Licėjus. Stojamieji 2012
28 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
heyhey! šiais metais stoju į licėjų, nes taip jau buvo seniai suplanuota, mano brolis ten mokėsi, šiaip noris pakeisti aplinką (įskaitant faktą, jog savo mokykloj mokaus devintus metus) irr. žinoma teko girdėti skirtingų nuomonių, bet daug kas sako, kad ten draugiški žmonės, nėra gilinamąsi vien į kažkokias mažvaikiškas detales, kaip tarkim, kas rūko, trainiojasi po visus klubus, barus - tas pavyzdys. na, žodžiu.
o šiaip stojamiesiems ruošiaus, labiausiai bijau geografijos, nes kad ir kaip bebūtų man žemėlapiai yra labai sunkus dalykas! ehm, pradedu sirgt, šiandien sėdžiu su temperatūra tai LABAI tikiuosi iki šeštadienio bent jau KAIP NORS atsigaut, nes jei ne, tai bus ypatingai nejauku ir nesmagu rašyt egzaminus su varvančia nosimi ir skaudančia gerkle. all in all, kaip bus taip bus, stoja dar 2 mano bendraklasės, buvau atvirų durų dienoje (beje, ar pats/pati ten lankeis?:o), pasižiūrėjau ir man patiko! tad tad tad. O šiaip SEKMĖS VISIEMS STOJANTIEMS, nes egzaminas LABAI neužilgo:D Dėkui už išsamų atsakymą!
Asmeniškai aš labiausiai bijau istorijos bei matematikos. Tai yra mano silpnoji vieta. Atvirų durų dienoje nesilankiau, nes iš tikrųjų net nesitikiu įstoti į licėjų, jau gan senokai esu nusiteikęs pesimistiškai. Man užteko to ką pamačiau nešant prašymą - kitokią atmosferą. Nėra už ką!
Oh, dėl istorijos, tai turbūt čia nelabai pozityviai nuteikiantis mane kaip mokinę daiktas, bet mūsų mokykloje kasmet yra rengiami tokie dalykai kaip žodinės įskaitos. Šiais metais kaip tik pasitaikė istorijos. Aišku, visi ten dejuojam, bet kadangi ta įskaita vos ne iškart po egzamino ir mokytis jai reikia visus du vadovėlius, kadangi niekad nežinai kokį bilietėlį ištrauksi, tad tai man pravers laikant egzaminą (TIKIUOSI). O matematika man visai patinka, skirtingai nuo fizikos:D Dėl nusiteikimo tai hmmm, nu mane jau nuo LABAI seniai vis po truputį kalbino Licėjaus link, dabar tai tapo išvis kasdienine tema, tėvai labai tikisi, jog įstosiu, aš ir pati noriu, kadangi jei ten nepateksiu, mama stums į kitas mokyklas, kurios man nelabai prie širdies. Taip, žinau, kad griežtai mano šeimoje šiuo atžvilgiu, bet tokie jau tie tėvai:| Anyway, baimės neturiu bent jau kol kas, na žiūrėsim kaip ten bus. Nepatariu nusiteikt labai pesimistiškai, pasitikėjimas savimi bei noras yra pliusai. Nors dėl savęs net nebežinau dabar:| O TAIP, telieka tik laukti šeštadienio! Šiandien atsibudau, truputį ligota, bet bent jau ne taip, kaip dažniausiai kai susergu rytais. Gerklę skauda tik truputį, o šiaip viskas +- gerai. Pasikartosiu matematiką šiandien, geografiją ir beliks tik LAUKTI. O laukti šiaip visai laukiu.
Na, aš planuoju žygiuot į Jėzuitus, jei ten ką. :} Pasipasakosiu ir aš
![]() ![]()
28 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |