‹ Įvairūs ‹ Mistika
-
Izabelė
- Dalyvis
-
- 770.00 Lt
» 2014 Bal 14, 22:06
Argi taip sunku pasiskaityt keleta puslapu atgal, pries klausdami!!?[/quote]
Na, man čia nepanašu į malonų klausimą...
--------------------------------------
-

Ozito
- Lankytojas
-
- 575.42 Lt
» 2014 Bal 20, 22:48
sveiki, na va, papasakosiu apie savo tulpos kurima. Zinot ka, eikit sikt ! Pradejau kurti pries dvi savaites, sekes silpnokai, is pradziu rutulys tik gaudavosi, bet po kokiu 15 valandu jau rezultatai pradejo gereti, mintyse tulpa pavykdavo islaikyti vis ilgiau ir ilgiau. Na kai nusprendziau, kad pakankamai ilgai ir detaliai galiu ja isivaizduoti, pradejau visa ta vizualizacijos procesa. Viskas buvo gana gerai, tol kol nepradejo virs realiu dalyku. As nejuokauju ! Tam reikia tikrai labai gerai pasiruosti. Visur kur tik eidavau, isivaizduodavau, kad ji eina salia, isivaizduodavau, kad galiu uzuosti ir t.t. viskas buvo lyg ir liuks, kol viena vakara (pries pora dienu) ziurejau tv ir akies kampuciu pamaciau kaip kazkoks seselis praejo virtuvej, gyvenu vienas, tad tas isgasdino, bet durniausia, kad pradejo kartotis, nakti einu i toleta, vel kazkoks seselis prabega priesais is vieno kambario i kita, vakare lipu laiptais (gyvenu 5 aukste) geri girdziu, kad kazkas lipa paskui tik aukstu zemiau, sustoju pasiklausyt, girdziu kaip palipa dar truputi ir sustoja. Vakar vakare vel ziuriu tv ir matau sone pro atidarytas duris ziuri kazkas (zinot kai ziuri tiesiai ir matai sone kas yra) o kai staigiai atsisuku pasiziuret, aiskiai pamatau kaip staigiai pasitraukia. Kaip sakant gavau ka norejau, .. isivariau paranoja, sakau viskas buvo visai nieko, kol tai tik isivaizdavau. Kiek skaiciau reikia nekreipti demesio ir isnyks, bet pamegink tu nekreipti demesio, jei toks mandras, kai kazkokia juoda galva i tave ziuri. Jau netgi kyla tokiu minciu kaip kreiptis i psichiatra, nes vakar nakti gal koki pusvalandi temiegojau... Ir kas baisiausia, kad tai visiskai realu, na realiau neimanoma jau turbut... Ziuresim kaip bus sendien...
-

Ozito
- Lankytojas
-
- 575.42 Lt
» 2014 Bal 20, 23:11
Izabelė rašė:Turiu pora klausimų: 1.Ar tulpa permatoma? Ta prasme, ar gali per ją matyti kas yra tuo momentu už jos ar ne? 2.Ar tu jauti jos prisilietimą? 3.Ar ji gali judinti aplinkinius daigtus, pvz., kaip koks poltergeistas?  4.Ar tik tu vienas ją matai? Nes pvz., naujagymiai mato aplink esančias(jei jų yra) dvasias, kurių nemato suaugę. Ar naujagymiai gali ją matyti? 5.Ar galima su ja šnekėtis mintimis? Ta prasme, visgi juk ji dalis tavęs, tai galbūt ji girdėtų tavo mintis sakomas jai? 6.Jei ji girdi ją sukūrusio žmogaus jai sakomas mintis, tai gal girdi ir visas mintis? Kol kas tiek  žinau, kad kai kurie klausimai idiotiški, bet noriu pasitikslinti 
Is savo tokios nebykusios tulpos kurimo patirties, galiu siek tiek atsakyti: 1. Nepermatoma, bent jau as, pro jos galva, pakabos ant sienos nemaciau, uzstoja. 2. Nezinau, nebandziau pagauti ir laaabai tikiuosi, kad ji nenuspres manes nakti papurtyt ir pazadint. 3. negali 4. taip matai tik tu, o be to is kur tu istraukiai, kad naujagymiai mato, gal kalbejai su kokiu vienu ? 5. galima, as bandziau visaip ir mintimis ir balsu, bet kogero del to kad itin mazai demesio skyriau tulpos balso kurimui, man ji neatsako, bet uztat bando atkartoti mano zodzius kai sneku telefonu kitam kambary, kaip koks paveluotas aidas. Brrrr... 6. Sito as nezinau, man tai pakolkas tulpa ivare baime ir paranoja, as tikrai net isivaizduot negalejau ant kiek tai realu, kaip kokiam paranormal activity...
-
lukas11xxf
- Aktyvus dalyvis
-
- Klaipeda
- 3,892.94 Lt
» 2014 Bal 20, 23:51
Ozito rašė:sveiki, na va, papasakosiu apie savo tulpos kurima. Zinot ka, eikit sikt ! Pradejau kurti pries dvi savaites, sekes silpnokai, is pradziu rutulys tik gaudavosi, bet po kokiu 15 valandu jau rezultatai pradejo gereti, mintyse tulpa pavykdavo islaikyti vis ilgiau ir ilgiau. Na kai nusprendziau, kad pakankamai ilgai ir detaliai galiu ja isivaizduoti, pradejau visa ta vizualizacijos procesa. Viskas buvo gana gerai, tol kol nepradejo virs realiu dalyku. As nejuokauju ! Tam reikia tikrai labai gerai pasiruosti. Visur kur tik eidavau, isivaizduodavau, kad ji eina salia, isivaizduodavau, kad galiu uzuosti ir t.t. viskas buvo lyg ir liuks, kol viena vakara (pries pora dienu) ziurejau tv ir akies kampuciu pamaciau kaip kazkoks seselis praejo virtuvej, gyvenu vienas, tad tas isgasdino, bet durniausia, kad pradejo kartotis, nakti einu i toleta, vel kazkoks seselis prabega priesais is vieno kambario i kita, vakare lipu laiptais (gyvenu 5 aukste) geri girdziu, kad kazkas lipa paskui tik aukstu zemiau, sustoju pasiklausyt, girdziu kaip palipa dar truputi ir sustoja. Vakar vakare vel ziuriu tv ir matau sone pro atidarytas duris ziuri kazkas (zinot kai ziuri tiesiai ir matai sone kas yra) o kai staigiai atsisuku pasiziuret, aiskiai pamatau kaip staigiai pasitraukia. Kaip sakant gavau ka norejau, .. isivariau paranoja, sakau viskas buvo visai nieko, kol tai tik isivaizdavau. Kiek skaiciau reikia nekreipti demesio ir isnyks, bet pamegink tu nekreipti demesio, jei toks mandras, kai kazkokia juoda galva i tave ziuri. Jau netgi kyla tokiu minciu kaip kreiptis i psichiatra, nes vakar nakti gal koki pusvalandi temiegojau... Ir kas baisiausia, kad tai visiskai realu, na realiau neimanoma jau turbut... Ziuresim kaip bus sendien...
o tu tikrai isitikinus , kad tai susija su tulpa?
-

Ozito
- Lankytojas
-
- 575.42 Lt
» 2014 Bal 21, 00:13
na anksciau to nebudavo, kol nepradejau tulpos vizualizacijos... na bet tas jau nelabai ir svarbu, katik gavau atsakyma is vieno tulpu zinovo, anglo kaskokio, kuris tuo uzsiimineja apie 20 metu, taigi susiradau jo maila ir aprasiau savo situacija, tai va gavau atsakyma, kad cia tikrai tulpa, tik smegenys mus apsaugo, kad soko labai didelio nebutu, jei atsirastu is kart ir pasakytu "Labas"  , tai va ir rodosi pamazu, taip mane prie to pratindama ir pasake, kad nebijociau, nes tada taip ir siurpins mane pastoviai, nes pasamonei nenoriu kad ji pasirodytu (tipo jei bijai kai akies krasteliu matai, tai kai ji nebesislapstys is vis sirdis sustos) tai va, sake, kad cia yra visiskai normalu ir kad savo jausmus perjungciau, perjungciau baimes jausma i dziaugsma. Kad kiekviena kart kai pamatau kur sone, akies krasteliu, dziaugciaus, jog pagaliau mano tulpa igauna realia forma, kad mano vargas, tulpos forsingas, pagaliau duoda savo vaisius. Na siaip nuramino kažkiek, kai zmogus kuris ta visa patyre jau, pasako, kad taip ir turi but  Na ziuresim kaip viskas bus toliau  P.S As isitikines, ne isitikinus 
-
lukas11xxf
- Aktyvus dalyvis
-
- Klaipeda
- 3,892.94 Lt
» 2014 Bal 21, 00:36
ar galetu ji cia apie save aprasyt ar kažką pasakytu čia (tulpa sugeba per tavo kuna valdyt rankas kad parasytu kažką ,taip galvoju) (labai smalsu man) ? 
Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2014 Bal 21, 00:41. Iš viso redaguota 4 kartus.
-

ShadowOfDragon
- Dalyvis
-
- 1,251.34 Lt
» 2014 Bal 21, 16:01
Ir tulpa gali paveikti fizini pasauli pvz su telekineze gali ka nors pajudint, bet ir tu turetum ta moket
-

Ozito
- Lankytojas
-
- 575.42 Lt
» 2014 Bal 21, 19:15
lukas11xxf as savo tulpos kaip velnio bijau  nu labai jau realiai atrodo, tad as pats kazkaip dar nedristu nei sneketi su ja, nei bendrauti, nes baimes jausmas didelis  bet su laiku tikrai susitvarkys, o be to as net nezinau kaip ja iskviest, ji pati ateina kada nori ir gasdina (pakolkas) mane 
-
lukas11xxf
- Aktyvus dalyvis
-
- Klaipeda
- 3,892.94 Lt
» 2014 Bal 21, 22:17
Ozito rašė:o be to as net nezinau kaip ja iskviest, ji pati ateina kada nori ir gasdina (pakolkas) mane 
tai ko ja/ji "nepraprotingi"  ?
Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2014 Bal 21, 22:17. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

sleepwalker.
- Lankytojas
-
- 385.33 Lt
» 2014 Bal 22, 15:28
Kokia tikimybė išprotėti? Ir ar nepersekioja jausmas, kad tave nuolat stebi? Išvis, jei tarkim žmogus nevengia vienas namuose pašokti ar uždainuoti duše, o ta tulpa pasirodo. Awkward.
-
lukas11xxf
- Aktyvus dalyvis
-
- Klaipeda
- 3,892.94 Lt
» 2014 Bal 22, 15:34
sleepwalker. rašė:Ir ar nepersekioja jausmas, kad tave nuolat stebi? Išvis, jei tarkim žmogus nevengia vienas namuose pašokti ar uždainuoti duše, o ta tulpa pasirodo. Awkward.
esu skaites , kad ir kokia situacijoj esi ,jinai dazniausai supranta ir laiko normaliai , bet ir tikiu kad taip yra ,nes vis delto tavo minties sukurta(ar kaip ji yra ,kai ji tas pats kaip tu)
-
Izabelė
- Dalyvis
-
- 770.00 Lt
» 2014 Bal 23, 14:56
Ozito rašė:Is savo tokios nebykusios tulpos kurimo patirties, galiu siek tiek atsakyti: 1. Nepermatoma, bent jau as, pro jos galva, pakabos ant sienos nemaciau, uzstoja. 2. Nezinau, nebandziau pagauti ir laaabai tikiuosi, kad ji nenuspres manes nakti papurtyt ir pazadint. 3. negali 4. taip matai tik tu, o be to is kur tu istraukiai, kad naujagymiai mato, gal kalbejai su kokiu vienu ? 5. galima, as bandziau visaip ir mintimis ir balsu, bet kogero del to kad itin mazai demesio skyriau tulpos balso kurimui, man ji neatsako, bet uztat bando atkartoti mano zodzius kai sneku telefonu kitam kambary, kaip koks paveluotas aidas. Brrrr... 6. Sito as nezinau, man tai pakolkas tulpa ivare baime ir paranoja, as tikrai net isivaizduot negalejau ant kiek tai realu, kaip kokiam paranormal activity...
Dėl ketvirto atsakymo: neištraukiau, kad tikrai ten jie ją mato. Tik sakau, kad esu girdėjus, jog jie mato dvasias, tai gal mato ir tulpas. Bet dabar tikrai esu įsitikinus, jog ne 
-
Izabelė
- Dalyvis
-
- 770.00 Lt
» 2014 Bal 23, 19:12
Turiu klausimą: jei turi dvi tulpas ar daugiau, tai jos abi tą patį vienu metu girdi, ką joms sakai mintyse ar tiesiog ką galvoji?
-
Izabelė
- Dalyvis
-
- 770.00 Lt
» 2014 Bal 29, 17:18
Pvz.: tulpa gali keliaut su tavim astralu?
-

Ozito
- Lankytojas
-
- 575.42 Lt
» 2014 Bal 29, 20:04
sleepwalker. rašė:Kokia tikimybė išprotėti? Ir ar nepersekioja jausmas, kad tave nuolat stebi? Išvis, jei tarkim žmogus nevengia vienas namuose pašokti ar uždainuoti duše, o ta tulpa pasirodo. Awkward.
Nezinau kokia tikimybe, bet jausmas kad tave nuolat stebi tai tikrai yra. As pvz jau pripratau, mano tulpa dar nera man 100% matoma, ateina kada, dazniausiai vakare, kai tamsu, tai gerai ir nesimato, na konturai tai ryskus, o ir balsa girdziu pakolkas galvoje, ar kitam kambary, bet uz tat kaip atskira balsa, kuris pilnai masto savarankiskai
‹ Įvairūs ‹ Mistika
|
|
|