Įvairūs Mistika

Ar esate susitikę su dvasiom iš ano pasaulio?

vwyvwa

Lankytojas

249.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 11, 17:24

niekada nesu to bandziusi nes gal manau kad kiek ir tikiu tuom... nemanau kad reiketu zaist su dvaiom nes tai ira pavojinga. O kas jeigu ir tikrai issikvieti gi isprotesi o tas filmas paranormal activity tikrai itikino kad visko gali but tai pries kviesdami gerai pagalvokit ir ta filma siulau paziet manau tada turetumet to tikrai nebedaryt ;PPpppp

--------------------------------------

Vartotojo avataras

zeppelinas

Įsijaučiantis

Vilnius

869.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 11, 18:45

abejoju, kad numirusiu tikros dvasios ateina kai jas kazkas saukia, nes isivaizduokit, jeigu numirusiji kviecia tuo pat metu keli zmones tai jis visus juos girdi ir butinai turi aplankyt? negi jie neturi ka nors idomesnio nuveikt? :cha: man artimesne mintis, kad dvasios gali but net vaizduotes padarinys. Na bet zinoma as nezinau kaip yra iš tikrųjų :-)

Vartotojo avataras

Eglė.

Įsijaučiantis

Harlow.

1,712.28 Lt

Standartinė » 2011 Lap 12, 00:30

Pati susidūrusi su dvasiomis nesu, tačiau ir neplanuoju kvietimų ar pnš., nes tikiu paranormaliais reiškiniais, tik ne tais, kuriuos žmonės banaliai aprašo savo pasakojimuose, pavyzdžiui judanti kėdė, dūžtantys indai, atsidaranti spinta...Tokie siužetai neatodo realūs. :-D Bet įdomu paskaitinėti, kai kurios istorijos būna tikrai beveik įtikinančios ir kadangi turiu lakią vaizduotę, skaitydama režisuoju savo siaubo filmą. :-DD
Domiuosi dvasiomis, skaitinėju straipsnius, bet noriu dar įgauti daugiau žinių. Tikrai įdomu kažkas, kas yra nepaaiškinta fiziškai.:3 (yra paaiškinta psichologiškai - žmogaus vaizduotės padariniai, bet manau, jog vaiduoklių apsireiškimų atvejai yra pernelyg dažni tam paaškinimui ._. )

Vartotojo avataras

KIWyMOSy

Apšilinėjantis

189.27 Lt

Standartinė » 2011 Lap 12, 17:06

mano drauges mamukas yra burejes :D ar ragana neatsimenu :OOO sventem su ja helovina ... kviete kazkokias dvasias bet neisejo :?

Vartotojo avataras

Satina

Dalyvis

Vilnius

2,448.18 Lt

Standartinė » 2011 Lap 12, 21:41

Tai mes su drauge kvietėm dvasias ir vieną sykį atrodė, kad adata nesisuka ir manėm jog jos nėra. Apliejom popieriu vašku ir sudeginom. Ir aš nusideginau ranką pirmai galvojau, kad čia šiaip, tik vėjas. O po kelių mėnesių pasireiškė mano draugei vaiduoklis. Ir pasivaidendavo ir naktį gsdindavo. Pradžioje bijojo dabar užkniso. :D

Emmuke

Lankytojas

120.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 27, 21:11

Esu kvietusi dvasia ,kai buvau supykusi ,kai buvau maza,nesiojausi lele rankoje ,kai tik uzsimerkiau pamaciau vaiduokli ...po keliu minuciu susitaikem ir pradejom zaist tiesa drasa,bet su buteliu,vietoj manes padejau lele,ir i jos puse sukinejosi butelys

Vartotojo avataras

xytte

Įsijaučiantis

1,835.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 27, 21:43

Pas mus mieste yra toks namas, daugiabutis 3 aukštų. Po juo buvo maro kapinės. Ir vienu žodžiu, seniai čia aptikom tokius baltus pėdsakus. Nepamenu nuo kur, bet sekėm jais. Ir jie atvedė į to namo rūsį. Tie pėdsakai toki balti ir pėdos. Ne bato, o plika pėda. Tai dar ligi šiolei tik prie rūsio yra tie pėdsakai.
Be to girdėjau, kad tame name, kai būdavo odontologo patalpos (dabar jau nėra), tai ale žmogų nužudė netyčia.. Jis ten pamišo ar kas ten buvo... Bet manau tai išgalvota. :D
Tai pat dar esu girdėjus ir to rūsio legendų. :D

Vartotojo avataras

Fas

Patyręs forumietis

Vilnius.

22,212.34 Lt

Standartinė » 2011 Gru 10, 15:26

Su drauge prieš 8 metus kvietėm, visko prisiskaičiusios buvom, aišku nieko nebuvo. Manau, kad ko žmogus nesupranta ir nežino kaip paaiškint bijo, tada su drauge irgi bijojom, nes save pribauginom ir tiek : D

Vartotojo avataras

Taujankas

Įsijaučiantis

Kėdainiai

1,333.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 19, 23:13

Sėdėjau rusyje vienas( buwom įsirengę sporto salę )ir ant grindų pamačiau dėmę lyg ko pripilta.pačiupinau sausa,tada ji pradėjo judėti lėtai link manes,pasitryniau akis galwojau gal taip rodos bet ji toliau judėjo.pamaščiau kas bus kai pasieks mane tada išėjau nerizikawau.grįžes nieko neradau.

Vartotojo avataras

MantuksxD

Apšilinėjantis

1,324.52 Lt

Standartinė » 2012 Sau 19, 23:50

Taip esu ne vieną kartą bet isimintiniausias šitas:

Mes su draugais nutarėm išsikviesti davasią apleistoi ligoninnes nuėjom i apačia tokį kambariuka labai maža tik stalas ir vietos kur atsisėsti. Pasieme lapa, skreistuvą, pieštuką ir žvakes pasirošiam sensui. Na viskas prasidėjo kaip ir įprastą išsikvietem ją ir pradėjom šneket kol drauge nepradėjo ant jos stumti vadinti visokeis žodžiais. Tada draugas noriedamas visus atbaidyti nuo šitų dalyku specialiai padėjo 5 žvakes (O mes buvom 6) ir pradėjo klausineti kada mirei ir t.t (PRIMENU taip dalyku nieku gyvu negali klausineti nebent sutariat labai gerai su dvąsia bet nepatartina) Na ka visi toliau su ja šnekejom kol neprasidėjo keisti dalykai. Po pirma pasigirdo didelis trenksmas į sieną ir nežmogiškas juokas visi labai isigandom.. Toliau vel trenksmas į sieną ir juokas bet kažkodėl aš jo negirdėjau. po to draugas užsidęges cigarete stovėjo ir ruke pažiures pro duris jis ją pamate iškart pasitrauke nuo duru ir atsisėdo. Visi šnekejom ir aš sėdedamas buvau nuleides galvą ir galvojas kas bus toliau po to nežinau kodėl pakėliau galvą isitikines kad ją pamatysiu taip ir atsitiko tada aš bišk pasitraukiau nuo sienos. Draugas tada pažiurėjo į mane ir paklause matei ją aš atsakiau taip vienas į kitą pažiriejom ir toliau sedėjom tada pradėjo mestis rūkąs TAI LABAI BLOGAS ŽENKLAS Mes visi toliau sedėjom ir uždeginėjom užgesusias žvakes nes jos labai pradėjo užgesineti. Tada draugas nebeiškentes pajeme lapa ir pradėjo deginti to įvykio nepamiršiu niekada kai lapas pradėjo sproginteti. Tada visi bėgom iš tos vietos bet man atsistiko baisus dalykas tas kad kai aš išbėgau iš kambariuko aš paslydau ant nežinau ko ir pamates kad tiesiai su veidu krentu į pilna krūvą stiklo šukiu gerai kad atsiriamiau į sieną atsitojas pradėjau bėgti tai matę mano draugai buvo nesveikai isigandę kad gali pasibaigti man pasibaigti visi tie spiritizmai sensai geru randu ant veido. Toliau prasidėjo visokie vaidenimai man taip baisaus nieko neatsitiko tik tai kad naktį betkuria valandą atsibusdavau ir širdis labai smarkiai plaką o pats visas drėbedamas atsisesdavau ant lovos po 5 sec vėl užmigdavau taip kokius 5 kartus buvo. Na o apsiedimas manau buvo toksai kad labai smarkei ten atgal traukia noriedavau nueiti pats vienas užsidegti pora žvakių ir sedėti. O ji vaidenosi labai paprastai išpildavo šaltas prakaitas užsimerkes girdėdavai jos juoką ir matydavai ją pačia o atsimerkt bijodavai nes žinai kad ją matysi

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Sau 20, 14:45

Mantui nutikes ivykis yra geriausias pavyzdys kodel kviestis dvasias yra pavojinga

Vartotojo avataras

MantuksxD

Apšilinėjantis

1,324.52 Lt

Standartinė » 2012 Sau 20, 16:02

Pritariu po to karto nebekvietu dvasiu :D. Bet jeigu pasiulytu kažin ar atsisakyčiau

Jokn.Dovily

Lankytojas

134.00 Lt

Standartinė » 2013 Lie 31, 13:54

Bijau tas dvasias kviestis man ir taip vaidenasi :D bet šiaip nejuokai jos yra. Labiausiai nervina, kai niekas netiki, kad buvo kas nors nutikę. Nes šiaip vieną naktį taip ramiai miegu girdžiu į duris beldžia, pramerkiu akis ir girdžiu kaip mano kambario durys atsidaro.. Aš visa peršikus guliu ir nežinau ką daryt. Kažkaip įsidrasinau atsisukti ir žiūriu, kad durys vis dėlto uždarytos. Tą patčią dieną, buvau viena svetainėje ir spintelėj krauščiaus ir taip vėl į langą pabeldė bum bum bum. Paukštis negalėjo būt, nes 3 kartus pabeldė. Ir šiaip visokių man nesamoniū būna.

Vartotojo avataras

EnergyMix

Aktyvus dalyvis

2,344.00 Lt

Standartinė » 2013 Lie 31, 14:00

namai tavo apsesti :eyebrow:

Jokn.Dovily

Lankytojas

134.00 Lt

Standartinė » 2013 Lie 31, 14:08

O kai buvau maža prisigalvodavau vėju visokių ir dar labiau vaidendavosi :D ir vieną kartą buvo naktis ir kažką rašiau ir tik girdžiu kapt kapt... Apsisuku, o nieko nėra, o baimės kiek jau klykti žadėjau tik žiūriu lovoje tokia pelkė didėjanti... Jo pažiūriu į lubas...kiauros, o lyjo stipriai ir dar namai naujai išremontuoti :D

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių