Šiandien žiūrėjau filmą
nu čia nuo skonio priklauso ir tiek.Šiaip iš šalies žiūrint,tai nėra blogas tas filmas,netgi gana unikalus ir šarmingas,bet man tai nelabai tokio stiliaus. Amores Perros - kažkaip taip ir galvojau,kad nepatiks,tai nelabai daug ir tikėjaus,plius man prailgo jis ir šiaip nepatinka tokie,6. Maria,Full Of Grace - šitas tai įdomiai susižiūrėjo,nepasakyčiau,kad labai meniškas,bet gana žiaurokas,nors nežinau,kiek ten realybės.8.Turėtų patikt tiem,kas mėgsta paprastus ir įdomius filmus. Godfather - tiesiog tobulas man šis filmas,kokia vaidyba,koks scenarijus,kinematografija,nu tiesiog vienas iš nedaugelio tobulų filmų.10.
Man pasirodė nelabai baisus, nes mane daug lengviau išgąsdint visokiom dvasiom ir panašiais dalykais, kurių čia nebuvo Nepaisant to, kraupu ir žiauru, kadangi panašūs dalykai pasauly yra vykę ir ne kartą, todėl toks paprastų žmonių terorizavimas be priežasties man pasirodė labai reali idėja. :/ O šiaip, filmas gal visai nieko toks.‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |

Nepaisant to, kraupu ir žiauru, kadangi panašūs dalykai pasauly yra vykę ir ne kartą, todėl toks paprastų žmonių terorizavimas be priežasties man pasirodė labai reali idėja. :/ O šiaip, filmas gal visai nieko toks.