Diskusijos Grožis ir sveikata

Dietos

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2011 Gru 27, 04:28

MuOn rašė:Pati geriausia kada nors bandyta savaitės dieta - grikių.
http://edieta.mama.lt/grozio_dieta/s159/grikiu-dieta
Vėliau žinoma reikia daryti bent mėnesio pertrauką. Tačiau svarbu ir sportuot, ką aš ir dariau, todėl kilogramai atgal beveik negrįžo. : D
Tik pirmą kartą laikantis dietos labai sunku. (Aš silpnavalė).
O kad blogai jausčiausi, tai tikrai ne. :]

eina na jie su tokiomis dietomis turiu pasakyt.. po to visokios mažakraujystės ir etc

--------------------------------------

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2011 Gru 27, 13:10

Nu tu gal dur.nas? x D
Čia tik savaitę geriausia, vėliau normaliai valgai skaičiuodamas kalorijas, tada po mėnesio vėl gali laikytis.
Bent jau man nebuvo bloga visai, jeigu pajusčiau kad svaigsta galva ar kažkas tokio tai tikrai nustočiau. :D
+ valgiau vaisius, gėriau sultis. Viskas buvo ok. : D

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Gru 27, 13:54

drastiška ta dieta,per didelis organizmui stresas,plius išbrinkinti grikiai,man bent jau,tai žiauriai šlykštūs.Tokių dietų derėtų laikytis, jeigu reikia greitai atsikratyti svorio(vestuvės,renginys ir pan.),o ne profilaktiškai.Ir kad negrįžo svoris labai abejoju,nebent po dietos mažai valgydavai. :)
Savijauta nebuvo bloga čj dėl to,kad nevirtuose grikiuose daug naudingų medžiagų,bet vistiek,šita dieta(kaip ir daugumo monodietų) yra peilis - taigi jokių baltymų negaunama,bręstančiam kūnui išvis labai blogai,netenkama daug vandens,organizmas kaupia riebalus,blogai gali atsiliepti nuotaikai,blogai vyksta reakcijos.O taip dažnai laikantis,tai galėsi su plaukais,nagais ir ragais atsisveikint greit. :)

Vartotojo avataras

Evelyn

Forumo gyventojas

Vilnius

26,484.57 Lt

Standartinė » 2011 Gru 28, 22:58

seabear rašė:omg, kur tu užsirėtei, nežinai? nes mano klasiokė kaip durna vaikščiojo į mokyklą dvi dienas su roto virusu, žinodama, kad serga, tai plbm jei ne nuo kažko kito, tai jau nuo jos. :l

spėju, kad būtent mokykloj ir užsikrėčiau :D nes daugiau nelabai kur ir ėjau tom dienom. nors dar pati penktadienį leisgyvė ėjau, tik kad išėjau antrai pamokai prasidėjus.

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2011 Gru 28, 23:15

geriau persivalgymo dieta pvz kai aš darau, mėnesį virš valgai bilekiek ir daug kartų per dieną, o kadangi valgai gerą maistą ir pan. tada savaitgalį leidi sau kokią picą, kebabą ar kažką panašaus, ir tai neina į lašinį!! nes organizmas nesureguoja į tokį staigų faktorių, nes pripratęs prie gero maisto, vat taip vat : D valgai ir nestorėji, siūlau pabandyt : D

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Gru 28, 23:51

spėju aktyviai sportuoji,jeigu tokių dietų laikais. :D

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2011 Gru 28, 23:57

jo, čia vadinasi, priauk kiek daugiau Kg dieta : D pavyksta per mėnesį kokį 3kg ;x

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2011 Gru 29, 12:18

Gabe7 rašė:drastiška ta dieta,per didelis organizmui stresas,plius išbrinkinti grikiai,man bent jau,tai žiauriai šlykštūs.Tokių dietų derėtų laikytis, jeigu reikia greitai atsikratyti svorio(vestuvės,renginys ir pan.),o ne profilaktiškai.Ir kad negrįžo svoris labai abejoju,nebent po dietos mažai valgydavai. :)
Savijauta nebuvo bloga čj dėl to,kad nevirtuose grikiuose daug naudingų medžiagų,bet vistiek,šita dieta(kaip ir daugumo monodietų) yra peilis - taigi jokių baltymų negaunama,bręstančiam kūnui išvis labai blogai,netenkama daug vandens,organizmas kaupia riebalus,blogai gali atsiliepti nuotaikai,blogai vyksta reakcijos.O taip dažnai laikantis,tai galėsi su plaukais,nagais ir ragais atsisveikint greit. :)

1. Man grikiai skanūs
2. O kas sakė, kad man nereikia greitai atsikratyti svorio? : D
3. Negrįžo svoris, neabejok.
4. Ne vien grikius valgiau. (Varškė liesa, vaisiai)
5. Gal baik nusišnekėt jau? : D supervisažinė :D :D :D

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Gru 29, 16:30

jo, čia vadinasi, priauk kiek daugiau Kg dieta : D pavyksta per mėnesį kokį 3kg ;x

tai čia daug gi. :)
O kas sakė, kad man nereikia greitai atsikratyti svorio?

Na jeigu teigi,kad po mėnesio vėl gali laikytis,tai jau numaniau,kad teko dažnai prie jo grįžt. :) be to jei laikais kartą per pora metų,aš nieko nesakau.
4. Ne vien grikius valgiau. (Varškė liesa, vaisiai)

tokiu atveju,siūlyčiau visko valgyt,tik mažiau.
5. Gal baik nusišnekėt jau? : D supervisažinė

na jeigu manai,kad savaitę negaunant reikiamų baltymų ir riebalų,viskas bus gerai,tai tebūnie. :)

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2011 Gru 29, 17:55

Aš nesakau, kad čia super sveika dieta, bet nereikia preziumuoti kad tuoj mirsiu. 8)

Laikiausi jos tik kartą su puse. : D Nepavyko jau antro ;/
Tai kol kas tik virta mėsa, kiaušiniai, vaisiai, varškė + sportas.

Vartotojo avataras

Hoeski

Patyręs forumietis

The land of joy

5,089.70 Lt

Standartinė » 2011 Gru 29, 17:57

mano dieta būna tokia, kad nevalgau nesveiko maisto, negeriu jokių coco colų, sportuoju ir vuolia svoris sparčiai mažėja. :D

Vartotojo avataras

Emiliuks69

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

3,677.55 Lt

Standartinė » 2012 Kov 12, 19:29

MuOn rašė:Pati geriausia kada nors bandyta savaitės dieta - grikių.
http://edieta.mama.lt/grozio_dieta/s159/grikiu-dieta
Vėliau žinoma reikia daryti bent mėnesio pertrauką. Tačiau svarbu ir sportuot, ką aš ir dariau, todėl kilogramai atgal beveik negrįžo. : D
Tik pirmą kartą laikantis dietos labai sunku. (Aš silpnavalė).
O kad blogai jausčiausi, tai tikrai ne. :]

O sportuoti per dietą ar po dietos, kad tie kilogramai atgal negrįžtų?

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2012 Kov 12, 23:53

Tikrai nežinau kaip geriau, bet sportavau prieš dietą, dietos metu, ir po dietos. :]

Vartotojo avataras

Emiliuks69

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

3,677.55 Lt

Standartinė » 2012 Kov 14, 21:19

O kiek numetei?

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2012 Kov 15, 00:45

Nuo dietos pirmos dienos iki 5 dienos (išlaikiau tik 5 dienas), tai nukrito 4kg maždaug. Bet sakau, priaugau aš juos, bet ne visus. 2g tai tikrai.

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių