Įvairūs Gyvūnai

Fretkos

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,705.06 Lt

Standartinė » 2011 Sau 12, 22:21

Ooo, aš tai Mindaugą turiu, penkiolika metelių jau. Vakar pas veterinarą vežiau, nes kirmelių turėjo -_-'
Paskutinį kartą redagavo kara 2011 Sau 12, 22:21. Iš viso redaguota 1 kartą.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

kavamanija

Patyręs forumietis

Autostrada Vilnius- Panevėžys

54.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 13, 02:03

Kad ją į narvą įkišt- reikia naujo narvo :-)

Vartotojo avataras

kavamanija

Patyręs forumietis

54.00 Lt

Standartinė » 2011 Bal 15, 22:03

ak, kokie protingi mes čia. :-)
Pati fretka gal kartoninėj dėžėj augini? Jei augini(kuo aš abejoju ar išvis augini), tai man Tavo gyvūnėlio labai gaila. Pirmiausia, šeškas beveik iš bet kokio dydžio kartoninės dėžės išliptų, antra- jis ją griaužtų ir prisivalgytų popieriaus, kas gali baigtis vizitu pas veterinarą, trečia- jis nėra labai jau švarus gyvūnas, o kartoninė dėžė- popierius, kuris geria kvapus, kaip Tavo manymu, tokią dėžę valyti? Ir galų gale, norėtum pati būti įdėta į kartoninę dėžę, pro kurią nieko nematai?
Jei neturi, ko protingo pasakyti, geriau išvis patylėti. :) suprantu, paauglystės kaprizai, bet nebūtina savo sarkazmo kišti, kur jo nereikia ;)

Vartotojo avataras

Citrinute

Patyręs forumietis

22,825.21 Lt

Standartinė » 2011 Geg 10, 15:55

Agness rašė:
Nereikėtų lyginti šeškų su graužikais, jie plėšrūnai. Bet šeškai bent turi charakterį ir protą, ne tai kaip kvaili žiurkėnai, kuriems reikia tik ėsti ir miegoti.
O tai dėl ko nepatinka ?

Va butent del to ir noriu sesko nei kazkokio trusiukio ar ziurkeno. Nes jie tik tupi tame narve ir ner ka su jais veikti. Seskus labiau sulyginciau su katemis ar sunimi, nes jie yra labai zaismingi ir protingi.

Vartotojo avataras

kavamanija

Patyręs forumietis

54.00 Lt

Standartinė » 2011 Geg 15, 19:44

ir nagli :cha:

Vartotojo avataras

Krystele

Lankytojas

212.00 Lt

Standartinė » 2011 Lie 14, 16:16

Taciau prieziura yra pakankamai sunki.
Dabar kai pasiziuriu ir pasiskaitau, vis daugiau yra ismetama sesku i gatve arba daliami is ranku i rankas (fretka ne tas pats kas seskas:)) Kodel? Todel kad zmones pamato ju nutraukas, pasako, oj kokie meiluciai, kokie fainuciai ir pyst nusiperka. Ta pacia diena prasideda, kandziojimas, sikimas kur papuola, agresija ir visa kita. Visi gyvunui stresas. Kai seskas kandziojas kokia savaite, seimininkai jau ima skustis, kad seskas laukinis, kita diena pasirodo dovanojimo ar pardavimo skelbimas.

As pati kai isigijau seska labai bijojau, kad darysiu kazka ne taip, kad dr nepakankamai apie juos zinau, nors apie 3 savaites pries pasiimsant seska kiekviena diena skaiciau sesku forume kiekviena tema, svetainej kiekviena straipsni. Na bet ka, auginu lyg ir sekmingai:)

tai gyvunai kurie reikalauja daug demesio meiles kantrybes, ziniu, nes vistiek ju skrandis labai jautrus ir tik kas iskart gali baigis mirtimi. taip pat j veterinarines islaidos yra nepigios. uz sunkias operacijas kelis simtus galima paklot. o dar ir turi specifini kvapa, todel jeigu gyvenat su tevais butinai su jais tarkites ar bus lesu, laiko ir pan, na o jei askirai gyvenat irgi patariu rimtai apgalvoti sesko isigijima:)

Vartotojo avataras

MeezYyY

Aktyvus dalyvis

Kauno raj.

13,762.56 Lt

Standartinė » 2011 Lie 17, 15:24

akivaras rašė:Laikau fretka vardas alina amzius 17, kandziojas kaip velnio ispera :x

Kažką tu čia ne to suvėliai,kiek žinau šeškai taip ilgai negyvena.Jie gyvena ilgiausiai 8-12 metų..

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2011 Lie 29, 23:15

Gražūs, bet turbūt bijočiau jų, kandžioja turbūt stipriai.

Acid Drops

Aktyvus dalyvis

4,587.07 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 05, 17:51

Neišpasakytai gražūs man jie, laikyčiau tikrai, bet pakanka ir vienos katės. :D

***greta***

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 12, 15:24

As tai turiu fretka.Tikrai su visais sutinku jie labai mieli ir zaismingi.

Vartotojo avataras

colikke

Apšilinėjantis

348.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 14, 17:10

oj kaip noriu fretkos... mes su teciu pamete galvas del ju, o mama kaip tik nesutinka niekaip, o ir vietos nera, cia ir suo ir kate, dar ir triusis... :)

Vartotojo avataras

Citrinute

Patyręs forumietis

22,825.21 Lt

Standartinė » 2012 Vas 03, 19:06

Siaip seku prieziura iš tikrųjų labai sunki. Yra visiskai kitaip nei raso, skaitydavau tiek leituviskus tiek angliskus straipsnius, tipo vienam, kad jia priziuri tinkamai jie nesmirda, arba, kad kai pripranta prie dezutes tai ten ir daro, nors retkarciais gali ir ''nuklysti'', arba kad kakiai lengviau nei kates yra valomi (which is tatal busllshit). Mano seskius kai daro tai daro po gera kruva i diena net nespeji valyti, o jai i koledza einu tai iš viso. Daryk ka nori vistiek jie tures savo kvapa. Namuose mes jos jau net nebelaikom nes tiek smirdi.Tai gerai, kad UK oras geresnis tik -2 laipsniai. Bet siaip iš tikrųjų labai daug vargo narvas turi buti valomas kekviena diena.

Intec kiek girdejau buna kai kandziojasi, bet tikrai ne stipriai, mano tai tiktai kai buvo mazike, bet dabar kai tik zaidzia ir labai silpnai. Nezinau kodel bet jiems labai kojos patinka, labai prie ju puola, tai reikia ziureti kai vaikstai.

Vartotojo avataras

kavamanija

Patyręs forumietis

54.00 Lt

Standartinė » 2012 Kov 03, 02:07

Mane tai, kas labiausiai nervina, jog maniškė įprato keltis 4-5 ryto ir tada groja per narvą, tipo išleisk, einam žaisti.. :( ir miegot neįmanoma.. tai ir žaidi 1-2h, po to vėl nueini miegot, pamiegi dar valandą ir keliesi į paskaitas.. Tai zombiu pavirst galima. Žiauriai vargina. Ir negaliu atpratint..išvis kartais pagalvoju, jog ne man, studentei, tokį gyvūną auginti, aplamai šiuo metu nebeįsigyčiau jokio gyvūno, tiesiog per daug laiko atima, kurio ir taip nėra. Ryte išeinu, naktį grįžtu, o tas gyvūnas liūdi ten vienas namie, dar prisigalvoja visokio gėrio (pabėga iš narvo, namus sujaukia..), bet atiduot dabar irgi nesąmonė kažkokia, gaila, prisirišom viena prie kitos ir pan...nekenčiu aš tokių kur žmonės įsigyja gyvūną ir po to dovanoja bet kam, nes užknisa, jog susitvarkyt negali.. o tam vargšui stresas ;O Žinau vieną šeškiuką, kuris jau ketvirtus šeimininkus turi...
tikiuos, kad bisq su laiku pasens mano žvėriukas ir nebeves iš proto.. ;D :fish: nors ir šiaip po truputį rankinė darosi, anksčiau neįmanoma glostyt buvo, dabar pati ateina, atsigula ant kelių

Vartotojo avataras

chilly

Forumo gyventojas

Kaunas

2,481.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 21, 01:32

Citrinute rašė: Nezinau kodel bet jiems labai kojos patinka, labai prie ju puola, tai reikia ziureti kai vaikstai.

Maniškei irgi kojos patinka:d iškart puola,tai net yra krimstelėjus mano kojos pirštų :d

Vartotojo avataras

Coyote

Apšilinėjantis

Kaunas

855.71 Lt

Standartinė » 2012 Bir 20, 22:54

Nuostabūs gyvunėliai,liepos mėnesį turėčiau šešką įsigyti. ;)

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių