‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
-

M!SS_K!SS
- Dalyvis
-
- kažkur toli toli...
- 2,549.00 Lt
» 2011 Lap 19, 21:57
lankau keturis metus ir man ten labai patinka  nors antroj klasėj jau taip norėjo iš ten išeit, bet kažkodėl nenorėjau to sakyt tėvam ir dabar labai dėl to džiaugiuosi 
--------------------------------------
-

Euthanasia
- Dalyvis
-
- Kaunas
- 4,111.33 Lt
» 2011 Gru 09, 17:09
prieš porą metų baigiau. Ir mielai vėl atgal grįščiau. (: Aišku kažkur ketvirtoj klasėj baisiai norėjau viską mest, bet per daug bijojau tėvų reakcijos ir buvo gaila sukištų pinigų, turint omeny kad jau pusė kelio nueita. Fortepijono mokytoją turėjau tikrai klaikią. Situacija iš gyvenimo: groju pamokoje, ji sako jog su ritmu netvarka, liepė skaičiuot. Skaičiuoju, esu įsitikinus jog gerai, ji pradeda rėkt, kad nieko nemoku, išsiunčia į kitą klasę vienai pasimokyt, o šalia pienino kitą berniuką pasodina. Po 15min ateina tas berniukas manęs pakviest, visas ašarotas, matyt ir jis kažką "netaip" grojo. Grįžtu, skaičiuoju taip kaip ir aną kartą - šįkart jau mat, pasak jos, viskas gerai. Tai grot normaliai taip ir neišmokau, aišku daug ką pagroju, bet jei jau kažkas sunkesnio arba su ritmu sudėtingiau - tai man gilus miškas.
Nors ir pati pernelyg nesistengiau muzikos mokykloj mokytis. Atestate pagrinde aštuonetai.
-

kilas99
- Aktyvus dalyvis
-
- Rozalimas
- 929.11 Lt
» 2011 Gru 26, 23:37
Antrakursis esu  Su trimitu groju  Na man daug idomiau groti su trimitu negu sakysim pianinu (nesmeiziu  ) Nes kazkaip visi buna ''lankai muzikalke? Su kuo groji,, ''ai, su pianinu  ,, .Na vienu zodziu kazkaip idomiau . Ir dabar atsikabinkit su savo klausimais 
-

Pauzė.
- Aktyvus dalyvis
-
- Klaipėda
- 1,577.48 Lt
» 2012 Sau 08, 00:45
Lankau muzikos mokyklą aštuntus metus. Na, praeitais metais baigiau, tai šiemet kartais pasirodau ten tik dėl savęs - į pianiną nueinu, kad nepamiršti greit, ir į kompoziciją, kad praplėsti improvizavimo galimybės. visiškai nesigailiu, kad ten tiek metų laiką leidžiu. Muzikalkė suformavo dalį mano asmenybės. Tą meniškąją pusę, kuri mane kažkiek išskiria iš pilkos minios. Išugdė supratimą, kas yra tikra muzika, išmokė pajausti ją. Nors ir pasenusi mokymo sistema muzikinėse ir daugumai tai tik kankynė (kažkada ir man taip buvo), nes įspraudžia vis dėlto į rėmus mokinius, bet taip pat išugdo geresnius žmones 
-
Akuyukai-chan
- Dalyvis
-
- 2,029.26 Lt
» 2012 Sau 08, 22:30
Norėčiau į muzikos mokykla, bet deja esu jau sena  19, kaip butu saunu, kad butu kokia muzikos mokykla suaugusiems 
-

M!SS_K!SS
- Dalyvis
-
- kažkur toli toli...
- 2,549.00 Lt
» 2012 Sau 09, 15:26
Akuyukai-chan rašė:Norėčiau į muzikos mokykla, bet deja esu jau sena  19, kaip butu saunu, kad butu kokia muzikos mokykla suaugusiems
Tai būna visokių grupių suaugusiems muzikos mokyklose, bet tiksliai nežinau ar visose  bet bent jau Alytuj tai tikrai yra ar bent buvo 
-
Akuyukai-chan
- Dalyvis
-
- 2,029.26 Lt
» 2012 Sau 11, 22:09
Kaip faina  gaila, kad Kretinga nieko nesiūlo, o galėtu 
-

Mildžiūūs
- Apšilinėjantis
-
- Šiauliai.
- 997.46 Lt
» 2012 Vas 26, 19:41
Lankau muziką jau ketvirtus metus. Chorinį. šiaip pernai metais jau norėjau mesti, tačiau pagalvojau kad neapsimoka, vistiek daug jau pralankyta palyginus : D Na o dabar visai pradėjo netgi patikt ir labai džiaugiuos, kad nemečiau ^^
-

Emiliuks69
- Aktyvus dalyvis
-
- Klaipėda
- 3,677.55 Lt
» 2012 Bal 17, 11:55
Lankiau muzikalkę. Bet tokia keista mano istorija su ja. Du kartus mečiau. Įstojau trečioje klasėje ir atlankiau metus, kai pradėjau eiti į antrą klasę, man prisidėjo trečia pamoka specialybės (skersinė fleita), mokytoja dėjo daug vilčių į mane, kaip kiti sakydavo, kad turiu talentą, nežinau, gal ir turiu, bet neištempiau ir mečiau, bet ne dėl specialybės (ji man labai patiko), bet dėl solfedžio, labai nervinaus, neatlaikiau ir mečiau palankius kokius 2mėnesius antros klasės. Praėjo metai ir vėl grįžau, maždaug į spalio mėnesį, pas seną mokytoją nebebuvo vietų tad gavau eiti pas kitą. Pas ją buvo kitaip ir viskas apsikeitė, solfedžio mokytoja taip pat pasikeitė. Pradėjo labiau patikt solfedis negu specialybė. Dabar net ne be prisimenu kada baigiau, bet atrodo kad atlankiau visą antrą klasę ir mečiau trečios pabaigoje, kadangi susipykau su mokytoja, kvietė grįžti, bet negrįžau. Dabar lankau šokius ir esu patenkinta. Net negalvoju apie grįžimą, kažkaip norisi pačiai pasimokinti ir su fleita ir su pianinu, bet nepriverčiu.
-

Kyberiz
- Patyręs forumietis
-
- Molėtai
- 7,044.50 Lt
» 2012 Bal 19, 19:54
Muzikos mokyklą baigiau praeitais metais ir visdar ją lankau, išplėstinį kursą  ir iš tikro, labai dėkoju tai muzikos mokyklai ir mokytojam, nes ten atradau savo pašaukimą muzikuot  D ir dar lankysiu muzikalkę iki 12 klasės, kol išvažiuosiu mokytis kitur 
-

salwiux
- Apšilinėjantis
-
- Zarasai
- 361.63 Lt
» 2012 Rgs 23, 11:55
Šiaip į muzikalkę ėjau gitara grot . Bet miestelis mažas, visi į ta skyrių sulindę tai man vietos neliko . Todėl nuėjau grot akordeonu . Dabar visai nesigaliu . Jau šeštus metus groju, su akordeonu rankose man daug linksmiau, geriau . Važinėju į konkursus, neretai pasiseka kokią pergalės plunksnelę pešti . ;) Šiaip tai esu praktiškai vienintelis grojantis šiuo instrumentu, nes mūsų vos keli, ir visi pasileide ir apsileidę, todėl mane kaip ir miesto muzikantu laiko . :D tai va. Nori mūsų "menūškę" uždaryt, bet nė velnio neleidžiam! :D
-

CheminėRomantika
- Dalyvis
-
- Zarasai
- 624.95 Lt
» 2012 Rgs 24, 19:34
Salvijau, kokie žmonės. : D
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
|
|
|