Tikrai, kam tokias skyles daryti, kad paskiau prisiuvineti ausis reiketu?
Ausies spenelio skylės didinimasnebe pirmą kartą į šitą temą rašau,bet nepamenu ką tuomet rašiau ,tai rašau vėl
![]() viena ausis mano 2mm kita 3mm c: jeigu kiek ištinsta ausis,tai išsitraukt ir įsidėt mažesnį ar išvis išsitraukt?..ar praeis?:D ir ar nieko tokio,jeigu kažkiek puliuoja,ar ten kažkas kitkas darosi,nes kai ištraukiu ragiuką ,tai jis toks šlapias būna,blizga.ai ir dar kažkokiam forume skaičiau,kad negalima peroksido naudoti kai platinies,ar čia tiesa? nes aš visada išsitraukus nuvalau peroksidu ragą ir pačią skylę pavalau. ir pvz jeigu nulakuoju jį kokiu raudonu nagų laku,tai tas lakas nekenks ? D žinau ,aš kažkokia paranojikė,bet kitaip negaliu DGnukas- jeigu auskarai kabantys,tai galima įtalpinti į ta pačią skylę gi,o jeigu ant 'vinukų' tai irgi sutalpinti galima,pritaikius tunelį/ragą arba antras skylutes prasiverti. ![]() Sutinku
Pas vienus graziai atrodo, o pas kitus visiskai netinka. Bet ir nesmerkiu zmoniu uz toki isvaizdos pagrazinima, cia ju asmeninis reikalas, as neturiu jokios teises kazka sakyti pries Man paciai netiktu, bet ir nenoreciau tokio papuosalo. Tiesiog tai ne man Rašiau prieš tau, kad negražu, bet dabar pakeičiau nuomonę. Norėčiau mažo,kokių 5-6mm tuneliuko. Tik tuo, kad kažin kaip atrodytų, jeigu vienoj ausy tuneliukas, o kitoj kabantis auskaras. Gal kas turit taip? Neatrodo baisiai? Ir per kiek laiko užgyja?
emilija-neatrodo,atrodo labai savotiškai ir gražiai.: ) plius į tuneliuką gali irgi tokį pat kabantį auskarą įsidėt. o užgyja tai čia tipo praplatinta skylė? gan greit. po savaitės maždaug jeigu 5-6mm buvo.still manau,kad visiems skirtingai,kiti sako,kad per naktį užsitraukia ir pnš,nors man taip nebuvo.
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |