Įvairūs Mistika

Egzorcizmas

Akuyukai-chan

Dalyvis

2,029.26 Lt

Standartinė » 2012 Sau 17, 14:28

Taujankai,o kodėl tu domiesi mistika?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Taujankas

Įsijaučiantis

Kėdainiai

1,333.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 17, 14:30

Aš mačiau levitaciją 2005m. Tada ir prasidėjo.

Akuyukai-chan

Dalyvis

2,029.26 Lt

Standartinė » 2012 Sau 17, 14:34

omg, kai jėga .-. hmm,o aš vis ieškau dėl tu dvasių.
Papasakok plačiau, kaip buvo su ta levitacija, jeigu pameni :)

Vartotojo avataras

Taujankas

Įsijaučiantis

Kėdainiai

1,333.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 17, 14:43

Buwo shaolinio wienuoliai jai žinai lietuvoje jie demonstravo levitaciją esu mates daug dokumentikos to mokėsi draugas,patikėk lietuwoje yra tai sugebančių.bet tam reikia daug metų mokytis technikos.teko girdėti kad klaipėdoje yra ezoterikos mokykla.buwau susisiekęs su jos wadovu.jis sakė kad pats galys pakilti kelis metrus ,aš to nemačiau tai to nepatwirtinsiu.po to jis kažkodėl nenorėjo bendrauti toliau.gal apsišaukėlis.jis apie telekineze pagrinde paskleides info internete.

Vartotojo avataras

Taujankas

Įsijaučiantis

Kėdainiai

1,333.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 17, 14:45

Tu paieškok bibliotekoje knygų aš ten esu įdomių radęs senowinių gali pasisekti.

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Sau 17, 15:30

Akuyukai-chan rašė:aciu, pameginsiu o ten apie ka mazdaug filmas? :) papasakok

Jei trumpai tai apie du brolius, kurie kovoja ir turi kitokiu reikalu su antgamtiniais reiskiniais - angelai, demonai, vampyrais, dvasiomis, bildukais ir t.t.

Pasiziurek, tikrai nenusivilsi

O pasiziurejus parasyk komentara cia:
supernatural-t48792.html

Akuyukai-chan

Dalyvis

2,029.26 Lt

Standartinė » 2012 Sau 17, 16:43

Taujankas rašė:Buwo shaolinio wienuoliai jai žinai lietuvoje jie demonstravo levitaciją esu mates daug dokumentikos to mokėsi draugas,patikėk lietuwoje yra tai sugebančių.bet tam reikia daug metų mokytis technikos.teko girdėti kad klaipėdoje yra ezoterikos mokykla.buwau susisiekęs su jos wadovu.jis sakė kad pats galys pakilti kelis metrus ,aš to nemačiau tai to nepatwirtinsiu.po to jis kažkodėl nenorėjo bendrauti toliau.gal apsišaukėlis.jis apie telekineze pagrinde paskleides info internete.

paaiškink plačiau apie ezoterikos mokykla klaipėdoje, ko ten moko ir kas per mokykla?gal man pavyktu joje ko nors išmokti, nes aš netoli klaipėdos gyvenu, bet pirma syki girdžiu toki dalyka. Ačiū, kad daliniesi idomia informacija.Būtu smagiau daugiau pabendrauti.
HotMess nuo šiandien pradėsiu žiūrėti

Vartotojo avataras

Taujankas

Įsijaučiantis

Kėdainiai

1,333.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 17, 17:05

Per interneta susisiekėm su juo sakė kad ten moko tokių dalykų kad tau būt sunku išsivaizduoti ir sakė jai prijims mokytis ir po to kam sakysiu kad tokia mokykla egzistuoja tai jie viska paneiks ir mane į durnyną ikiš .aš norėjau ten patekti bet jis nebeatrašė.

Vartotojo avataras

Taujankas

Įsijaučiantis

Kėdainiai

1,333.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 17, 17:08

Jie tipo duoda diplomą kad psichologijos moksla baigęs.jis siulė pirma susitikti kadangi tada aš negalėjau tai taip ir nutrūko ryšiai.bet paieškosiu adreso internete gal tau pavyks.

Vartotojo avataras

Taujankas

Įsijaučiantis

Kėdainiai

1,333.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 17, 17:11

Www.baltai.lt kuronas kažkas panašaus adresas tipo slapta mokykla įdomu man ir ar ji egzistuoja

Vartotojo avataras

Taujankas

Įsijaučiantis

Kėdainiai

1,333.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 17, 17:25

Nežinau man neleidžia prisijungti www.baltai.lt_telekinezė. Nerandu info turi būti

Akuyukai-chan

Dalyvis

2,029.26 Lt

Standartinė » 2012 Sau 17, 17:28

omg, kaip tau ačiū. gal pavyks :33 o kaži brangiai ima :D

Vartotojo avataras

Taujankas

Įsijaučiantis

Kėdainiai

1,333.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 17, 17:31

Tokių mokyklų lietuvoje yra tik reik ieškoti turėjau pažystamą vyrą jis diplomą turėjo parapsichologo mačiau kaip jis judina daiktus su psi energija.jis man knygas duodavo.

Akuyukai-chan

Dalyvis

2,029.26 Lt

Standartinė » 2012 Sau 17, 17:35

Butu geriau, jeigu mokytu kažka su dvasiom ar viskas į viena įeina.Ech, gaila, kad kainos nėra :/

Vartotojo avataras

Taujankas

Įsijaučiantis

Kėdainiai

1,333.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 17, 17:56

Tai radai ten telękinezės moko .ir bendrai tipo viską kas su mistika.bet čia patariu atsargiai nes sekta gali būti.eik geriau į sahadža joga ten nemokamai tipo tau žadina energiją ir kai kuriems pasirieiškia galios.aš turėsiu laiko tai aisiu .

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių