Įvairūs Mistika

Ar esate susitikę su dvasiom iš ano pasaulio?

Redita

Lankytojas

110.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 05, 18:52

Galiu is savo patirties drasiai pasakyti, kad anapusinis pasaulis egzistuoja. Paauglysteje su draugemis kone kasdien kviesdavom dvasias. Pradzioj tai atrode tik zaidimas su popieriaus lapu ir lekstute. Paskui to pasirode per mazai, pacios paprasem irodymu, kad dvasia tikrai yra. Va tada ir prasidejo... Pradejo junginetis elektra, skraidyti elektros kystukai, skambeti indai. Mums to pilnai uzteko, daugiau nebekvietem. Beje, pamenu kaip ta daryti ir dabar, tik turbut nebesirysciau...

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Eveliita

Lankytojas

362.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 07, 00:51

Gal galit parašyti KAIP jūs kvietėtės tas dvasias? :D
Baisu labai, bet įdomu..

Seniau, buvo kažkada toks laikotarpis.. kelios dienos, kai atsimenu, vis atrodė, kad vaidenas.. tikrai.. :cry: :whata: lyg kažkas už nugaros eitų atrodydavo, bet kai pasižiūrėdavau nieko nematydavau, arba lyg matydavau kažkokias dvasias... nu grynai... žodžiu... nemoku apsakyt.. :D bet baisu net prisimint..

Vartotojo avataras

RedWhite

Dalyvis

2,922.01 Lt

Standartinė » 2011 Vas 07, 18:16

Nesusidūriau, ir nenorėčiau susidurt. :roll:

Vartotojo avataras

Simonna

Aktyvus dalyvis

Kaunas

6,188.45 Lt

Standartinė » 2011 Vas 16, 17:13

Turbūt numirčiau iš to siaubo jei tektų susidurt su dvasia. :shock:

Vartotojo avataras

...iEwute...

Lankytojas

Mažeikiai

45.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 18, 15:54

Fantazija...

braskyteaa

Lankytojas

Kaunas

172.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 19, 17:21

Nesu kvietsi ir tikrai niekada neviesiu.... šiaip siaubekų esu prisižiųrėjusi tai visad atrodo,kad kažkas už nugaros stovi,bijau jei esu viena įveidrodį žiūrėt ir į langą jei naktis,atrodo, kad ten staigiai atsiras kažkos baubas :cha: Kaip per siaubo filmus. Atsimenu kažkada su drauge (buvo apie aštoni metai) žiūrėjom pirmą rimtą siaubo filmą apie dvasias ten jei nufotkini ir notraukje balta dėmelė na kakas panašaus į saulės kai apšviečia fotiką tai ten dvasia :lol: :lol: tai po to visą dieną daudėm tokius kadrus ir kelias nuotraukas tokias radom tai po to bijojom jau pro tas vietas eiti :lol: O veidrodžių tai as bijau po filmų: veidrodžiai ir veidrodžiai du. Gal kas matė? na ir kaip?

Vartotojo avataras

Citrinute

Patyręs forumietis

22,825.21 Lt

Standartinė » 2011 Vas 23, 06:41

braskyteaa Jai toklias nesamones prisigalvoji tai nelabai siaubiakai tau tinka geriau kokias komedijas ziuret patarciau, jeigu jau rodosi, kad kazkas uz nugaros yra arba i veidrodi bijai ziuret :D .

Vartotojo avataras

Habibi

Lankytojas

135.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 24, 03:49

Na tema gan idomi as tikiu paranormaliem reiskiniam ir siaip esu megeja ju , bet zn mano vienas geras draugas man visalaik sako Sandra kam tau to reikia juk anksciau ar veliau mes atsidursime ju vietoje ir tu pagalvok tavo siela ieskos ramybes ir ja suranda bet vat atsiranda koks mazvaikis ar šiaip koks zmogelis ir istempia tave is to mazo stebuklingo tau pasaulelio na ir ka tu darytum aisku tu pyktum tu sirstum,taip pat ir dvasios jai jau kvieties dvasia su ja reikia bendrauti nes jeigu in nesulauks jokio bendravimo nuo taves jai bus nuobodu in liudes ir neberas sau vietos o tada jau pasisaugok...
pati baisiausia dvasia yra piku dama šiaip in skaitos ziauriausia vienam straipsi skaiciau kad piku dama yra padejeja velnio,šiaip jai ja kvieteisi ir jeigu tuo seansu metu tikrai tu jautei kažką tokio ko negalima paaiskint zodziais nieko nelaukus turi kviest baltaja dama tik tuom atveju tu ja isvarysi is savo namu... buvau pamirsus piku dama paligynus uz viena dvase yra geras pukuotas pliusinis meskiukas yra tokia dvasia SESELIAI tai yra pati pavojingiausia dvasia tai dar net patys mokslininkam istirt nepavyksta zinau tik viena dalyka kad tokia dvasia aplanko tave mazdaug 4-5min begyje buk garantuotas kad tu mirsi.... tai skamba nerealu bet tai tiesa na bet tokia dvasia kviestis nera labai jau lengva ir ne kiekvienam in pasirodo...Dvasiom duomiuosi jau senei man jau 24-eri bet ta tema man dar vis dar yra neiminta misle,bet nenuleidziu ranku ir nenuleisiu,gyvenimas juk tai kaip didelis klaustukas neiminta misle ....

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Vas 24, 16:42

pikų dama,balta dama..gal užteks žaist su tais epitetais? :D

Vartotojo avataras

Miglė.

Aktyvus dalyvis

Kaunas

267.69 Lt

Standartinė » 2011 Kov 02, 17:02

eina sau ;D peršikaaaau. Sėdžiu, skaitau visų istorijas.. Mano šuo išsigando kažko, pašoko. tpfū velniop viską :D išgąsdino

Vartotojo avataras

Borabora

Įsijaučiantis

Vilnius

1,340.98 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 18, 15:05

Alejandro rašė:Tačiau, apie Petro ir Povilo bažnyčią vilniuje tai šiurpių istorijų teko girdėti...

O kas apie tą Petro ir Povilo bažnyčią? :shock:

Vartotojo avataras

Nyan.

Forumo gyventojas

1,395.64 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 19, 00:29

Miglė. rašė:eina sau ;D peršikaaaau. Sėdžiu, skaitau visų istorijas.. Mano šuo išsigando kažko, pašoko. tpfū velniop viską :D išgąsdino

tai panašiai ir su mano katinu, tas žiūri kažkur į lubas atidžiai ir miaukia ; DD
blem galvoju kas jam daba, pasirodo miaukia musę pamatęs

Vartotojo avataras

CheminėRomantika

Dalyvis

Zarasai

624.95 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 29, 14:28

aš šiaip ir tykiu ir netykiu tom visom dvasiom ir t.t. labiausiai tykėti pradėdu kai pasiskaitau ar išgirstu visokių kraupių istorijų :D
bet pačiai yra buvę taip : mirė mano senelis, po visų laidotuvių tėtė užrakino jo namus ir išvažiavo. vėliau kaimynas sakė jog naktį virtuvėje švietė šviesa.. grižęs tėtė apžiūrėjo namus, jokių isilaužymų ir panašiai..ir šviesos nebėr. tai net nežinau, tykėti, netykėti..;DD bet kad kraupu buvo tai tikrai.;D

Vartotojo avataras

kristixe

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

4,450.86 Lt

Švenčia gimtadienį

Standartinė » 2011 Rgs 04, 12:30

Dauguma vaiduoklių fotonuotraukose atrodo kaip beformis tiršto rūko darinys arba išskydusios figūros žmonių, kuriu fotografavimo metu niekas nematė. Nuodugnus tokiu nuotraukų tyrimas dažnai tik patvirtindavo autentiškumą. Tai reiškė tik vieną – į objektyvo, galinčio atskirti daiktus žymiai platesniame bangų diapazoną, nei žmogaus akis, regėjimo lauką pateko kažkas
tokio, kas realiai egzistuoja, tačiau dėl savo savybių yra nematoma žmonėms.
štai šitas straipsnis manau yra įtikinamas.

zygiux15

Lankytojas

30.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 04, 13:39

As tiek girdejes a pie tuos dvasiu saukimus... bet galiu pasakyt visa tai tik zmoniu vaizduotes padarinys. as visiskai netikiu dvasiomis.

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių