Ar esate susitikę su dvasiom iš ano pasaulio?Galiu is savo patirties drasiai pasakyti, kad anapusinis pasaulis egzistuoja. Paauglysteje su draugemis kone kasdien kviesdavom dvasias. Pradzioj tai atrode tik zaidimas su popieriaus lapu ir lekstute. Paskui to pasirode per mazai, pacios paprasem irodymu, kad dvasia tikrai yra. Va tada ir prasidejo... Pradejo junginetis elektra, skraidyti elektros kystukai, skambeti indai. Mums to pilnai uzteko, daugiau nebekvietem. Beje, pamenu kaip ta daryti ir dabar, tik turbut nebesirysciau...
-------------------------------------- Gal galit parašyti KAIP jūs kvietėtės tas dvasias?
![]() Baisu labai, bet įdomu.. Seniau, buvo kažkada toks laikotarpis.. kelios dienos, kai atsimenu, vis atrodė, kad vaidenas.. tikrai.. ![]() ![]() ![]() Nesu kvietsi ir tikrai niekada neviesiu.... šiaip siaubekų esu prisižiųrėjusi tai visad atrodo,kad kažkas už nugaros stovi,bijau jei esu viena įveidrodį žiūrėt ir į langą jei naktis,atrodo, kad ten staigiai atsiras kažkos baubas
![]() ![]() ![]() ![]() Na tema gan idomi as tikiu paranormaliem reiskiniam ir siaip esu megeja ju , bet zn mano vienas geras draugas man visalaik sako Sandra kam tau to reikia juk anksciau ar veliau mes atsidursime ju vietoje ir tu pagalvok tavo siela ieskos ramybes ir ja suranda bet vat atsiranda koks mazvaikis ar šiaip koks zmogelis ir istempia tave is to mazo stebuklingo tau pasaulelio na ir ka tu darytum aisku tu pyktum tu sirstum,taip pat ir dvasios jai jau kvieties dvasia su ja reikia bendrauti nes jeigu in nesulauks jokio bendravimo nuo taves jai bus nuobodu in liudes ir neberas sau vietos o tada jau pasisaugok...
pati baisiausia dvasia yra piku dama šiaip in skaitos ziauriausia vienam straipsi skaiciau kad piku dama yra padejeja velnio,šiaip jai ja kvieteisi ir jeigu tuo seansu metu tikrai tu jautei kažką tokio ko negalima paaiskint zodziais nieko nelaukus turi kviest baltaja dama tik tuom atveju tu ja isvarysi is savo namu... buvau pamirsus piku dama paligynus uz viena dvase yra geras pukuotas pliusinis meskiukas yra tokia dvasia SESELIAI tai yra pati pavojingiausia dvasia tai dar net patys mokslininkam istirt nepavyksta zinau tik viena dalyka kad tokia dvasia aplanko tave mazdaug 4-5min begyje buk garantuotas kad tu mirsi.... tai skamba nerealu bet tai tiesa na bet tokia dvasia kviestis nera labai jau lengva ir ne kiekvienam in pasirodo...Dvasiom duomiuosi jau senei man jau 24-eri bet ta tema man dar vis dar yra neiminta misle,bet nenuleidziu ranku ir nenuleisiu,gyvenimas juk tai kaip didelis klaustukas neiminta misle ....
tai panašiai ir su mano katinu, tas žiūri kažkur į lubas atidžiai ir miaukia ; DD blem galvoju kas jam daba, pasirodo miaukia musę pamatęs aš šiaip ir tykiu ir netykiu tom visom dvasiom ir t.t. labiausiai tykėti pradėdu kai pasiskaitau ar išgirstu visokių kraupių istorijų
![]() bet pačiai yra buvę taip : mirė mano senelis, po visų laidotuvių tėtė užrakino jo namus ir išvažiavo. vėliau kaimynas sakė jog naktį virtuvėje švietė šviesa.. grižęs tėtė apžiūrėjo namus, jokių isilaužymų ir panašiai..ir šviesos nebėr. tai net nežinau, tykėti, netykėti.. ![]() ![]() Dauguma vaiduoklių fotonuotraukose atrodo kaip beformis tiršto rūko darinys arba išskydusios figūros žmonių, kuriu fotografavimo metu niekas nematė. Nuodugnus tokiu nuotraukų tyrimas dažnai tik patvirtindavo autentiškumą. Tai reiškė tik vieną – į objektyvo, galinčio atskirti daiktus žymiai platesniame bangų diapazoną, nei žmogaus akis, regėjimo lauką pateko kažkas
tokio, kas realiai egzistuoja, tačiau dėl savo savybių yra nematoma žmonėms. štai šitas straipsnis manau yra įtikinamas. ‹ Įvairūs ‹ Mistika |