Įvairūs Studijos, mokykla

Muzikos mokykla

Vartotojo avataras

CheminėRomantika

Dalyvis

Zarasai

624.95 Lt

Standartinė » 2010 Bal 04, 20:16

Nežinau yra nėra šios temos. Bet jai ką - tegu trina :D
Tai va jau 5metus lankau 'menuškę' šiaip patinka, tik kartais pasidaro liudna, visi bėga laukan po pamokų, o tu groti-groti-groti ; D.
Jos dėka atradau savo ''arkliuką'' :lol: groju pianinu, sekasi nelbogai, važiuoju į konkursus, būna pasisekimų - laimėjimų. :D nu čia visai nukrypau nuo temos.; D
tai va, kas lanko, patinka, nepatinka??
reiškitės čia - muzikos manai, lankantieji muzikos mokyklą, ir ne. : ))
Lauksiu diskusijų. ;)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Deisiukia

Dalyvis

Skuodas

543.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 05, 10:50

Lankau "Yamaha" klasę, berods baigiu trečiuosius metus. Pamokos vyksta kartą savaitėje, vieną valandą. Turim pačią nerealiausią mokytoją, kurios dėka, man Yamaha klasėje labai patinka :play:

Vartotojo avataras

Kyberiz

Patyręs forumietis

Molėtai

7,044.50 Lt

Standartinė » 2010 Bal 05, 12:12

Lankau chorinį dainavimą :) Dar pianiną ir solo :) Jau šeštokas, kitais metais egzai baigimo, bijau :D Šiaip patinka, kitais metais (arba po baigimo) matyt dar eisiu gitara mokytis.

Vartotojo avataras

CheminėRomantika

Dalyvis

Zarasai

624.95 Lt

Standartinė » 2010 Bal 05, 19:00

Pas mus tai pvz nėr to chorinio dainavimo. tik šiaip kaip pamoka choro. ir nėr atskirai dainavimo mokytis (menuškei) be jokių instrumentų privalomų. tik šiaip keli pas direktorę mokosi. bet vis vien - myliu savo 'menuškę' :D

Vartotojo avataras

Baigtė

®espect

Reykjavik

3,504.31 Lt

Standartinė » 2010 Bal 05, 19:39

Lankau muzikos mokyklą, pianinu groju. 4 metai.
Mėgstu grot, neblogai sekasi. Tik kartais pagalvoju ar ne bereikalo lankau, nes nemanau, kad ateitį siesiu su muzika. Nors vistiek manau, gal pravers. :)

Vartotojo avataras

And_me

®espect

Vilnius

667.38 Lt

Standartinė » 2010 Bal 05, 19:57

Lankau, jau šešta klasė. Specialybė smuikas, antras instrumentas fortepionas, dar būna papildoma pamoka - ansamblis (smuikų), tai su juo labai dažnai koncertų būna, jau per kovą 4 buvo, dar 3 tikrai bus iki mokslo metų galo, bet vis planuojam naujų. Ir labai smagu būna.
Šiaip labai norėjau gitarą imt antrą instrumentą, bet džiaugiuos, kad neleido (nžn kodėl), nes dabar lankau privačiai, tai ten irgi labai faina.

Vartotojo avataras

Frunde

Patyręs forumietis

Vilnius.

11,521.23 Lt

Standartinė » 2010 Bal 05, 21:16

Einu pasireikšt. ; DDD
Lankau tą šūdo krūvą SEPTYNIS METUS muahahaha ir šiais metais baigsiu. AŠ TOKIA LAIMINGA!!! :D Tik žiauriai bijau : :) ai, pianinu groju. : D*** šiaip žinokit nepatariu eit grot nu nebet išties norit, tai draugų rekomendacijų mokytojai paprašykit. <:

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 05, 23:11

Mano draugė kiekvieną dieną skundžiasi kad reik išmokt muzikos mokyklai tą, aną, dar tą ir t.t. . Ir ką žinau, keistoka be noro šitiek metų lankyt muzikos mokyklą vien dėl diplomo. Nu, aišku tada jau daug kur keliai atsiveria, bet jeigu nenori, tai kam tada?

Vartotojo avataras

SoOf.^

®espect

Kaunas

5,539.04 Lt

Standartinė » 2010 Bal 05, 23:23

Tai kad dažniausiai vaikai pradeda lankyt muzikalkę savo noru, o paskui tėvai priverčia pabaigt.

Vartotojo avataras

newisai_protinga

Patyręs forumietis

Kaunas

0.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 06, 00:40

Lankiau aš tą muzikos mokyklą. Taip joje kankinausi, taip jos nekenčiau, bet kadangi dabar jau du metai kaip aš ją baigus, tai visai džiaugiuosi, kad baigiau :D Išlavinau savo klausą, balsą, nenusidanuoju kaip beveik visi :D dar galiu iš interneto susirast natas, pavyzdžiui Linkin Park ' Numb ir grot sau su pianinu ; D. Va va, Naudos yra ; D. Tik tas solfedis, muzikos istorija ir dirigavimas šioks toks išmanymas (gan menkas pas mane) dabar naudingas nėra ; D. O tiems, kas lanko siūlau lankyti į sveikatą ; D. Baigsit - didelė tikimybė, kad vėl užsimanysit (man taip ir atsitiko) :D O baigiamieji egzai baisūs nebuvo, net diriguot prieš chorą kai belekiek žmonių stebi nėra baisu, o net visai fainai ; D. Gėlių daug gaunama tada pavyzdžiui ; D. Nu žodžiu, muzikos mokykla yra gerai. Pasiilgau net tos sumautos muzikos istorijos ir nekenčiamojo solfedžio :D

Vartotojo avataras

Kyberiz

Patyręs forumietis

Molėtai

7,044.50 Lt

Standartinė » 2010 Bal 06, 07:16

Diriguot neturėtų būt baisu man :D Chore visi pažįstami, tai tik pastovėt ir pasimosikuot :D Bijau dėl solfedžio, kaip aš paskaitysiu iš lapo? :D
newisai_protinga, o kiek pas jus metų dirigavimas? Nuo 7 klasės prasideda?

Vartotojo avataras

newisai_protinga

Patyręs forumietis

Kaunas

0.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 06, 14:43

Tiksliai žinok nepamenu, bet atrodo jo, nuo 7 ; D.

Vartotojo avataras

CheminėRomantika

Dalyvis

Zarasai

624.95 Lt

Standartinė » 2010 Bal 06, 14:54

And_me : aš irgi ansambliu groju. Jau 4metus ;} daug kur su juo esu laimėjus, ir šiaip patinka ansmabliu groti (pianinu) kažkaip išeini į sceną ir net nebaisu būna, o pvz vienam tai .. :D
SoOf.^ : daugybę tokių pažįstu. ; )
newisai_protinga : oo. solfedis. šiaip aš jo nemėgstu.;DD beet .. mokytoja siaubingai gera;DD o istorijos nebėėr. mokytojas išėjo į penciją, o daugiau mūsų mieste muzikos ist. mokytojų nėra. praitais metais vienus metus pasimokiau istorijos, ir viskas.; D
Frunde : sveikinimai baigiančiajai . ;) ;D
-- hmm. pas mus tai dirigavimo nemoko :D .. (šiaip pas mus daug ko nemoko;D pusę mokytojų į penciją išėjo;D )

Vartotojo avataras

Kyberiz

Patyręs forumietis

Molėtai

7,044.50 Lt

Standartinė » 2010 Bal 06, 21:54

Tai dirigavimą moko, jei yra chorinio dainavimo specialybė. Nu čia kaip ir dalis viso to, nes ruošia tokį kaipo chorvedį (nu aš taip supratau) :D dar reikia ir vieno kūrinio kiekvieną balsą atskirai padainuoti ir nežinau ar ir dainos akompanavimas prie chorinio, ar prie grojimo skaitosi :)

Vartotojo avataras

supersun

Dalyvis

Kaunas

2,388.15 Lt

Standartinė » 2010 Bal 08, 13:36

lankau velniava ten pas jus tai gerai solfe lengva muzikos istorija lengva pas mus ziauriai konkuruoja su ciurlionke ir todel ten taip sunku tipo aukstas lygis dabar dar yra muzikos teotija ir harmonija patikekit i naujalio muzikos gimnazija geriau nestot

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių