Jeigu nori išsamesnės info geriau apsilankyk www.ferret.lt
Ten pasiskaičius tikrai viską sužinosi, o jeigu kas nors bus neaišku galėsi paklausti veisėjų.
Fretkos
O dėl ko nori suleist ? Aš tai siūlyčiau kastruot. http://www.ferret.lt/page-id-43.html
Nereikėtų lyginti šeškų su graužikais, jie plėšrūnai. Bet šeškai bent turi charakterį ir protą, ne tai kaip kvaili žiurkėnai, kuriems reikia tik ėsti ir miegoti. O tai dėl ko nepatinka ?
O tu pasakyk, jei neiškastruosi ir nerasi kito šeško ji numirs, o jei suleisi, tai ir turėsi suleidinėti šešką visą likusį jos gyvenimą, po 2-3 vadas per metus, kai šeškiukų gimsta ~10. O jei atrodo, kad gali iš jų daug užsidirbti, tai netiesa, tik eina pinigai į minusą. O kiek laiko šeškei dabar ? Daug kam atrodo operacija baisus dalykas, bet mano šeškas jau tą pačią dieną po operacijos atsigavo, tavo žaismingesnis, nebesmirdėjo taip ir nebesikandžiojo kaip anksčiau. O dėl žiurkėnų, tai aš turėjau du, tai kažinau, jokio įdomumo juos augint. Mamos prašiau,bet sako kai išsikraustysim,o išsikraustysim vasarą arba rudenį į nuosava namą,nors turiu šunį tai spėju nesutars,bet reiks bandyt,neleisti į tuos kambarius kur mano šuniukas yra,nors tada dar pirksiu šunį vokiečių aviganę tai su dviem šunim nekas bus.
O šiaip nerealūs gyvūnėlei,mieli ir pan. ![]() ![]() ‹ Įvairūs ‹ Gyvūnai |