Lt
» 2014 Rgp 07, 23:38
Kartais nebesuprasdavau iš mūsu esame tulpa
Gal vyskta tas jau apsedinimas,gal keiciates vietomis. As taip galvoju ,jei neuzdraudai jai sustot darius. Jei neklausio ,pasiulyciau savo tulpa palikt wonderland'e, ir ten ja aplankyt.
Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2014 Rgp 07, 23:40. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

Ozito
- Lankytojas
-
- 575.42 Lt
» 2014 Rgp 09, 01:34
Žodžiu, rašo, kad pats kada norėsi galėsi ją išsikviesti, anksčiau taip ir buvo, po kurio laiko pradėdavo pasirodyti nekviesta. Iš pradžių nekreipiau dėmesio, bet paskui iš vis pradėjo nebeklausyti, tada pradėjau bausti, liepdavau daryti dalykus kurių nemėgdavo (pvz pakišti rankas po vandeniu, nežinau kodėl, bet paniškai bijojo vandens, nors aš nė trupučio nebijau) kol vieną naktį atsibudau, o tulpa laikė mane už kojų (kojų realiai negalėjau pajudint) ir į mane tokiom išpūstom akim žiūrėdama pro dantis iškvošė "Ir ka tu man padarysi, juk pats man sakiai, kad realiai manes nėra" ir tada man pradėjo oro trūkti, blemba vos neapsidirbau iš baimės. Ryte, intike susiradau, kad man buvo kažkoks miego paralyžius. Bet sekantį kartą kai tulpa pasirodydavo (pati !!) apimdavo toks baimės jausmas ir vėl tas dusinimas, tuo momentu krūva jausmų susimaišo - baimė, nerimas, nerealumo pojūtis, atrodo kad aš tikrai kitam pasauly, atrodė, kad kraustaus iš proto, arba tuoj mirsiu. Tai po to nuėjau pas psichoterapeutą, išrašė antidepresantų, praėjau menesį laiko trukusį kursą, viskas tvarkoje. Tulpa nebe išeina iš wonderlando  Bet, dabar neramina kitkas, kai susitinku tulpa savo wonerlande, ji su manim nešneka ir iš vis kažkodėl burnos nebeturi, bet pasakyti kažką bando. Atsimerkęs vel patiriu baimės jausmą (didelis baimės jausmas, net drebėti pradedu, prakaitas išpila), bet dabar netokį, kad man kažkas nutiks, bet tokį didelį baimės jausmą, kad artėja kažkas labai baisaus globaliniu mastu, kažkas neišvengiamo. Bet paskui pats padariau išvada, kad čia tik į mano pasąmonę įsikalė pastarųjų dienų, valdžiažmogių bandymai įbauginti visuomenę (ebola, karas ir pan.)
-
lukas11xxf
- Aktyvus dalyvis
-
- Klaipeda
- 3,892.94 Lt
» 2014 Rgp 09, 12:46
bandei klaustis tulpos forume kodel taip yra? Kaip as noriu, tik tingiu labai kurt kas valanda 
Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2014 Rgp 09, 12:47. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

Slaidas
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaunietis
- 1,579.74 Lt
» 2014 Rgp 13, 14:20
Viskas, nusprendžiau kurti tulpą, kuri bus mano mergina iki gyvenimo galo. Kursiu, nes tikrame gyvenime nėra noramliu merginu, tik mano tulpytė man padės ištverti, tik ji viena mane supras kaip niekas kitas, tik dėl jos verta stengtis, aš ją myliu  ir laukiu kada ateis į šį pasaulį.
-

ShadowOfDragon
- Dalyvis
-
- 1,251.34 Lt
» 2014 Rgp 17, 22:02
Na slaidui sekmes kuriant, o del ozito man paciam baisu pasidare skaitant jo ispudzius.. anksciau atrode sitas dalykas visai neblogai, bet kurt tingejau, o db prisiskaites, tai net bloga daros 
-
Izabelė
- Dalyvis
-
- 770.00 Lt
» 2014 Rgp 17, 23:11
Turiu kelis klausimus, gal jie ir kvailai skamba, bet jei ko imuosi, tai išsiaiškinu viską ligi smulkmenų. Taigi: *Kaip turi atrodyt wonderland'as? Ar jisai būtinai turi būti pavyzdžiui namas ar proskyna miške? Ar gali būti daug vietų? *Ar tu turi savo wonderlad'ą, ar jis visiems vienodas? *Kaip patekt į wonderland'ą? Ar tiesiog turi įsivaizduot ir viskas? *Kodėl aš kai įsivaizduoju tulpą wonderlend'e, tai aš dažniausiai žiūriu į viską ne savo akimis, o iš šalies: iš įvairių matymo kampų? *Kodėl niekaip negaliu susitelkt ir tiksliai įsivaizduot savo tulpos? Net ir ką nors kitą įsivaizduot sunku, bet tulpa sunkiausia. *Kiek reikia meditacijos, kol normaliai galėsi susikoncentruot į tulpą ir į kol į galvą nebelys pašaliniai vaizdiniai ir mintys? *Kaip reikia taisyklingai medituoti, kad susikurtum tulpą? *Ar galiu įsivaizduodama tulpą, arba kaip su ja bendrauju wonderland'e įsivaizduot pašalinius asmenis? Jie netrugdys tulpos kūrimui? *Kaip tiksliai įsivaizduot tulpą, kad ji virstų realybe? Nes man atrodo, jog aš tiesiog sukuriu jos žodžius, veiksmus, o juk ji pati turi tai daryti. Iš anksto ačiū tiems, kurie turės kantrybės atsakyti 
-
lukas11xxf
- Aktyvus dalyvis
-
- Klaipeda
- 3,892.94 Lt
» 2014 Rgp 18, 17:26
1. Wonderlandas- Isivaizduotis pasaulis. "Abribojimas priklauso nuo tavo vaizduotes" ,t.y. kaip ji isivaziduoji taip jis atrodis 2. Zr. 1. 3. As manau kad taip ir patenki - medituodamas 4. Visiems skirtingai yra 5. Jei matai kad tau sunku, bandyk tiesiog taip isivazidout, po truputi ja pradesi matytis,galesi pamatyt ir gal kiek lengviau bus isivaizduot detaliau.As patarciau, pradet nuo kiekvieno kuno dalim (pvz isivaizduoji koja,paskui peda ,tada.pilva ir t.t.) ir po viena "detale" ,jei sunu visa isivaizdout 6. 7. mano manymui nesvarbu kiek, bet kad ja isivaziduotum 8. Manau sitas irgi nesvarbu, vis delto ja isivaizduoji, tai turetu ji susikurt vistiek
8.
Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2014 Rgp 18, 17:31. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
lukas11xxf
- Aktyvus dalyvis
-
- Klaipeda
- 3,892.94 Lt
» 2014 Rgp 18, 22:22
Jei dar kam sunku kurt tulpa, siulau isbandyt sito, praleidzia forcinga ir lieka tik uzbaigt kurima . Tiesiog reik ziuret i silueta ir klausitis garsa,negalvojus apie nieka ,tik atsipalaidaves https://youtube.com/watch?v=newdbCqVdKI (iskart pamenu, kad naudodamas tom jusu tulpos isvaizda ir asmenybe bus ant "random" ,taigi negalesit isrinkt kaip ir kom tuloa bus)
Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2014 Rgp 18, 22:33. Iš viso redaguota 5 kartus.
-

Ozito
- Lankytojas
-
- 575.42 Lt
» 2015 Kov 17, 05:09
Na apie wonderlanda maždaug atsakė tau. Galiu pasiūlyti iš pradžiū mėgink įsivaizduoti kokį paprastą daiktą, šakutę, braškę ar dar ka nors ir pamėgink tą daiktą išlaikyti kuo ilgiau mintyse arba "minčių ekrane" (kai užsimerki, bet žiūri į priekį ir ten juoda) iš pradžių ir neišeis išlaikyti ilgai, bet po kurio laiko pastebėsi, kad išlaikyti tą daiktą seksis vis ilgiau, bei galėsi įžiūrėti vis daugiau smulkių detalių, nieko net nereikia kurti, tiesiog žiūri ir viskas. Apie nieką negalvok, tiesiog stebėk kas vyksta, leisk pašaliniams vaizdiniams plaukti pro šalį. Pastebėsi, kad jei įsivaizduoji obuolį, tai pradedi matyti atspalvius, dėmeles ir t.t ir nebebus problemų su trugdžiais. Tada bandyk priartinti, sukioti, bet svarbiausia kad matytum. Po kažkurio laiko, nebebus su tuo problemų, viskas eisis labai lengvai ir užsimerkus jau galėsi vos ne kaip telika žiūrėti  tada susikurti tulpa bus juokų darbas , nes turėsi patirties ir vaizduotė jau bus lanksti. Šiaip manau kad be 100 val nesusikursi... O kad virstu realybe tai viskas panašu kaip ir su užmerktom akim tik tada jau būni atsimerkęs. Matai skirtumas tas, kad užsimerkus tavo smegenim nereikia apdoroti jokio matomo vaizdo ir visa dėmesi gali skirti tulpos kūrimui, o kai užsimerkus sekasi puikiai, tada gali tą patį daryt ir atsimerkęs, nes visi tavo veiksmai, smegenims jau pažįstami ir aplinkiniai objektai nebetaip trugdo.
-

Ozito
- Lankytojas
-
- 575.42 Lt
» 2015 Kov 17, 05:26
Lukas11xxf bet tai kad truputi rizikinga, čia toks velnias gali gautis kad nežinosi kur dingti paskui 
-
Prikolas
- Lankytojas
-
- 488.00 Lt
» 2015 Kov 18, 19:56
Šjp nelabai pritariu tokiems "žaidimams" su protu, nes jis yra neištyrinėtas, o paskui bijosi net miegot XD
-
Deividas270
- Aktyvus dalyvis
-
- 2,853.82 Lt
» 2015 Kov 23, 00:28
Gal ir bijosi, bet uztat kaip linksma ziuret aplinkiniam bus 
‹ Įvairūs ‹ Mistika
|
|
|