Jokn.Dovily rašė:Bijau tas dvasias kviestis man ir taip vaidenasi

bet šiaip nejuokai jos yra. Labiausiai nervina, kai niekas netiki, kad buvo kas nors nutikę. Nes šiaip vieną naktį taip ramiai miegu girdžiu į duris beldžia, pramerkiu akis ir girdžiu kaip mano kambario durys atsidaro.. Aš visa peršikus guliu ir nežinau ką daryt. Kažkaip įsidrasinau atsisukti ir žiūriu, kad durys vis dėlto uždarytos. Tą patčią dieną, buvau viena svetainėje ir spintelėj krauščiaus ir taip vėl į langą pabeldė bum bum bum. Paukštis negalėjo būt, nes 3 kartus pabeldė. Ir šiaip visokių man nesamoniū būna.
del duriu sakyčiau kad cia tavo haliunacija (haliunacija: tai baime kai tau atrodo kad taip is tikro darosi , bet tau tik pasiveidena ,ypač ji atsirada is jutimu (girdi: bombas,saudymus,beldimus,matai; ateivius ir t.t.)
Man irgi vienas toks dalykas nutiko ir manau buvo haliunacija
Kai buvau mažas (kai nusipirkiau šuni ,jis dar buv mažas ejau miegot ir šuo buvo ant mano keliu) neužmigiau žiūrėjau i balkona ,ir pamačiau kaška keista ,buvo toks dalykas kaip skystis žalias toksai kilo į viršu (kaip iš avataro ta merga sugeba judint vandeni

) ir ligtai jis žiūrėjo i mane (su viena akym

) ir jis buvo užlango (balkone ant palanges) ir taip pat buvo ant užuolaido viršuje ,dešineje puseje ,kampe. Bet kai usimerku jis paejo atgal kaskart,jis ligtai ejo iki mano lovos ,pamačiau ligtai kaška žalio (turbut tas skystis) ant mano šuns bet kai atsikeliau tai matosi kad nyksta tas žaliumas , bet keista buvo ,kai mama prižadino (ligtai riekėjo i poliklinika) priejau prie tos palanges ir pamačiau kažkoks vanduo,šlapia ten buvo ant tos palanges

ligtai jis iš to vandens pakilo
dar buvo toks nutikamas ,kai buvau sode ,ten buvau lauke nakti ,pamišt

,ir už gatves/kelio (kur sodas buvo prie jo) pamačiau šviesia taip grait praėjo pro kelia kur aš šalio savo trobos ,tai baigiau (daryt gamtinius reikalus ir išbegiau atgal) , bet gal ten buvo haliunacija arba iš kitos gatves ,kelio galėjo ten mašina pravažiuot (su šviesom)
Tik tokius beatsimenu ,gal dar buvo kiti kurios pamiršau pasakyt ar jos išvis pamiršau ,o gal tik tiek man ubov nutike panormalus reiškinia