Įvairūs Studijos, mokykla

Muzikos mokykla

Vartotojo avataras

Kyberiz

Patyręs forumietis

Molėtai

7,044.50 Lt

Standartinė » 2010 Bal 08, 14:56

O tai muzikos teorija ne tas pats kas solfedis? :o

--------------------------------------

Vartotojo avataras

CheminėRomantika

Dalyvis

Zarasai

624.95 Lt

Standartinė » 2010 Bal 08, 20:43

Man irgi atrodo kad tas pats.;D
- o pas mus konkuruoja su Dusetų ar Degučių menuškę (nežinau kuriam ten kaime yra ji tiksliai). :lol: :lol:

Vartotojo avataras

Kyberiz

Patyręs forumietis

Molėtai

7,044.50 Lt

Standartinė » 2010 Bal 08, 21:46

Pas mus tai ne mokyklos, bet vokalistai kaip ir konkuruoja :D Su Visagino Česlovo Sasnausko mokyklos vokalistais :D Bent jau taip tyliai :D

Vartotojo avataras

Caramellita

Aktyvus dalyvis

7,242.34 Lt

Standartinė » 2010 Bal 09, 15:46

Lankau jau septintus metus, šiais baigsiu.
Išties, būna dienų, kai atrodo vat paimsiu ir mesiu, nes nebėra kantrybės, bet būna ir tokių, kai jau reikia eit namo, bet dar nenori...
Groju fortepijonu, pabaigusi norėčiau groti smuiku arba gitara. Taipogi, akomponuoju savo muzikos mokyklos orkestrui. Važiuosim į Švediją balandžio pabaigoj. Labai smagu būna, draugų daug ir šiaip, gera kompanija :]. Nuostabi mokytoja.
Nepatinka muzikos istorija. Kartais jau atrodo užmigsiu. Labai nuobodu. Suprantu, kad reikia turėti šiokį tokį išsimokslinimą apie kompozitorius ir panašiai, bet...man būna labai nuobodu.
Mėgstu solfedį. Patinka man ten. :]
O ir dirigavimas neblogai einasi.

Žodžiu, rekomenduoju absoliučiai visiems, kas nori ir gali eiti. Susirasit naujų draugų, gerai praleisit laiką. :]
Nors surys gana nemažai laisvalaikio, garantuoju, kad nesigailėsit.

quiet

Dalyvis

Kelmė

3,748.15 Lt

Standartinė » 2010 Bal 09, 16:23

Vienus metus ėjau kanklėmis grojau pabodo :D

Vartotojo avataras

CheminėRomantika

Dalyvis

Zarasai

624.95 Lt

Standartinė » 2010 Bal 10, 17:11

Kyberkiz : iki šiol nesuprantu žmonių. kam reikalinga konkurencija? jeigu dainuosi ir ''gaminsi'' savitą meną iš širdies, pavyks 100 kartų geriau, negu konkuruoti su kažkuom kitu, ir viską daryt dirbtinai;D
Caramellita : mūsų panašūs nusiteikimai ;)
quiet : o tai tau..;D pas mus tai tu kanklių nuo amžių žilų nebūta:D

Vartotojo avataras

Kyberiz

Patyręs forumietis

Molėtai

7,044.50 Lt

Standartinė » 2010 Bal 12, 15:01

Tam, kad yra stimulas kažko siekti. Aišku, jei to nori visi. Tada būna tikslas. :)
Reikia veržtis į priekį :D

Vartotojo avataras

Bett'

Dalyvis

Vilnius

3,205.03 Lt

Standartinė » 2010 Bal 15, 19:59

Labai norčiau išmokti groti pianinu (yamaha labiau), dabar man 15 metų, prieš 3 metus lankiau metus pianiną, bet jau neprisimenu ne kažin ką (t.y. nieko :roll: Brolis lanko ąžuoliuką ir taip pat groja pianinu jau 5 metus.
Norėčiau ir aš išmokt, bet ar ne per vėlu? Man jau tiek metų, o reiktų viską nuo 0 pradėt. Kaip sakot jūs?
O gal rinktis gitarą? :roll:

Vartotojo avataras

SoOf.^

®espect

Kaunas

5,539.04 Lt

Standartinė » 2010 Bal 15, 20:36

Į pianino specialybę tavęs nepriims.

Vartotojo avataras

CheminėRomantika

Dalyvis

Zarasai

624.95 Lt

Standartinė » 2010 Bal 16, 11:02

Bett' rašė:Labai norčiau išmokti groti pianinu (yamaha labiau), dabar man 15 metų, prieš 3 metus lankiau metus pianiną, bet jau neprisimenu ne kažin ką (t.y. nieko :roll: Brolis lanko ąžuoliuką ir taip pat groja pianinu jau 5 metus.
Norėčiau ir aš išmokt, bet ar ne per vėlu? Man jau tiek metų, o reiktų viską nuo 0 pradėt. Kaip sakot jūs?

jeigu yra galimybės - privatus mokytojas. Tiek te galėčiau pasiūlyt. ;}

Vartotojo avataras

andriussss

Dalyvis

Gilioj Žemaitijoj

2,082.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 17, 23:27

As tai kaip vienus metus baiges. Grojau su puciamuoju o antras buva akardeons. Bet zinokit man tai paskutiniai metai buva sunkiausi ypac solfe buva tokia duhi, kad atleisk martynai. Taciau gerai kad baigiau ir dabar nors šiek tiek apie muzika nusimanau. As tai patarciau eit i muzikine daug suzinosit.

Vartotojo avataras

Caramellita

Aktyvus dalyvis

7,242.34 Lt

Standartinė » 2010 Bal 18, 12:22

Bett' rašė:Labai norčiau išmokti groti pianinu (yamaha labiau), dabar man 15 metų, prieš 3 metus lankiau metus pianiną, bet jau neprisimenu ne kažin ką (t.y. nieko :roll: Brolis lanko ąžuoliuką ir taip pat groja pianinu jau 5 metus.

Iš tikrųjų, šitokio amžiaus paaugliams pirštai, nuolatiniai negrojant, pasidaro nelankstūs, tad išmokti groti pianinu yra laaabai jau sunku.

Geriau imk gitarą, nes kaip Sofija sakė, į fortepijono klasę tavęs nebepriims.

barakuda

Dalyvis

6,408.22 Lt

Standartinė » 2010 Bal 25, 00:26

baigiau, vileikos muzikos mokykla :} 8 metus grojau smuiku, pora pianinu ;}
ir solfedis tai tas dalykas, kur mokosi apie intervalus, natas ir akordus ir kita mesla, o muzikos istorija, kuri aiskina apie kompozitorius ir ju istorijas nuo a iki z

Vartotojo avataras

Tyliai

Dalyvis

UK

339.12 Lt

Standartinė » 2010 Geg 15, 16:40

Praleidau joje 11 metų. Gavau du atestatus.;D Grojau smuiku, pianinu, gitara. Taip pat vokalą treniruoti bandžiau porą metų.

Vartotojo avataras

Satina

Dalyvis

Vilnius

2,448.18 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 10, 12:54

Lankau muzikos mokyklą "Liepaitės" . Kartais užknisa, bet šiaip jeigu ten ateini su bloga nuotaika tai visada išeini su gera. :-)

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių