Įvairūs Mistika

Ar esate susitikę su dvasiom iš ano pasaulio?

Vartotojo avataras

Jieva.

Įsijaučiantis

2,838.06 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 24, 11:01

Pamenu kai mano klasiokės kvietės bilduką.Užsidarė kambarėlį kur sportinai krepšiai sukabinti buvo,o mes su savo drauge stovim ir laukiam kol tos išlįs.
Laukiam,laukam,nieko nesuliaukiam,tik staiga išbėga mergos iš to kambarėlio sako:
-Vienas krepšys nukrito!
Mes juoktis pradėjom,net pilvą skaudėjo.Vat ir kvieskis bildikus,tai krepšiai ant galvų krist pradės :mrgreen:

--------------------------------------

Saulecija

Lankytojas

Utena ;D

27.04 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 24, 13:10

Esu tai dariusi bet nepatariu niekam to daryti per daug siaubinga ir galima prisizaisti,pvz kaip ant puskes dvasia uzsiunditi ;DDD :o

Vartotojo avataras

Ev.

Forumo gyventojas

Kaunas

40.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 03, 09:51

Niekada šitaip nedaryčiau. Labai bijau pasekmių. :cry:

Vartotojo avataras

Vaidaz

Lankytojas

Druskininkai

880.38 Lt

Standartinė » 2009 Spa 07, 22:08

nezaiskit su tokiom nesamonem nes paskui gyvenime nesiseks busi nelaimingas nes zinau as visa sita nesamone

Vartotojo avataras

cviekas

Lankytojas

98.08 Lt

Standartinė » 2009 Spa 11, 20:06

geriau nezaisti su tokeis dalykais manau :)

Vartotojo avataras

gintariuska6;P

Lankytojas

Kaunas

285.22 Lt

Standartinė » 2009 Spa 11, 20:57

Dar neteko rimtai konors kviestis . Bet vieną naktį kai negalėjau užmigti vis kankinausi ,nes buvo katik perstatyta lova i kita puse netoli durų mano durys turi stiklų. Tai vat negalėjau užmigti tik švyst kažkas balto pro duris praėjo. Aš lb išsigandau ir visa naktį pramiegojau vos neuždūsdama po kaldra. Kitą dieną iškart tėvam sakiau perstatyti lovą , bet jie nenorėjau tad aš pati ją nustūmiau į seną vietą. :)

Vartotojo avataras

adolfina

®espect

5,384.27 Lt

Standartinė » 2009 Spa 11, 22:03

prisiskaičiau dabar baisių istorijų prieš miegą. kaip aš db miegosiu? :cry: :prašau:

Vartotojo avataras

Binix

Apšilinėjantis

mzk

1,267.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 12, 16:37

as uzsiemu tokeis dalykais wisi sneka kad baisu.Pirma kartaa baisu bet paskiau neko.Kai tai darau toks jausmas kad is manes atima gabalelis sirdies ar dar ka nors. Bet pasekmiu buna as jau nebegaliu normaliai valdyti kairiosios rankos :roll: blogai bet nieko . bet as jau neseniai nustojau tai daryti bet dabar kokie spanai :cry: baisu

Vartotojo avataras

Gutsy

Aktyvus dalyvis

Panevėžys

3,369.27 Lt

Standartinė » 2010 Lie 12, 17:17

Atsimenu, kai buvau maža, kvietėm. Tada aš buvau jauniausia ir man buvo labai baisu. Net iš kambario pabėgau. Mane po to tikino, kad jiems pavyko tą dvasią prisikviesti, bet nepatikėjau.

Vartotojo avataras

Pjautuvas12

Įsijaučiantis

549.32 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 06, 17:41

Isvis turi buti visiskas, kad kviest dvasias, anksciau netikejau tais spiritizmo seansais it tt..., bet man pusbrolis sake, kad kartais kai nk nera namie atlieka dvasiu kvietimus, ir jo namuose tvyro kazkokia keista atmosfera, lb baisu ten but, ir mes su kompu kartu zaidem, namie nk nebuvo, nei zmoniu, nei jokiu gyvunu ir staigiai kazkas laiptais prabego, jau kai persiko, begom is namo, ir siaip man sake pusbrolis, kad naktin zingsnius girdi.

Vartotojo avataras

Editukia

Dalyvis

Kaunas

905.91 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 13, 08:49

Kzkada senai mokykloj,neturejom ka veikt.,klasej ant lentos nepiesem dideles duris ,ir visi kartojom duris atsiverkit..duris atsiverkit...Atsivere,bet gaila ne tos :D Kita mokytoja atejo musu tildyt ;D O siap tai nesu kvietus,bet namuose kai bunu viena ,jauciuos tikrai keistai.,jauciu kad dar po namus klaidzioja mamos dvasia...Daznai budama savo kambaryje,laukdama kol tevas su pamote grys girdziu kad grysta,laukiu laukiu,pasiziuriu kad niekas net negryzo.,o taip daznai..Baisoka,bet kai zn kad tai sava gera dvasia kuri tau nieko blogo nedarys,galiu ramiai buti.. :P :-)

Vartotojo avataras

Nyan.

Forumo gyventojas

1,395.64 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 13, 18:49

Editukia - tau tai žiauriai :cry:

Vartotojo avataras

Editukia

Dalyvis

Kaunas

905.91 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 13, 19:05

Nu zinai kai jau ipranti,tai ir atrodo viskas ganetinai iprasta..Reik neimt i galva.. ;)

Vartotojo avataras

Nyan.

Forumo gyventojas

1,395.64 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 15, 12:27

Na, jei įpranti, tai gal ir gerai ;) Bet aš tokia bailė esu, tai bijau visokių šmėklų. :fear: :D

Vartotojo avataras

Editukia

Dalyvis

Kaunas

905.91 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 15, 20:14

tai as irgi., bet kartais idomu :D

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Mamertas, Skirgaudas, Miglė, Pilypas

Imagination.lt