|
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-

agyness
- Dalyvis
-
- 3,908.87 Lt
» 2011 Rgp 18, 09:51
Naudoju. Dabar turiu Maybelline "The one by one" tikrai labai gražiai paryškina, bei atskiria blakstienas. O šiaip be tušo niekur, taip paryškinu akis 
--------------------------------------
-

seabear
- Mis Linksmai
-
- Vilnius
- 8,200.78 Lt
» 2011 Rgp 20, 13:40
aš tai db du arba tris tušus dažniausiai naudoju, priklausomai nuo efekto, kurį noriu išgaut. mėgstamiausias vis dar lieka L'Oreal Voluminous, dar naudoju MaxFactor MasterpieceMax, dažniausiai paskutinį, žiauriai juodas ir pastorina blakstienas, patenkinta irgi lb esu juo, ir L'Oreal Volume Million Lashes Waterproof, bet nesuprantu, prie ko tas volume tame tuše, nes visai neprideda apimties, bet šiaip gražiai atskiria ir pailgina, bet tik vieno šito tušo niekada nenaudočiau. ;}
-

Fruite
- Forumo gyventojas
-
- Kaunas
- 4,990.93 Lt
» 2011 Rgp 20, 14:32
naudoju maybelline one by one. jau antrą ar trečią kartą perku tą patį. šiaip gan neblogas, tik pirmą kartą kai nusipirkau labai greit pasibaigė. ir dar kaina labai priimtina, nes visuomet papuolu ant akcijos, tai užmoku 20-25 litus : )
-

Simona♥
- Aktyvus dalyvis
-
- 2,441.00 Lt
» 2011 Rgp 23, 21:47
Mano mamos bendradarbė platina AVON, tai kai parneša žurnaliukų, visada ką nors užsisakau. Ir aišku dažniausiai tai būna tušas, nes labai vilioja tos reklamos su tobulom blakstienom.  Tai ši kartą naudoju extra lasting. Ir labai džiaugiuos juo. Nors neriečia, bet pailgina ir atskiria labai gerai. Rietiklio neturiu, bet youtubej mačiau, kad galima riest juos su šaukštu  . Tai pabandžiau ir šiek tiek parietė  . Labai noriu priklijuojamų blakstienų, bet neįšdrįstu nusipirkt, nes baisu bus, jei nemokėsiu ten užsiklijuot 
-

Miglė.
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaunas
- 267.69 Lt
» 2011 Rgp 24, 13:04
Tušo nenaudoju, tik svarbesnėms progoms, gaila blakstienų  Kažkaip jaukiau jaučiuosi nepasidažius blakstienų, nes dažnai akis trinu, o tik vėliau prisimenu, kad prisidažius. Ketinsiu naudoti ricinų aliejų blakstienoms, sakė geras dalykas, paryškina, tankesnės būna.
-
Fabulous...
- Apšilinėjantis
-
- 386.00 Lt
» 2011 Lap 05, 20:43
Pas mane ir taip juodos riestos ir ilgos 
-

Gidija
- Patyręs forumietis
-
- Miami
- 1,416.67 Lt
» 2011 Lap 05, 22:29
 visada naudoju tušą šį ir rietiklį, bet pastebėjau, kad pas mane puse blakstienų nulūžinėjo, atrodo baisiai.. Dabar nebenaudoju to rietiklio, stengiuosi nebedažyt ir tepu ricinų aliejumi, kad atsigautų.
-

Evelyn
- Forumo gyventojas
-
- Vilnius
- 26,484.57 Lt
» 2011 Lap 06, 12:01
Neriečiu (nors būtų neprošal ;/), bet visad kai kažkur einu pasidažau tušu ir kartais kontūrą apvedu. Mylimukas paskutiniu metu šis - Volume Glamour Mascara Ultra-Volumateur (iš Bourjois Paris). Ir paryškina gražiai, ir apimties duoda, nesulipina. Dar vienas iš naudojamų yra Volume Million Lashes (L'oreal Paris), bet jį naudoju rečiau, kai kitur nakvoju ar ilgesnėse kelionėse visad tašėn įsimetu. Apimties nesuteikia, bet gražiai paryškina ir nesulipina blakstienų. Kai natūralesnio vaizdo noris, neblogai tiktų šis.
-

Simonna
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaunas
- 6,188.45 Lt
» 2011 Lap 21, 22:10
Pasidažau blakstienas tik esant progai. 
-

Hoeski
- Patyręs forumietis
-
- The land of joy
- 5,089.70 Lt
» 2011 Lap 21, 22:17
Ir riečiu ir tušuoju, visaip.
-

seabear
- Mis Linksmai
-
- Vilnius
- 8,200.78 Lt
» 2011 Lap 22, 19:25
teko proga išbandyt MaxFactor False Lash Effect, nu tikrai neįsivaizduoju, už ką nr1 tušas skaitosi pagal pirkimą, matyt, reklama ir firmos vardas pasidarbavo. :D šepetėlis išvis labai prastas, pati tušo konsistencija irgi ne kažką
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2011 Lap 22, 20:45
Mano tušas nr1 tai čia iš Oriflame. : D Ir kainuoja 20Lt, jei ne mažiau. Nugali visus po 50-70Lt tušus.
-

Monikenia
- Dalyvis
-
- Kaunas
- 3,723.33 Lt
» 2011 Lap 22, 23:09
Geriausias tušas. Dažausi beveik kiekvieną dieną, darau pertraukas į dvi savaites 2-3 dienas nesidažau : ) 
-

candella.
- Forumo gyventojas
-
- empty streets.
- 23,956.77 Lt
» 2011 Lap 23, 16:24
seabear rašė:teko proga išbandyt MaxFactor False Lash Effect, nu tikrai neįsivaizduoju, už ką nr1 tušas skaitosi pagal pirkimą, matyt, reklama ir firmos vardas pasidarbavo.  šepetėlis išvis labai prastas, pati tušo konsistencija irgi ne kažką
Ir aš bandžiau, visiškas šlamštas. Kai pasidažiau, pasigailėjau, geriau būčiau nesidažius. Mama tokį naudoja kaip Monikenia įdėjo. Man tai jis kaip eilinis tušas, nieko ypatingo nepadaro, o va mamai, kuri turi 5 blakstienas, tai labai puikiai patankina ir t.t.
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|