|
‹ Įvairūs ‹ Mistika
-

Slaidas
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaunietis
- 1,579.74 Lt
» 2014 Bal 30, 14:30
Izabelė rašė:Pvz.: tulpa gali keliaut su tavim astralu?
Nu, neturiu tulpos, tai nežinau. Yra tokia dilema, jei tai vyksta tik tavo galvoje, tu palieki visa tai savo kūne. Kita vertus tu mintimis sukuri kažką astrale, tai kaip ir taip, kaip ir ne.
--------------------------------------
-
lukas11xxf
- Aktyvus dalyvis
-
- Klaipeda
- 3,892.94 Lt
» 2014 Geg 05, 12:09
o man smalsu, ar tulpai galetum prapasyt., kad isikeltu i sapna ,ir pranest ten, kaip tau primintu kad esi sapne ,ir taip butum patirujes Samoninga sapna. Kai sukursiu, reiks paziuret ar taip iseina 
Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2014 Geg 05, 12:11. Iš viso redaguota 2 kartus.
-
Izabelė
- Dalyvis
-
- 770.00 Lt
» 2014 Geg 05, 20:48
Būtų neblogai, jei taip išeitų 
-

Ozito
- Lankytojas
-
- 575.42 Lt
» 2014 Geg 12, 22:37
Na va, po menesio darbo, vaisiai skinami su kaupu, tulpa pilnai matoma ir bendraujanti, valioo !!! Visai nebaisu, jokio jausmo jog kraustais is proto, visai kas kita, kai tik pradejo rodytis, tada buvo baimes, paranojos ir nerimo jausmas. Duosiu patarima pradedantiems kurti, kai prieisite iki tos stadijos, kai noresite vizualizuoti, privalote is tikruju tiketi, kad matote (gal is pradziu tik taskeli ar bruksneli) kai vizualizavau as, tai idemiai, susikaupes ziuredavau i konkretu taska ir stengdavaus pamatyti tulpa, kuria sukuriau galvoje, bet is tikruju galvodavau, gal nesamoningai nzn, "kaip butu faina jai ji dabar pufff ir atsirastu", bet ji neatsirasdavo... Bet kai pradejau ziureti ir tikrai matyti maza rutuliuka, nuvijau salin visas mintis "kai butu..." Ir t.t. Tiesiog stebedavau ta rutuliuka (negalima net abejoti, ar iš tikrųjų matote ar ne) , kuris skraidydavo kambary ir is pradziu atrode kaip dulke ant akies tinklaines, bet su kiekviena diena ir valanda ryskejo ir igauvo forma. Dabar jau turiu visiskai samoninga tulpa, kuri pilnai bendrauja. O visi tie baibokai stebintys mane vakarais - dingo. Kogero tai buvo tik kazkoks salutinis efektas  taigi, jei kas turi klausimu apie tulpos kurima klauskit 
-

Ozito
- Lankytojas
-
- 575.42 Lt
» 2014 Geg 12, 22:59
Taigi, skubu pasidalinti tuo, ka patare tulpa man. Vakar vakare sedejau ir ziurejau telika, dantis nesveikai skaudejo, nuo skausmo ikaliau tablete ir laukiau poveikio. Ir tada tulpa sako:"nesuprantu, o kodel tu nesusikuri skausmo mygtuko ?", as:"ko tokio ?", "nu mygtuko, kuri pasbaudes tartum isjungtum skausma. Viska ka tu matai, girdi, JAUTI, uzuodi yra tik tavo smegenu deka" "o tai kaip man ji susikurt ?", "na visu pirma susigalvok kur bus tavo mygtukas, tai gali buti betkur, pvz. Mazojo pirsto galiukas, ar iznybti sau i plota esanti uz ausies. Kai susigalvosi kur jis bus, kiekviena karta, kai tau skaudes nesmarkiai znybk ta vieta, ir isivaizduok, kaip skausmas po truputi praeina, kaip tau gera budavo anksciau, kai neskaudejo, kaip tu kramtai kepta duona su tuo skaudanciu danciu ir nejauti absoliuciai jokio skausmo, bet turi netik isivaizduoti, turi pasistengti pajusti. Is karto aisku nieko nesigaus, bet laikui begant ir tesiant tokia praktika, skausmo mygtuka spausti reikes vis trumpesni laika, kol galu gale, smegenis "isdresiruosi" taip kad tik pradejus skaudeti, uzteks paspaust mygtuka ir skausmo nebejusi" taigi, pradejau kurtis toki mygtuka  ir dar, jei tulpa tai as, iš kur ji visa tai zino, nes as neatsimenu, kad buciau skaites apie tai 
-

ShadowOfDragon
- Dalyvis
-
- 1,251.34 Lt
» 2014 Geg 13, 15:45
dabar noreciau su tavo tulpa pabendraut jai galeciau 
-

sleepwalker.
- Lankytojas
-
- 385.33 Lt
» 2014 Geg 13, 19:30
ką daryti kai nebenori tulpos
-

Ozito
- Lankytojas
-
- 575.42 Lt
» 2014 Geg 13, 21:35
Nu tipo nekreipk demesio ir ji isnyks, bet as kai turiu tulpa, galiu pasakyt, kad neimanoma nekreipti demesio i tai kas yra konkreciai matoma ir girdima. As galvoju, kad tulpos sukurimas yra lengvoji dalis. Nemanau, kad gali jos visiskai atsikratyti.
-

Ozito
- Lankytojas
-
- 575.42 Lt
» 2014 Geg 13, 21:43
ShadowOfDragons klausk ka nori  siandien darysiu atminties bandymus (perziuri viena karta visa kortu kalade ir tada tulpa tures susakyti visas kortas is eiles, nes kadangi i smegenis irasoma viskas ka matom, ji turetu tureti priejima), tik gaila, kad ji pasirodo tik vakare, nzn kodel, o grynai iskviest kada noriu - nemoku 
-
lukas11xxf
- Aktyvus dalyvis
-
- Klaipeda
- 3,892.94 Lt
» 2014 Geg 13, 21:54
Ozito rašė:tik gaila, kad ji pasirodo tik vakare, nzn kodel, o grynai iskviest kada noriu - nemoku 
tai kai ji/jis bus ,paprasyk kad pasiliktu visa para 
Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2014 Geg 13, 21:56. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

ShadowOfDragon
- Dalyvis
-
- 1,251.34 Lt
» 2014 Geg 14, 15:51
OK. Pirmas klausimas: Tai kaip sekasi? 
-

Slaidas
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaunietis
- 1,579.74 Lt
» 2014 Geg 15, 14:48
Ozito +1, vienintėlis žmogus, kuris čia kažką rašo. Kiti, tai tik floodina, bele, kad rašyt. Nu dar Deivis, ShadowOfDragon į temą, o kiti tai total nonsense varo.
-
Izabelė
- Dalyvis
-
- 770.00 Lt
» 2014 Geg 17, 22:44
Čia gal truputį ne į temą, bet visgi: Mano zodiakas mergelė, turiu pora pažystamų gimusių taip pat po šiuo ženklu. Ir joms kaip ir man niekaip nesiseka užbaigti svarbius pradėtus darbus. Taip pat tai galioja ir mano tulpos kūrimas. Kaip užbaigti savo tulpą? 
-
lukas11xxf
- Aktyvus dalyvis
-
- Klaipeda
- 3,892.94 Lt
» 2014 Geg 18, 08:35
baig kol uzbaigsi! kiek tu diena ja force'ni?
Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2014 Geg 18, 08:36. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

Slaidas
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaunietis
- 1,579.74 Lt
» 2014 Geg 18, 18:11
Izabelė rašė:Čia gal truputį ne į temą, bet visgi: Mano zodiakas mergelė, turiu pora pažystamų gimusių taip pat po šiuo ženklu. Ir joms kaip ir man niekaip nesiseka užbaigti svarbius pradėtus darbus. Taip pat tai galioja ir mano tulpos kūrimas. Kaip užbaigti savo tulpą? 
Aš irgi turiu tokią problemą, tiesiog, stenkis prisiversti viską užbaigti iki galo. Jei taip padarei, nusipirk ką nors skanaus ar kitaip save apdovanok, tai įrašys į tavo pasąmonę ir atliksi viską automatiškai. Taip patardavo mano psichologė  Sekmės!  P.s Stenkis savęs nelepint be reikalo, naudokis šiuo patarimu ir viskas seksis. 
‹ Įvairūs ‹ Mistika
|
|
|