Įvairūs Mistika

Ar esate susitikę su dvasiom iš ano pasaulio?

Vartotojo avataras

EnergyMix

Aktyvus dalyvis

2,344.00 Lt

Standartinė » 2013 Lie 31, 14:15

man tai susidurti su dvasiomis teko viena karta. Viena nakti bandziau miegot bet niekaip neisejo..
tai girdziu kas kas pradejo kvepuot greitai... taip ir sustingau vietoje. nu is vis nedrisau keltis, kaip ir nieko nera bet kvepevimas nesustojo... ir staiga ussimaniau i tulika :D :D letai atsikeliau ir kvepavimas dingo... likau nesuprates... daugiau niekad niekada panasaus negerdijau.

--------------------------------------

Jokn.Dovily

Lankytojas

134.00 Lt

Standartinė » 2013 Lie 31, 14:45

Siaubas :D

Vartotojo avataras

EnergyMix

Aktyvus dalyvis

2,344.00 Lt

Standartinė » 2013 Lie 31, 14:50

dar atrodydavo kad kas kas rusy kvailiodavo :DD

lukas11xxf

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

3,892.94 Lt

Standartinė » 2013 Lie 31, 22:00

Jokn.Dovily rašė:Bijau tas dvasias kviestis man ir taip vaidenasi :D bet šiaip nejuokai jos yra. Labiausiai nervina, kai niekas netiki, kad buvo kas nors nutikę. Nes šiaip vieną naktį taip ramiai miegu girdžiu į duris beldžia, pramerkiu akis ir girdžiu kaip mano kambario durys atsidaro.. Aš visa peršikus guliu ir nežinau ką daryt. Kažkaip įsidrasinau atsisukti ir žiūriu, kad durys vis dėlto uždarytos. Tą patčią dieną, buvau viena svetainėje ir spintelėj krauščiaus ir taip vėl į langą pabeldė bum bum bum. Paukštis negalėjo būt, nes 3 kartus pabeldė. Ir šiaip visokių man nesamoniū būna.

del duriu sakyčiau kad cia tavo haliunacija (haliunacija: tai baime kai tau atrodo kad taip is tikro darosi , bet tau tik pasiveidena ,ypač ji atsirada is jutimu (girdi: bombas,saudymus,beldimus,matai; ateivius ir t.t.)

Man irgi vienas toks dalykas nutiko ir manau buvo haliunacija

Kai buvau mažas (kai nusipirkiau šuni ,jis dar buv mažas ejau miegot ir šuo buvo ant mano keliu) neužmigiau žiūrėjau i balkona ,ir pamačiau kaška keista ,buvo toks dalykas kaip skystis žalias toksai kilo į viršu (kaip iš avataro ta merga sugeba judint vandeni :D ) ir ligtai jis žiūrėjo i mane (su viena akym :shock: ) ir jis buvo užlango (balkone ant palanges) ir taip pat buvo ant užuolaido viršuje ,dešineje puseje ,kampe. Bet kai usimerku jis paejo atgal kaskart,jis ligtai ejo iki mano lovos ,pamačiau ligtai kaška žalio (turbut tas skystis) ant mano šuns bet kai atsikeliau tai matosi kad nyksta tas žaliumas , bet keista buvo ,kai mama prižadino (ligtai riekėjo i poliklinika) priejau prie tos palanges ir pamačiau kažkoks vanduo,šlapia ten buvo ant tos palanges :| ligtai jis iš to vandens pakilo :roll:

dar buvo toks nutikamas ,kai buvau sode ,ten buvau lauke nakti ,pamišt :D ,ir už gatves/kelio (kur sodas buvo prie jo) pamačiau šviesia taip grait praėjo pro kelia kur aš šalio savo trobos ,tai baigiau (daryt gamtinius reikalus ir išbegiau atgal) , bet gal ten buvo haliunacija arba iš kitos gatves ,kelio galėjo ten mašina pravažiuot (su šviesom) :D

Tik tokius beatsimenu ,gal dar buvo kiti kurios pamiršau pasakyt ar jos išvis pamiršau ,o gal tik tiek man ubov nutike panormalus reiškinia :P

Vartotojo avataras

EnergyMix

Aktyvus dalyvis

2,344.00 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 01, 10:34

ai va dabar dar viena nutikima prisiminiau:
Viena diena buvau vienas namuose. (nors taip daznai budavo sitas buvimas buvo iskirtinis) tai nebuvo menkiausio skersvejo ar vejalio ir kambario durys smarkiai uzdarytos. tai sedziu ziuriu TV.. taip pati nusilenke duru rankena ir atsidare durys :whata: jos siek tiek prasidare ir taip pat uzsidare. Tai as pasiziuriu o ten is tikruju nieko nera! iseinu i lauka pasiziurejau lauke kur visas balkonas matosi pro langa ziuriu kas koks baltas siluetas balkone i mane ziuri :annoy: persikau pradejau begt paskui griztu nieko nera televizorius eina (as ji buvau isjunges) ir rodo visiskai pasikrovusi telefona nors jis buvo visiskai issikroves :shock:

Deividas270

Aktyvus dalyvis

2,853.82 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 02, 17:03

Va man toks idomus nutikimas siandien buvo... Važiuoju pasivazinet dviraciu. Nuvaziavau apie 5km, galvoju grįšiu. Vaziavau normaliu keliu, sonuose miskas. Pavaziavau truputi ir irgirdau kazkokius balsus, kurie ejo arba is misko arba mano galvoj buvo... Tada blogai pasijauciau ir isgirdau, kad sprogo dviracio padanga nors vaziavau VISISKAI lygiu keliu. Balsai baigesi, bet deja turejau 4km vestis dvirati :D (FUN!?). Buvau dar grįžęs toj vietoj kur isgirdau, kad sprogo padanga, bet neradau nieko astraus nuo ko galejo taip atsitikt...

Vartotojo avataras

EnergyMix

Aktyvus dalyvis

2,344.00 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 02, 17:54

magijos kas kokios :-)

Deividas270

Aktyvus dalyvis

2,853.82 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 02, 18:54

Pievos kazkokios... Ant to kelio nebuvo visiskai nieko, kad butu sprogus padanga... Cia jauciu ne i ta tema parasiau, tai nebent tas balsas tema atitinka :D

Vartotojo avataras

EnergyMix

Aktyvus dalyvis

2,344.00 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 02, 19:37

gal padanga buvo issileidusi? :D

Deividas270

Aktyvus dalyvis

2,853.82 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 02, 20:05

Ne. Patikrinu kiekviena kart pries vaziuojant, bet sakau : pries tai kazkokius balsus girdejau

Vartotojo avataras

EnergyMix

Aktyvus dalyvis

2,344.00 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 03, 11:52

o kokie tie balsai buvo ? ka nors sake? skardus ar pns?

Deividas270

Aktyvus dalyvis

2,853.82 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 03, 12:09

Jau neatsimenu :D parasysiu jei atsiminsiu

Vartotojo avataras

Arnoldas_W

Lankytojas

189.60 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 03, 12:48

:D ir as pasakysiu jai prisiminsiu XD

Deividas270

Aktyvus dalyvis

2,853.82 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 03, 12:56

Tas balsas neturejo jokiu man suprantamu zodziu ir jau ne pirma kart sia vasara ji girdziu. Dviratis GAL ir ne i tema, tik, kad jo padanga nelogiskai sprogo

Deividas270

Aktyvus dalyvis

2,853.82 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 03, 12:57

Arnoldas_W rašė::D ir as pasakysiu jai prisiminsiu XD

what??... Ka praleidau?

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių