Egzorcizmas
39 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
Buwo shaolinio wienuoliai jai žinai lietuvoje jie demonstravo levitaciją esu mates daug dokumentikos to mokėsi draugas,patikėk lietuwoje yra tai sugebančių.bet tam reikia daug metų mokytis technikos.teko girdėti kad klaipėdoje yra ezoterikos mokykla.buwau susisiekęs su jos wadovu.jis sakė kad pats galys pakilti kelis metrus ,aš to nemačiau tai to nepatwirtinsiu.po to jis kažkodėl nenorėjo bendrauti toliau.gal apsišaukėlis.jis apie telekineze pagrinde paskleides info internete.
Jei trumpai tai apie du brolius, kurie kovoja ir turi kitokiu reikalu su antgamtiniais reiskiniais - angelai, demonai, vampyrais, dvasiomis, bildukais ir t.t. Pasiziurek, tikrai nenusivilsi O pasiziurejus parasyk komentara cia: supernatural-t48792.html
paaiškink plačiau apie ezoterikos mokykla klaipėdoje, ko ten moko ir kas per mokykla?gal man pavyktu joje ko nors išmokti, nes aš netoli klaipėdos gyvenu, bet pirma syki girdžiu toki dalyka. Ačiū, kad daliniesi idomia informacija.Būtu smagiau daugiau pabendrauti. HotMess nuo šiandien pradėsiu žiūrėti Per interneta susisiekėm su juo sakė kad ten moko tokių dalykų kad tau būt sunku išsivaizduoti ir sakė jai prijims mokytis ir po to kam sakysiu kad tokia mokykla egzistuoja tai jie viska paneiks ir mane į durnyną ikiš .aš norėjau ten patekti bet jis nebeatrašė.
Www.baltai.lt kuronas kažkas panašaus adresas tipo slapta mokykla įdomu man ir ar ji egzistuoja
Nežinau man neleidžia prisijungti www.baltai.lt_telekinezė. Nerandu info turi būti
39 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Įvairūs ‹ Mistika |